September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
inak zajtra si idem urobit znova test ci som naozaj tehu
viete mi prosím poradiť kedy ísť k lekárovi? Najradšej by som šla ihneď, ale podľa toho čo tu čítam to nie je nutné, lebo aj tak ešte nič nebude robiť, či? Som cca v 3-4 tt
@marcelatje k doktorovi az tak 6tt, aj to este nemusi byt vidno srdiecko.
@marcelatje ahoj nie si 3-4, ale 5-6tt. ráta sa to od prvého dna poslednej menštruácie. Ja som mala v ten istý den mrchu,ked aj ty 😀 . K doktorovi pojdem až o 2-š týždne.
@monika2712 škoda už som sa tak tešila ☹ ale aj tak ďakujem za odpoveď 🙂
@svintekova a kedy si mala ovuláciu? Ale v podstate je aj tak asi ešte skoro na vyšetrenie. Nevadí, hlavne že je to tam a strašne sa tešíme 😀
@marcelatje tiež mi to vychádzalo na toho 20.12. 🙂. Takže ešte kludne počkaj 2-3 týždne. 😀
@svintekova super, tak sme na tom asi rovnako 😉
@marcelatje vyzerá to tak 😀
Materska trva pol roka tusim ju predlzili o par tyzdnou. Cely cas co si na materskej beries jednu sumu,potom ides na rodicovsky. A nemozes brat ajrodicovsky aj matersku to nie-(
@suncana Ahoj moja ako sa cítiš?bola si už u doktora?ja možno pôjdem na budúci týždeň. 😉 manžel sa už nevie dočkať.mne už tie prsia trochu prechádzajú,už to nieje až také strašné ako na začiatku 😝 vtedy sa to nedalo vydržať.teraz by som prespala trištvrte dňa,dnes som zaspala ešte aj do roboty 😠
@vladka1828 tak budeme spolu netrpezlivo cakat, ja uz chcem vidiet mojho cervika!!!
ahojte, ja som teraz iba 16dpo takze 4tt a vcera som bola na sone no jasne ze tam nic nebolo, este iba zlte teliesko takze je fakt velmi skoro, ale mna tam objednali pretoze som po IUI no o tyzdne idem znovu to bude este tiez skoro moze tam byt maximalne gest. vak
@katka143 ahojky 🙂 citim sa zatial fajn, len ma trapi nespavost, budim sa o 4 rano pravidelne :( potom som v praci strasne oťapena. ano bola som uz u doktora, ale cele to bolo take rychle, ani mi nedaval ziadne rady, cakala som viac starostlivosti od neho, ale co uz, musim hladat rady tu od skusenejsich 🙂 a ty sa ako mas?
Fiiha upratala som dnes cely byt...a som z toho riadne vyčerpana... 😲
pri vysavani ma boleli aj kríže...no co už...
hmmm dnes som robila druhy test a druha ciarka bola uz skoro taka ako prva. hmmm sunny ja este len idem doupratovat aspon podlahy hadam stihnem kym maly spi
baby hrozne ma boli hlava uz od rana dala som si paralen myslim ze ten sa moze.co vy na to?

@lu17 no to je samozrejme. Mi už babu máme, tak aj mi chceme, ja mam proste od prvej chvíle taký pocit. A chlapčeka sme aj robili 😝