Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte, pridavame sa k novembrovym detickam...nas maly Jakubko sa narodil 13.11.2011
Ahojte, aj ja sa pridavam, nas Filipko sa narodil 10.11.2011
@lady511 ahoj ja som zo SC, neviem c je to este aktualne , ale mi chodime k Dr Somogyiovej, je super 🙂
http://www.zdravie.sk/sz/institucia/667-49641/a...
ma ambulanciu v poliklinike 🙂 ty sa stahujes do SC?
Ahojte 🙂 Pridám sa k Vám. Drobec sa narodil 28.11.
luppita ahoj aj ja by som chcela do diskusie.....moja sa nam narodila 14.11
ahojte moja mala dorotka sa narodila 9.11,chcem sa opitat ci je to normalne ked mi mala ma tmavozelenu stolicu
☹
@tic_tac22 ahoj,aj nasa mava sem-tam zelenkave stolice...ze vraj to moze byt sposobene potravinami,co zjest ak su zelene.Ja som prisla nato,ze mojej malej to asi paprika sposobuje.Uz ked ju nejem,tak ani nema.zelene 🙂
A pokial ti dobre pribera,tak to nic neznamena,moja dr.sa tym moc nezaoberala,a to som jej uz 2krat o tom hovorila
ja pouzivam bebu tak asi moze byt chcem sa este spitat odporucate nutrilon 😒
kolkych mesiacoch zacinaju vychadzat zubky
moja mala velmi slinta uz dva tyzdne ale po pritom si stale smulka aj prstiky ked je aj dobre napapana moze to znamenat ze jej idu zubky mam kupeny aj gel na dasna zvyknem jej dat potom prestane na 10min.a zase zacina teras bude mat 3mesiace a dasienka ma velmi tvrde
@tic_tac22 ahoj, moja pediatricka hovorila ze beba je vo vseobecnosti ponimana u doktorov ako NAJHORSIE umele mlieko, my sme pili nutrilon, bol dobry, malinkej chutil ale kakala mi raz za 4-5 dni, tak som presla na sunar a odvtedy kaka raz za den a nebolieva ju brusko. davam jej este pit cajik SUNAREK fenyklovy. moja doktorka hovorila ze som dobre vybrala, takze by som ti odporucala urcite vyskusat ten nutrilon a keby nesadol tak ten sunar, konkretne nutra defense. 800 gramove balenie je o euro lacnejsie ako nutrilon. neviem ci nieco z toho predpisuju doktori, ale moja kamoska dava syncekovi mliecko HUMANA a to jej predpisuje doktor a velmi si ho chvali a je na predpis cize o polovicu lacnejsi ako normalne v obchode 🙂 dufam ze si vyberies. 😉
@tic_tac22
@lolinkamaminka čítam, že preberáte UM. my sme mali najskôr Nutrilon, potom France lait a nakoniec obyčajný Sunar - a ten je najlepší a cenovo veľmi výhodný! takže ja odporúčam obyčajný Sunar 🙂
mi uz nepouzivame bebu ha premium ale bebu start ta je jej lepsia napapa sa znej dobre a je hustejsia mi to kupujeme v madarsku 600g a stoji 9eu tak sa mi zda ze je to zatial v poriadku ale zajtra budeme mat 3 mesiace tak ideme pomalicki ochutnavat jablcko mrkvicku a podobne chcem este viskusat sunar hajaja na noc sice vydrzi mi aj tak ze iba v noci okolo 2hej sa mi zobudi stiahne 100ml a dalej buva do 6rana
@lolinkamaminka ano tak viskusame ten sunarik ale uz musime dopapat tu bebu co mame kupenu a potom zacneme skusat tie druhe,chcem sa spitat plienocky ake pouzivate ja pepers tie slype play,chcela by som vyskusat s lidla ale sa bojim ci sa mi stoho nevihadze mala alebo ci nedostane daku koznu chorobu neviem odporucila by si to viskusat
Maminky vytvorila som novú diskusiu "Maminky - november 2011"....budem rada, ak sa do nej zapojíte 🙂
Tak sme naspat tu, zamkli nam temu 😕
@luckalucka83 Tak to je skvele... Preco nezamkli radsej tuto povodnu, kde uz nik nechodi?
@dadda02 No presne, aj tak su kocky v sukromnej a my zvysok, co by sme si radi pokecali tak nam to zamknu 😖 Musime zalozit nejaku temu s mätucim nazvom, aby nas neodhalili 😀
@luckalucka83 @dzejny22
@dadda02 a co sa nezapojite do nasej sukromnej temy?
staci napisat spravkyni @luppita aby vas pridala, hmm? a nemusite vytvarat novu temu 😉

ahojte maminy neviete poradit dobru doktorku pediatričku v senci?potrebujem akutne niekde kde sa neplatí dakujem