Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 Kráásne 🙂
@luci66 no ja zase na zimu rifle mám ešte z prvého tehu, aj ked sú mi zatiaľ ešte veľké, ale určite sa do nim zaplním za chvíľu 😀 😀
@henrieta44 šikulka 🙂 nádherná izbyčka... aj ja plánujem malovať ale ešte neviem ako zariadíme izbyčku....
@majoslava no Filipko má teraz takú farbnú, má tam zelenú, tyrkysovo modrú , oranžovú a žltú farbu, v týchto farbách som mu ušila aj zástenu za poste, molitánové chrániče na posteľ a aj obliečky na periny a v izbičke má aj krásne motívy vrtulníčka...a pre to ďalšie ešte neviem, teda pre dievčatko už viem, ale ak to bude opäť chlapček tak pravdepodobne zdedí Filipkovu izbičku a on bude mať novú
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2078-Databaza-...
sú tu hrkálky, kočíky a pod...tuším je aj niečo podobné niekde na stránke štátnej obchodnej inšpokcie
@henrieta44 to je super 🙂 ja tiež zhánam nejaké látky s detskými motívom na závesy ale v tomto okrese je to bieda... aj obliečky do postieľky si chcem ešte ušiť 🙂 ale čo namalujem na stenu ešte neviem...
@majoslava skús popozerať na mimibazare - metráž, baby tam majú super látky, väčšinou od českých výrobcov, ja kupujem len od nich, lebo u nás tiež látky nemajú a bavlnené už vôbec nie, teraz som od jednej maminy kupovala nááádhernú tyrkysovo modrú, je úžasná tak si z nej idem ešte doobjednať, látka sa vždy zíde
@eviiinka nooo, 8.7. mam dalsiu poradnu a dovtedy mam mat to vysetrenie za sebou, asi aby mal doktor vysledky ked pojdem ku nemu na kontrolu..ale chcem to mat co najskor za sebou 😖
@henrieta44 diky 🙂 kuknem 🙂
@lolinkamaminka už si zistila čoho sa to týka?kuakému Dr.máš ísť ?
hmmm, baby vy ma vzdy navnadite co vecerat 😀 vcera som si utekala kupit bryndzu a urobila som si bryndzovu natierku, ktoru som skoro celu sama zjedla 😅
a dnes som uz naplanovala tekvicovy privarok 😀 uz som u svokry zistovala, ci mame tekvicu alebo mam kupit 😀
http://www.soi.sk/sk/Vyhladavanie/hladajInd/2.s...
našla som aj na soi - aspoň si môžeme svoj výber odobriť!
ahoj dievčatá, šošovicová polievočka navarená a idem trolino von, moc sa mi nechce ale idem s Leonardom nech sa vybeha 🙂
@micicka dnes som bola na tej priprave v NR u Jahnatkovej a nevedela som ktora si 🙂 ale okukla som si vsetky a teraz uz viem 🙂 tak dufam, ze v stredu 6.7 sa vidime a uz aj spozname 😉
@henrieta44 daj foto 🙂 ja uz mam poriadne v 19 plus 3 😉
@henrieta44 perfektne su aj ja chcem nieco take ☹
@veronika1417 ty uz chodis na pripravu na porod??? 😕 To uz takto skoro?? Ja som to este nezacala riesit... co som pozerala, tak u nas to riesa podla dohody... a co ja viem, co chcem? Aku predpripravu?
@veronika1417 ahoj, áno bola som aj ja 🙂 veď postupne sa spoznáme. celkom sa mi to pozdávalo, verím, že budeme spokojné 😀
@lenkakrchova juuuj,krasny obrazok.Gratulujem k dcerenke
@micicka ja som mala take cierne tricko so striebornym napisom a cierne 3/4 gate, hnede vlasy v gumicke a ten chalan vonku ten bol moj 🙂 tak uz asi vies ktora som 😉
@blackrose vies co, vsade na letacikoch je uvedene od 15tt a tak to aj dnes povedala. Vyzera to byt v pohode mna o tom informovala gyna tak sme len s micikou@ cakali na zaciatok kurzu a sup sme tam 🙂
@micicka inak ja som sa aj odhodlala a jednu tu blondynku som oslovila ci nie je z konika nevedela som ako sa jej mam opytat ci je micicka 😀 tak ale aspon uz viem 😉
@veronika1417 hej hej, aj som myslela na to, že to budeš ty, lebo si spomínala, že zoberieš muža so sebou 🙂 tak na budúce sa uvidíme 😉
@veronika1417 😀 a nebola z koníka? lebo ešte niekto tu bol kto chcel dnes ísť. ja som tá ryšuľa, dnes bolo zelené tričko a blede nohavice 😉
baby mne sa taaak strasne vlecie cas ☹ Cely mesiac presiel ako voda a tieto posledne ,,hodiny,, do poradne sa mi vlecuuuuu
Ja tuzim po chlapcekovi,no moj manzel chce druhu dcerku a aj dcerka chce sestricku,lebo ona ,,uz ma brata,,
A moja mamina mi pred chvilkou volala,ze jej vyvestili v kartach,ze budem mat dievcatko 😕
Tak som zvedava ako to nakoniec dopadne.Snad sa uz zajtra dozviem,co sa skryva v brusku.
P.S.:Ked bude zle otocene,tak ma porazi 😲 😀

aj mne už podrástlo bruško, konečne mi už aj niečo trčí, že sa nemusím až tak vypúčať 😀 😀 😎