September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@papucz no ja este len v 5 tt 🙂
@lu17 ja idem najprv na potvrdenie tehu, potom ma objedna na sono. a ak všetko Ok, tak sa hneď objednam na NT. U nas v PO je to v Gynstare, je tam super lekarka, ktora mi ako prva konečne v 25tt povedala čo čakam 😅 Vraj, som počula ,že na tom NT sa da už vidieť čo to bude, ale väčšinou v pripade chlapca, v tomto čase to vedia povedať na 60-70%, neskor v 20tt na veľkom usg to potvrdia. Tak uvidim. Ja si myslim že je to chlapček, tak taka mala nadej že to už bude aj vidno. ALe hlavne nech je zdrave a nech mame dobre vysledky 😉
dakujem lu17 verim ze sa dockame nasho tretieho babatina 🙂
Tak ja som oddnes doma. Bohužiaľ kvôli práci,ale teším sa pretoze riskovat nechcem. Čo budete robit doma? Máte už nejaké plany ? . Ako je to s pn.myslíte že chodia na kontrolu ?
@ktore ahoj tak si ma vyplašila s tým testom,že som si práve preistotu spravila 4. tehu test-vyšiel pozitívne 😀 . Neboj , počkaj zopár dní a sprav test znova. držím palce.
@svintekova no aj ja som sa naplasila.urcite odporucam vsetkym babam zacat hned na zaciatku z mamatestom.potom uz ked meska ms bude aj 25 tkovy hocijaky test dobry
ahojte, som v týchto veciach úplný nováčik tak snáď sa tu niečo dozviem 😉 snažili sme sa od septembra a zdá sa, že to vyšlo Posledná menštruácia 7.12 a už mám 3 pozitívne testy 🙂 U lekára som ešte nebola, ale chystám sa na budúci týždeň 🙂 Trošku ma pobolieva podbruško a prsia 😖 , ale inak pohoda.
@marcelatje kedy bola ovulka?
@ manamani1 na základe ovulačného testu 20.12 🙂
@manamani1 na základe ovulačného testu 20.12. 🙂
baby aj vas boli brucho ako keby ste mali dostat kazdu chvilu kramy? alebo to boli len mna za to ze dviham maleho?

neboj urcite budeš 😉
@veverka84