icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

suzan1111
27. okt 2011

@boise nad tymi papierikmi som rozmyslala a na mykozu som bola pred mesiacom u doki lebo som citala presne na canesten a candibene ze len po porade s lekarom ,aj rosalgin mam doma celu skatulu ale tam je to tiez,tak som sa to bala pouzit ,doktorka mi dala nejaku masticku s aplikatorom,tak som ju pouzivala..dafnegin tusim..no ale asi je to slabe,lebo ked sa natriem,mam pokoj chvilu a za tyzden zas naspat..natierat sa cely mesiac sa mi nechce a bojim sa,ze potom to nebude ani ucinkovat..mam taku slabsiu mykozu ale opakujucu sa. Ako presne sa volaju tie pruzky na testovanie mocu?

boise
27. okt 2011

@suzan1111 daj si kludne canesten tabletu, nijak to neublizi, lekarka hovorila ze to je lokalna zalezitost a nie je dovod sa obavat...na pribalovom letaku je ze sa nesmie v prvom trimestry, ale to je vraj preto, lebo v tomto obdobi az 20% zien potrati a ziadna farmaceuticka firma si to nevezme na triko, ze ich budes zalovat, ze to bolo z ich tablety...proste alibizmus..a rosalgin mozes ale nie dovnutra, len z vonka sa poumyvat 😉 no a tie papieriky sa volaju dekaphan http://www.mojalekaren.sk/dekaphan-leuco-diagno... to je na komplet analyzu mocu 😉

suzan1111
27. okt 2011

@boise dakujem za info 🙂

gwenni
27. okt 2011

@leleh napíš mojenko lenka69 ona je zakladateľka a ona ťa hneď pridá

pifina
27. okt 2011

@gwenni @leleh nie lenka69, ale lubica69 🙂

gwenni
27. okt 2011

@pifina áno prepáč 😕 😕 😕

gwenni
27. okt 2011

@gwenni tal lubica69

pifina
27. okt 2011

@gwenni nic v pohode 🙂

raa2
27. okt 2011

@stvura a co muz hovori na porod doma? aj moja kamaratka tu v AT rodila doma s porodnou asistentkou.

stvura
Odpoveď bola odstránená
pifina
27. okt 2011

@stvura joj, porodny dom, to by viacere brali 🙂 hadam sa raz dockame 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
pifina
27. okt 2011

@stvura ja som optimista a verim, ze sa zeny rozhybu a prestane im byt jedno, co sa s nimi pri porode deje ... dula a laktacna je dobry zaciatok, drzim palce 🙂 zo mna sa mm smeje, ze ci chcem byt porodna asistentka, ked stale nove a nove knihy nakupujem 🙂 ale ma to fascinuje uplne cely ten zazrak okolo zrodenia, aj ked sa profesionalne pohybujem v uplne inych dimenziach 😵

raa2
27. okt 2011

@stvura do Hainburgu to mas ako daleko?a pod aj ty do sukromnej 😉

nena13
28. okt 2011

@zuzka_zilina To je super,som rada,že ste v poriadku...

nena13
28. okt 2011

@mamatata Aj mna nejako chytá predvianočná nálada a to ešte nemáme dušičky za sebou 😀

nena13
28. okt 2011

@lucim Aj ja som špinila na začiatku,teraz posledné 2 týždne som vo fáze-vracania a vibrujuceho žaludku 😀 Ale dne s akosi nič-až začínam mať strach...

Ozaj žinky,bolí Vás ešte bruško,mna nejak prestalo a neviem či to tak má byť,alebo nie je niečo v poriadku...

stvura
Odpoveď bola odstránená
zzzz128
28. okt 2011

Ahojte baby,viete mi poradiť? Mám výtok,dosť silný,raz je bledožltý,taký hlienovitý,inokedy zas číry a ako voda.. Máte to niektorá?

zuzka_zilina
28. okt 2011

@zzzz128 AHoj,a maš aj svrbenie,palenie? Ak ano,tak bež hned ku gynekologovi,nech ti niečo da. Ja ma vytok,uz asi 2 mesiace,ale taky bezfarebny,trošku kyslo smrdi,ale robil mi rozbor,vraj to je v tehotenstve normalne, ale nesmie ta to svrbiet ani palit,aby si nedostala infekciu 😒

zzzz128
28. okt 2011

@zuzka_zilina Ahoj,práveže nič,žiadne pálenie,svrbenie,nič,neviem čo si mám o tom myslieť...

zuzka_zilina
28. okt 2011

@nena13 Dik nena 🙂 teda až na to,že teraz mam hnusnu nadchu,a nie a nie sa jej zbaviť 😠 držkajte sa aj Vy s maličkym 🙂

zuzka_zilina
28. okt 2011

@zzzz128 A kedy ideš na kontrolu? ked tam budeš,tak povedz lekarovi o tom vytoku,nech ti urobi kultivaciu.. Ja ked som mavala taky "belavy fluor",vtedy mi daval čipky. NO kym nesvrbi,nemalo by to byť nebezpečne,aspon myslim

pifina
28. okt 2011

@zzzz128 ked nemas ziadne problemy, tak to neries, v tehotenstve su uplne bezne rozne vytoky, sa prostredie neustale cisti, aby sa nerozvinula nejaka infekcia 😵

zzzz128
28. okt 2011

@zuzka_zilina
@pifina Díky za rady,aspoň som trochu kľudnejšia,idem v pondelok..

pifina
28. okt 2011

@zzzz128 netreba stresovat, pokial fakt necitis, ze by si mala problem 😵 uzivaj si tehotenstvo 😵

zuzka_zilina
28. okt 2011

@zzzz128 Neboj,držim palce 🙂

zzzz128
28. okt 2011

@pifina
@zuzka_zilina Ďakujem,užívam,priberám,kysnem 😀

pifina
28. okt 2011

@zzzz128 to my vsetky 😀

zuzka_zilina
28. okt 2011

Baby,aj vy ste take rozožrate ? 🙂 ja teda hej,uplny vlči hlad ma niekedy chyti 😀