icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
13. jan 2012

neboj urcite budeš 😉
@veverka84

vladka1828
13. jan 2012

@papucz no ja este len v 5 tt 🙂

lu17
13. jan 2012

@ktore Ahoj. Ja som presne podľa usg 5 tyzden. Usg robila a videla gestacny vak je to este drobnucke. Krv mi ukázala až 1800 hcg . To sa najlepšie potvrdí krvou.

lu17
13. jan 2012

@alex999 áno. Ja sa musím objednávať a je to presné kvôli downu sy .

lu17
13. jan 2012

@zahadka takze budete bývať v novom domčeku. A kolky si tyzden ?

alex999
13. jan 2012

@lu17 ja idem najprv na potvrdenie tehu, potom ma objedna na sono. a ak všetko Ok, tak sa hneď objednam na NT. U nas v PO je to v Gynstare, je tam super lekarka, ktora mi ako prva konečne v 25tt povedala čo čakam 😅 Vraj, som počula ,že na tom NT sa da už vidieť čo to bude, ale väčšinou v pripade chlapca, v tomto čase to vedia povedať na 60-70%, neskor v 20tt na veľkom usg to potvrdia. Tak uvidim. Ja si myslim že je to chlapček, tak taka mala nadej že to už bude aj vidno. ALe hlavne nech je zdrave a nech mame dobre vysledky 😉

zahadka
13. jan 2012

@lu17 6tt od nedele 7tt 🙂

lu17
13. jan 2012

@veverka84 Neboj sa to je preto že je to skoro. Ja som tiež do dnes bola v strese som už kludna dnes som videla a je to súper pocit. Prajem vám to všetkým a hlavne nech to dotiahneme do konca.

veverka84
13. jan 2012

dakujem lu17 verim ze sa dockame nasho tretieho babatina 🙂

lu17
13. jan 2012

@alex999 aj ja sa musím objednávať. Uvidíme či už bude vidno pohlavie na by usg.

lu17
13. jan 2012

@zahadka takže mad skôr termín. Ja mám 11.9.

alex999
13. jan 2012

@lu17 a maš nieake vnutorne tušenie????? 😀

lu17
13. jan 2012

@alex999 chceme chlapčeka. Ale je to jedno. Na jednej web stránke sa da pozrieť čo je vacsia pravdepodobnost a vychádza chlapček. Už odkedy sme s manželom chceme chlapčeka a to sme spolu 7 rokov. Uvidíme či to vyjde,pre mňa je dôležité aby vsetko bolo ok.

ktore
13. jan 2012

ahojte baby som zase s testom.rano som robila mala som len slabeho ducha,som sa naplasila co sa deje tak som si dala kupit mamatest a ten je teda fakt kvalita robila som ho teraz vecer a pozrite sa......

lu17
13. jan 2012

@ktore Vidis Neboj sa. Bude dobre. Ak si o pár dni urobíš aj silnejsiu citlivosť tak ti musi vyjst. Koľko tí meska ?

ktore
13. jan 2012

@lu17 este mi nemeska.asi 16 by som mala nedostat.takze este dva dni by som mala do ms

lu17
13. jan 2012

@ktore tak to máš dobre. Veď este nemôže ukázať silné. Uvidíš ked bude meskat tyzden. To budú kolajnice a môžeš si urobiť aj clearblue te n je súper ukáže ti priblizne koľko si tehu.

lu17
13. jan 2012

Tak ja som oddnes doma. Bohužiaľ kvôli práci,ale teším sa pretoze riskovat nechcem. Čo budete robit doma? Máte už nejaké plany ? . Ako je to s pn.myslíte že chodia na kontrolu ?

ktore
13. jan 2012

@lu17 no aj to som chcela ale to uz mi bude stacit aj doktorke ked mi povie.to uz pojdem zatial k nej na vysetrenie.v pondelok sa objednam.na piatok alebo na na dalsi pondelok.ako bude volne

ktore
13. jan 2012

@lu17 ja som volakedy marodila a nebola kontrola.ani raz.neverim ze pride kontrola na tehosky.

svintekova
13. jan 2012

@ktore ahoj tak si ma vyplašila s tým testom,že som si práve preistotu spravila 4. tehu test-vyšiel pozitívne 😀 . Neboj , počkaj zopár dní a sprav test znova. držím palce.

ktore
13. jan 2012

@svintekova no aj ja som sa naplasila.urcite odporucam vsetkym babam zacat hned na zaciatku z mamatestom.potom uz ked meska ms bude aj 25 tkovy hocijaky test dobry

ktore
13. jan 2012

@lu17 kolkateho sept by si mala maat termin podla doktorky?a podla kalkulacky?

lu17
13. jan 2012

@ktore podľa kalkulačky aj podľa usg mi vychadza rovnako 11.9. A dnes je presne 5+0 pričom podľa ms by malo byt 5+3 . Takže minimalny rozdiel. Ale asi mi pocitali podľa ms.

ktore
13. jan 2012

@lu17 asi ano pocitali podla ms .dobre ja idem od vas idem si oddychnut.zachvilku pride aj mala domou.isla von.tak caute zjtra

marcelatje
13. jan 2012

ahojte, som v týchto veciach úplný nováčik tak snáď sa tu niečo dozviem 😉 snažili sme sa od septembra a zdá sa, že to vyšlo Posledná menštruácia 7.12 a už mám 3 pozitívne testy 🙂 U lekára som ešte nebola, ale chystám sa na budúci týždeň 🙂 Trošku ma pobolieva podbruško a prsia 😖 , ale inak pohoda.

manamani1
13. jan 2012

@marcelatje kedy bola ovulka?

marcelatje
13. jan 2012

@ manamani1 na základe ovulačného testu 20.12 🙂

marcelatje
13. jan 2012

@manamani1 na základe ovulačného testu 20.12. 🙂

montinka
13. jan 2012

baby aj vas boli brucho ako keby ste mali dostat kazdu chvilu kramy? alebo to boli len mna za to ze dviham maleho?