icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

leeenka26
30. okt 2011

Ahojte, chcem sa vas opytat, je normalne mat priesvitny hlienovy vytok? Nemam inak ziadne problemy, zajtra idem k dr., tak jej to asi spomeniem. Zaujima ma vsak, ci to mate aj vy?

zuzka_zilina
30. okt 2011

@nany100 Takže už maš kočik? 🙂 ja nevieeeeem.. same dilemy.. novy kočik,odber pupočnikovej krvi.. no ešte že mame tolko času do porodu 😎 no ono to asi rychlo ujde. hm. no uvidime. dik za info 🙂

zuzka_zilina
30. okt 2011

@raa2 Dik za nazor, Raa.. uvidime ako sa rozhodneme 😉

zuzka_zilina
30. okt 2011

@leeenka26 Ano Lenka,ja ho uz mam doho, od druheho mesiaca .. Ked nesvrbi,nepali,je to ok. Ak by bola krv,to je už zle

leeenka26
30. okt 2011

@zuzka_zilina krv nebola ziadna nastastie, viem ze vtedy to neznaci nic dobre. Tak si ma upokojila. 😉 diky

janka9898
30. okt 2011

@leeenka26 aj ja ho mam niekedy sfarbeny hodne do biela ak ti nerobi problemy je took🙂

nany100
30. okt 2011

@zuzka_zilina máme kočík po malej, takže preto neriešim 😉

zuzka_zilina
31. okt 2011

@nany100 Aj my, ale nie po našej 😀 a aky maš? da sa aj prerobit ,akoby 2-3 kombinacia?

gwen29
31. okt 2011

@leeenka26 ahoj ja mam tiez taky biely vytok od zaciatku ale dr mi povedal, ze je to normalne 😉

aadulik2110
31. okt 2011

@leeenka26 nie si samá, aj ja mám taký 🙂

nany100
31. okt 2011

@zuzka_zilina my máme Nurse Hello...je to dvojkombinácia, lebo vajíčko sme dostali zvlášť...je tam vanička a športová časť...je to na taký naklikávací systém, takže keď sme prestali používať vaničku, naklikli sme šporťák a je tam doteraz (už pol roka zaprášený, nepoužívaný 😀 )...odporúčam si najskôr napísať všetko čo chceš aby kočiarik mal mať a potom zháňať...napr. moja podmienka bola, aby športová časť sa dala dať do obidvoch smerov, lebo keď svieti slnko, tak chúdence deti 😖 ...na našom sa dá celá tá časť otočiť, ale na niektorých je napr. prehadzovacia rúčka a aj to je fajn 😉 ...rozhodne treba poriadne kolieska a veľký nákupný košík...a aby sa zmestil do výťahu resp.auta...to je dosť podstatné 😉

slniecko2
31. okt 2011

@stvura ahoj- samo ze moje deti dokopy nevazia 40 kilov 😀 pocitam 15 kilov na starsieho, 10 kilov na mladsieho, 15 kilov kocik, sem tam nakup a babo rastuce v brusku- takze je to hodny zaber nosit to vsetko na sebe. ale pozerala som ze su vselijake bordy pripevnujuce sa na kocik-ale to treba taky pevny a iba pre jedno babo-ale vsak to najmensie si mozes dat do klokanky atd. Ja mam ten surodenecky kocik, najstarsi bude musiet behat vacsinu sam a ked to nepojde mam aj manducu. A inak aj my sme viac doma ako v skolke 😖

lenkalela
31. okt 2011

caute kocky ,nebola som tu cely vikend,co mate noveho ??nemam cas citat to vsetko.my sa citime fajn 🙂)

katuskaaa29
31. okt 2011

@lenkalela ahojko, aj my sa citime fajn, este sem tam nas chyti taka unava, ale inak je to OK 🙂

deni777
31. okt 2011

Ahojte baby , ja som v 11Tt a termin mam 26.5.2012 🙂 Uz mame aj tehu knizku, vsetko je v poriadku, zatial az na to ze mam cystu na pravej strane tak tej sa trochu obavam 😒 Inak vsetkym mamickam zelam vela stastia ! 🙂

perla_007
31. okt 2011

ahojte, tak tiež sa pridávam do skupinky s termínom pôrodu v máji.. mne to dnes doky upravil na 09. 05. 2011 tak uvidíme koľko krát sa to ešte zmení.... Dnes som bola na NT ultrazvuku resp. prvotrimestriálnom scriningu a dokonca nám doky povedal už aj pohlavie ale len tak na 95% 🙂 . Tak uvidíme s pribúdajúcimi týždňami či sa nezmení aj to.

petra1209
31. okt 2011

taak piatková poradňa za nami. Všetko vizerá ok 14.11. náš čaká odber krvi na genetické testy

lenkalela
31. okt 2011

@deni777 ahojka ,aj ja mam cystu na pravej strane a som 13 tt ,ale pokial nebudes zdvihat nic tazke tak je vsetko ok ,,,aj ty mavas obcas strasne bolesti? zevraj je to normalne ..a ked sa placenta vyvynie tak cysta sa rozplinie ,,🙂

lenkalela
31. okt 2011

@perla_007 jeej to vazne >🙂)))to je super ,aj ja chcem vediet🙂))))

deni777
1. nov 2011

@lenkalela Ahoj vies co mavam obcas ma to boli a ako keby pichalo, ale to malokedy. V pondelok idem k doktorke na Ultrazvuk tak uvidime 😉

cobhan
1. nov 2011

ahojte holky, tiez mam jednu otazocku. Som v 11tt a ked sa zohnem, tak mam pocit ako keby som citila tlak na maternicu. Ked sa viac namaham, upratujem a tak, tak ma to normalne boli, niekedy az picha. Je to normalne? Najblizsi termin u lekarka mam az o 3 tyzdne, tak sa nemam koho opytat.

lenkalela
1. nov 2011

@cobhan ahojka ,myslim ze je to normalne ,aj ja to mam..hlavne sa vela nepremahaj..🙂

katuskaaa29
1. nov 2011

@cobhan ahoj to iste mam aj ja, bola som u doktorky, ta povedala, ze to je normalne, ze to je kvoli tomu, ze sa maternica roztahuje a ze aj tie vazy okolo maternice sa roztahuju. Ze niekedy je to pocit ako keby to boli vajeniky, ale ze to nie su, netreba sa zlaknut, je to normalne. Treba sa trosku setrit, to robim aj ja a pomaha to 🙂

penelopa
1. nov 2011

@perla_007
Ahojky!!!
Nejako skoro ti povedal pohlavie,paráááádička a to bolo bábo tak dobré otočené?Oj,aj ja by som xcela vedieť pohlavieeeeeeeeee 😒 .

pifina
2. nov 2011

ahojte baby, tak uz som oficialne majovka, dostali sme knizocku, krpec ma 5.3 cm od hlavicky po kostrc, kopkal nozickami a este nam aj zamaval, ocino je happy a ja samozrejme tiez 😵

perla_007
2. nov 2011

@penelopa ahoj, áno bolo otočené pekne bruškom hore k ultrazvuku a vraj to skúsený doktor vie určiť už aj v 12tt pretože vtedy sa vraj už nejak začínajú pohl. orgány meniť... Aj keď je pravda, že nám to nevedel povedať na 100%. No uvidíš kedy to povedia tebe možno to veľa gynekológov jednoducho v tomto skorom štádiu ešte nechce riskovať aby neplietli budúce mamičky. Tak príjemné tehotenstvo prajem. Pa 🙂

nena13
2. nov 2011

@nany100 Tak ako pred menštruaciou ma bolelo a sem tam trolinku pichlo,ale to máloedy a teraz vôbec nebolí,neviem čo si o tom myslieť,či to môže prestať bolieť...

nena13
2. nov 2011

@jarabica123 Aj mne sa ťažko dýcha -ako kedy síce,ale keď ma to chytí tak fakt stresujem-ževraj je to ale normálne🙂

nena13
2. nov 2011

@stvura ˇAno,tiež ťa registrujem už dávnejšie🙂Dúfam,že je to ok -stále človek nad niečím rozmýľa.Keď ma bruško bolelo -bála som sa,že je zle.Teraz keď nebolí sa bojím ešte viac ,či je všetko ok ...Som hrozná povaha...Sa mi zdá-určite neviem,ale asi máme aj podobný vek -ja mám36🙂

nena13
2. nov 2011

@cobhan Nesmieš sa tak namáhať-a bruško už rastie,tak ťa má čo tlačiť,je to normálne,ale môže to byť aj signál,že máš spomaliť...Predsa sme len v druhom stave🙂