icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

tina233
23. jan 2012

@majuschka76 jeeej aj ja mam 8.11. dievcatko Lucku a tvoja sa ako vola?...a sup do sukromky...tak sa tam stretneme...

zuzka051
23. jan 2012

@henrieta44 ja viem že to je horšie ale nutrilon som jej dávala celý mesiac a stále má z neho krče tak preto som jej kupila hami.skusim jej teda dávať iba ten nutrilon hadam sa to upraví ☹

harper
23. jan 2012

@henrieta44 ale ved ty si medzi clenmi, tak by si sa tam mala dostat, teraz som to pozerala. chcela som sa prihovorit u lupitty aby ta pridala, ved ty si na rozdiel od niektorych prispievala a nie nas len citala.

majuschka76
23. jan 2012

@tina233 moja sa volá Bianka,je to také naše vymodlené zlatíčko,pred rokom v oktobri sme prišli o bábätko v 10.týždni,tak teraz sa z Bianinky velmi vytešujeme..Máme ešte aj 8.ročného Patrika a 3.ročnú Timejku,tí ju tiež zbožnujú...Váži nám už 6300g a meria 59cm,je to taká naša bacuľka..a tvoja kolko váži?

tina233
23. jan 2012

@majuschka76 jeeej tak to je dobra baculka...a kolko mala ked sa narodila?...moja 3,11 a 48cm..tvoja asi viac...a pekne zoskupenie deticiek mas....nooo aj nasa je taka vymodlikana...roky som nemohla otehotniet...a prislo to az teraz po osemnastich rokoch prisiel k nam nas pokladik...mame z nej velku radost...sice je to velky vekovy rozdiel,ale je to super,starsia Nika my vela pomoze... 🙂 🙂 🙂

henrieta44
24. jan 2012

@harper tak to som prekvapená, prečo mi potom poslala ten mail a vlastne ani neviem názov témy, takže ani to neviem vyskúšať 😒

henrieta44
24. jan 2012

@zuzka051 tak ti držím palčeky nech sa to zlepší

harper
24. jan 2012

@henrieta44 poslala som ti vcera aj prazdne upozornenie z novej temy vola sa novembrovky, neprislo ti to?

stefie
24. jan 2012

caute babulky 🙂) dostala som upozornenie, ze vam chybam 😎 😎 vcera mi volala @teleranka ze jej pisala @anicka87 ze co je so mnou 😀 nebojte sa, zijeeeeeeeem 🙂) teda vsetky sme v poriadku, aj anicka aj bianka aj ja.. len ono nejako nestiham sem chodit 😀 pozeram, ze je zalozene nove forum novembrovky, supnite ma tam, slubujem ze si najdem viac casu a budem kukuckat k vam 🙂

dadda02
24. jan 2012

@zuzka051 Neskusila si este probiotika? je to sice drahsia zalezitost, ale mne sa zda, ze nam pomohla - volaju sa Infants Dophilus, stoja nieco okolo 9 eur, dava sa jedna odmerka denne, vydrzi Ti to necele 3 mesiace. Aj ja moju dokrmujem, my mame Bebu HA.

dadda02
24. jan 2012

Baby, davate niektora babatku nejake kvapky proti plynatosti? Mam na mysli Infacol alebo Espumissan alebo Sab Simplex...

ninka23
24. jan 2012

@dadda02 Espumisan - 20 kvapiek do fľašky s čajíkom. 😉

dadda02
24. jan 2012

@ninka23 Ninka a dojcis alebo ste na UM? Ja malu dokrmujem, snazim sa jest nenafukovacie potraviny a ked som jej prestala kvapky davat, tak dostala take vetry, ze sa az zadusala od placu. Teraz jej davam Sab Simplex do kazdeho papania, doktorka sa mi k tomu nevedela nejako jednoznacne vyjadrit. Vraj kym ju nafukuje, mam jej davat. Ale ako mam zistit, kedy ju prestane nafukovat? 😕 ked sme stale na kvapkach?
A asi blba otazka - ale aj vase drobce tak "prdia", moja ako stary chlap. 🙂

ninka23
24. jan 2012

@dadda02 Kojím aj dokrmujem. Stále jej ho nedávam. Vidím ne nej kedy ju nafukuje - má nafúknuté bruško, problém sa vykakať, nemá vetry ... a vtedy jej dám kvapky.

anicka87
24. jan 2012

@stefie no jasne ze si chybala, uz si v novej teme, tak sa zapoj a hlavne daj fotky Anicky, sme zvedave na princeznu 😀

anicka87
24. jan 2012

@dadda02 nam sab simplex, infacol, espumisan vobec nezabral 😒 az probiotika infant dophilus sa osvedcili

dadda02
24. jan 2012

@anicka87 Ach jaj, my uz mame za sebou vsetky tri typy kvapiek a berieme aj tie probiotika. Tie pomahaju dobre sa vykakat, ale akonahle jej nedam aj kvapky, hned ju velmi bolestivo nafukuje.

dadda02
24. jan 2012

@ninka23 No ved toto, ze ked som jej kvapky nedala a cakala som na priznaky, tak uz bolo neskoro a malicka preplakala 3 x po 3 hodiny. Fuj, nechcem to viac zazit. Pritom ona to brusko ani nemala nafuknute, je to taky mrnusek stihly. Zaroven mi pri niektorych papaniach poplackava a prestane az vtedy, ked si riadne ulavi. No asi z toho budeme musiet vyrast. Umelym mliekom to zrejem nie je, kedze vacsinu jej stravy tvori moje mliecko.

zuzka051
24. jan 2012

@dadda02 no neskúšala veru uvidím ako to pojde dalej a ked to neprejde tak pojdem kupiť ,no čo už drahe nedrahé treba im pomôcť 🙂

dadda02
24. jan 2012

@zuzka051 Pri kakani nam to pomohlo, ale plynatost to zatial nevyriesilo. anicka87 pise, ze im tie probiotika tiez pomohli, tak hadam pomozu aj vam. 🙂

wwwphotokidssk
Odpoveď bola odstránená
zuzka051
25. jan 2012

@dadda02 no uvidíme ale isto skusim niečo ,a to som si myslela že budem kojiť a takéto problémy mať nebudeme ☹

trinka
26. jan 2012

ahojte mamulky- nestíham Vás čítať- a mam ešte dve fotočky v maily- som si všimla, nebojte sa myslím na to, len som nestihala v poslednej dobe. 😕

luppita
26. jan 2012

@henrieta44 ahoj, do sukromnej temy vkladam vsetky ktore ma poziadaju a teba som tam samozrejme tiez dala, nemam pravo rozhodovat sama koho tam dam a koho nie, ten mail som posielala vsetkym babam v sukromke..... asi si ho necitala dokladne, vymazane zo sukromky budu baby po istom case, ale len tie co naozaj len smiruju a neprispeju nicim.
Teba som napr do sukromky dala skor ako si ma o to vobec poziadala, lebo som z tejto povodnej temy vybrala niekolko bab naozaj aktivnych a tie som tam hned hodila pri zalozeni.....

luppita
26. jan 2012

Mamicky, ak som na niektoru z vas, ktore ste ma poziadali o pridanie do sukromky nahodou zabudla , hlboko sa ospravedlnujem, snazila som sa davat si na to pozor a pridat naozaj vsetky co ma o to poziadali, nemam dovod niekoho nepridat.....
ked tak mi poslite IP a ja svoju chybu napravim. 🙂

henrieta44
27. jan 2012

@luppita jééj tak to je super, tak to som si fakt mail asi zle vyložila, lenže ked so skúšala link ktorý tu bol, tak ma tam nepustilo, tak fakt nechápem kde som urobila chybu, skús mi ho poslať ešte raz. dík

luppita
27. jan 2012

@henrieta44 neviem preco ti to nejde

tu je ten link a pristup tam mas, tak nerozumiem preco

janka3591
29. jan 2012

mamicky, potrebujem radu, maly mi zacal posledne dni zvracat po kazdom jedeni..papame Bebu sensitive, myslite, ze by sme mali zmenit mliecko? od piatku aj kakame tmavo zelene hovienka ☹ volali sme aj s lekarkou, ale vravela, ze by to mohlo byt zmenou vzduchu 😒 pre istotu idem s nim zajtra k nej..nech mu spravi vyter a posle to na analyzu 😒 ale to zvracanie neviem ako riesit ☹

tic_tac22
29. jan 2012

@lenka1108 ahoj ja mam ties novembrovu cerku je 9.11 2011 a vola sa dorka tak aj ty cakas na november

tic_tac22
29. jan 2012

@janka3591 mne ties zvracka vela papa a ko rychlo alebo pomali