icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lady511
31. jan 2012

ahojte maminy neviete poradit dobru doktorku pediatričku v senci?potrebujem akutne niekde kde sa neplatí dakujem

woman1
1. feb 2012

ahojte, pridavame sa k novembrovym detickam...nas maly Jakubko sa narodil 13.11.2011

ivirk
2. feb 2012

Ahojte, aj ja sa pridavam, nas Filipko sa narodil 10.11.2011

luppita
2. feb 2012

@lady511 ahoj ja som zo SC, neviem c je to este aktualne , ale mi chodime k Dr Somogyiovej, je super 🙂

http://www.zdravie.sk/sz/institucia/667-49641/a...

ma ambulanciu v poliklinike 🙂 ty sa stahujes do SC?

lady511
3. feb 2012

@luppita ahoj už sme boli všera u harsaniho...a je super myslím dobry prístup k malej aj ku mne..ano sme sa prestahovali do hrubeho šuru

lenka2312
4. feb 2012

Ahojte 🙂 Pridám sa k Vám. Drobec sa narodil 28.11.

veronika1610
4. feb 2012

@woman1
@ivirk
@lenka2312
ak budete prispievať do diskusie, tak sa pridajte sem
treba napísať zakladateľke, lupita

lady511
4. feb 2012

@lady511 aj ja by som chcela do diskusie mooooc..moja sa narodila 14.11

lady511
4. feb 2012

luppita ahoj aj ja by som chcela do diskusie.....moja sa nam narodila 14.11

tic_tac22
4. feb 2012

ahojte moja mala dorotka sa narodila 9.11,chcem sa opitat ci je to normalne ked mi mala ma tmavozelenu stolicu

micicka
4. feb 2012

@tic_tac22 ževraj je to normálne, moja má už asi mesiac len tmavozelenú stolicu, že to je z umelého mliečka. ale aj u kojených to je vraj v poriadku. pokiaľ nie sú hnačky, prípadne ak tam nie je prímes hlienov a podobne

tic_tac22
5. feb 2012

@micicka hnackove to neni tak sa nemusim obavat ze je to zle nechcela som sa opitat doktora lebo by ju zase trapili viteri a inekcie a ja ju nechcem trapit
😒 🙂

marvis
5. feb 2012

@tic_tac22 ahoj,aj nasa mava sem-tam zelenkave stolice...ze vraj to moze byt sposobene potravinami,co zjest ak su zelene.Ja som prisla nato,ze mojej malej to asi paprika sposobuje.Uz ked ju nejem,tak ani nema.zelene 🙂
A pokial ti dobre pribera,tak to nic neznamena,moja dr.sa tym moc nezaoberala,a to som jej uz 2krat o tom hovorila

dadda02
5. feb 2012

@tic_tac22 Ahoj, podla nasej pediatricky zelene zafarbenie stolice sposobuje najma zelezo. Preto je stolica zelena hlavne po niektorych umelych mliekach, kde je ho viac.

tic_tac22
5. feb 2012

ja pouzivam bebu tak asi moze byt chcem sa este spitat odporucate nutrilon 😒

tic_tac22
5. feb 2012

@marvis ja malu nekojim nevedeli sme potom som aj odsavala ale nemala som vela mlieka tak iba bebu pouzivam to mi vypisuje doktor

tic_tac22
5. feb 2012

kolkych mesiacoch zacinaju vychadzat zubky

marvis
6. feb 2012

@tic_tac22 Ono je to rozne,u kazdeho babatka inak.Ale priblizne okolo 6.mesiaca prvy zubok,ale niektore deti maju uz ako3.mesacne.Mojej prvej vysiel prvy zubok ked mala 5a pol mesiaca.

tic_tac22
6. feb 2012

moja mala velmi slinta uz dva tyzdne ale po pritom si stale smulka aj prstiky ked je aj dobre napapana moze to znamenat ze jej idu zubky mam kupeny aj gel na dasna zvyknem jej dat potom prestane na 10min.a zase zacina teras bude mat 3mesiace a dasienka ma velmi tvrde

ivirk
7. feb 2012

@tic_tac22 asi individualne, ja som vraj ako 2,5 mesacna uz mala dole obidva vonku a moj maly ide mat tri mesiace a robi presne ako hovoris, ide si spapat rucicky - palceky akoby si to dasienko chcel posuchat a hrozne slinta

tic_tac22
7. feb 2012

@ivirk ja mojej malej stale masirujem hryzatko jej darmo dam este je podla mna na to mala tak jej dam moj malicek a iba zadne dasienka ju musia velmi bolet lebo si pomaha aj s druhou rucickou si posunut prsteky do zadu

lolinkamaminka
7. feb 2012

@tic_tac22 ahoj, moja pediatricka hovorila ze beba je vo vseobecnosti ponimana u doktorov ako NAJHORSIE umele mlieko, my sme pili nutrilon, bol dobry, malinkej chutil ale kakala mi raz za 4-5 dni, tak som presla na sunar a odvtedy kaka raz za den a nebolieva ju brusko. davam jej este pit cajik SUNAREK fenyklovy. moja doktorka hovorila ze som dobre vybrala, takze by som ti odporucala urcite vyskusat ten nutrilon a keby nesadol tak ten sunar, konkretne nutra defense. 800 gramove balenie je o euro lacnejsie ako nutrilon. neviem ci nieco z toho predpisuju doktori, ale moja kamoska dava syncekovi mliecko HUMANA a to jej predpisuje doktor a velmi si ho chvali a je na predpis cize o polovicu lacnejsi ako normalne v obchode 🙂 dufam ze si vyberies. 😉

micicka
8. feb 2012

@tic_tac22
@lolinkamaminka čítam, že preberáte UM. my sme mali najskôr Nutrilon, potom France lait a nakoniec obyčajný Sunar - a ten je najlepší a cenovo veľmi výhodný! takže ja odporúčam obyčajný Sunar 🙂

tic_tac22
8. feb 2012

mi uz nepouzivame bebu ha premium ale bebu start ta je jej lepsia napapa sa znej dobre a je hustejsia mi to kupujeme v madarsku 600g a stoji 9eu tak sa mi zda ze je to zatial v poriadku ale zajtra budeme mat 3 mesiace tak ideme pomalicki ochutnavat jablcko mrkvicku a podobne chcem este viskusat sunar hajaja na noc sice vydrzi mi aj tak ze iba v noci okolo 2hej sa mi zobudi stiahne 100ml a dalej buva do 6rana

tic_tac22
8. feb 2012

@lolinkamaminka ano tak viskusame ten sunarik ale uz musime dopapat tu bebu co mame kupenu a potom zacneme skusat tie druhe,chcem sa spitat plienocky ake pouzivate ja pepers tie slype play,chcela by som vyskusat s lidla ale sa bojim ci sa mi stoho nevihadze mala alebo ci nedostane daku koznu chorobu neviem odporucila by si to viskusat

dzejny22
9. feb 2012

Maminky vytvorila som novú diskusiu "Maminky - november 2011"....budem rada, ak sa do nej zapojíte 🙂

luckalucka83
10. feb 2012

Tak sme naspat tu, zamkli nam temu 😕

dadda02
10. feb 2012

@luckalucka83 Tak to je skvele... Preco nezamkli radsej tuto povodnu, kde uz nik nechodi?

luckalucka83
10. feb 2012

@dadda02 No presne, aj tak su kocky v sukromnej a my zvysok, co by sme si radi pokecali tak nam to zamknu 😖 Musime zalozit nejaku temu s mätucim nazvom, aby nas neodhalili 😀

anicka87
10. feb 2012

@luckalucka83 @dzejny22
@dadda02 a co sa nezapojite do nasej sukromnej temy?

staci napisat spravkyni @luppita aby vas pridala, hmm? a nemusite vytvarat novu temu 😉