icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

stipec26
26. aug 2012

@gelifil mozno ti pomoze aj toto sa inspirovat, osobne ju nepoznam, ale je to mojho muza kolegova zena
uz som od nej dost citala, tiez je za co najprirodzenejsi porod... a momentalne maju uz 3. deticky

http://tehotenstvo.rodinka.sk/priprava-na-porod...

stipec26
26. aug 2012

@lucica a budes mat nejake specialne prianie?

niky1336
26. aug 2012

@stipec26 ja mam termin raz 11 a raz 14.9 !! teraz doki je na dovolenke, myslim ze niekde v zahranici, takze ked sa babo vypita na svet tento tyzden, tak neviem kto ma odrodi... 🙂 a horsie je, ze ocinko ide do wiedne na 3dni robit, budem celkom sama.... dufam ze ma dcerka nechce vystrasit. aspon nech do piatka vecer vydrzi v pohodli mojho bruska!! 🙂

dulkagabulka
26. aug 2012

@stipec26 Martinu Gregušovú poznam osobne 🙂

jerryjanka
26. aug 2012

@tamix držím palce ty predbiehačka 😀 ja ťa nasledujem v utorok

stipec26
26. aug 2012

@dulkagabulka vravim, ze sme naladene na rovnaku vlnu ;)

nicearty
26. aug 2012

@stipec26 urcite dam vediet ako sme dopadli a verim, ze vsetko bude ok a hlavne, aby bol krpecek zdravy a ja v pohode, aby som sa onho mohla starat 🙂 mne sa uz o tom aj sniva, ze rodim 😀 stale mi to pride take neuveritelne, ze ocvhilu uz budeme traja 😵

lucica
26. aug 2012

@stipec26 ani nie, len chcem bábo priložiť hneď po narodení ak to bude zo zdrav. dôvodov možne, co sa tyka vyvolania, nie som moc za, iba ak by to bolo nutné... nejaké drobnosti

lucica
26. aug 2012

@stipec26 možem ťa poprosiť, poslala by si mi tvoj pôrodný plán na IP?

nicearty
27. aug 2012

dievcata, ked tento tyzden neporodim, potom ma uz do porodnice dostane len hasicska plosina 😀 ked som dnes stupila na vahu, skoro ma vystrelo..teda vystrelo ma! ☹

jarkamartin
27. aug 2012

@nicearty tak to sme dve, ale ja mam termin este o tyzden neskor :((

nicearty
27. aug 2012

@jarkamartin ja len dufam, ze moje telo zadrziava vela vody a ze mam aj vela plodovej vody, lebo mam aj velke brusko na to, ze tam je jedno babatko, ktore ma 3 kg 😖 dufam, ze polovicu necham v porodnici, lebo ja fakt neviem ☹

jarkamartin
27. aug 2012

@nicearty pre mna aj polovicu keby som nechala v nemocnici bude malo 🙂))

lucica
27. aug 2012

@nicearty @jarkamartin baby som na tom podobne ako vy. Od začiatku som pribrala 20kg. Ale podľa mňa mam 10 kg len vody v sebe 🙂 viete ake mam naliate nohy. a aj plodovej vody som mala dosť počas celeho tehotenstva. Maly tiez nie je moc velky. Naposledy mal v 37 tyzdni 2850g, co bolo podla doktora akurat. len brucho mam akosi velke, tak som zvedava, ci to po porode zmizne alebo budem stale ako velryba 🙂

nicearty
27. aug 2012

@lucica no keby som mala 20kg, tak len frflem, ale ono je to viac ako 20 😠 a kazdym dnom sa to zvysuje, pomoooc..ja som tiez cela naliata a spuchnuta, a mam pocit, ze je jedno ci je teplo alebo chladnejsie..doteraz som si myslela, ze ked je moc horko, tak ze puchnem z toho, ale obavam sa, ze to tak nie je 😖 kazdy sa ma pyta ci cakame dvojicky a brusko mam fakt velke, no uz mam pocit akoby mi padalo dole, je tak nejak nizko..ja som tiez zvedava, kolko necham v porodnici 😀

lussinkaaa
27. aug 2012

Ahojte babulky, v dobrom vam zavidim, ze uz mate terminy, ja este 4 tyzdne, no pevne verim, ze to bude aspon o tyzden skor, aspon tak to vyzera podla ultrazvuku, uz to chcem mat tiez za sebou 🙂 . Vsetkym vam prajem rychle a bezproblemove porody a stastne zdrave babatka v naruci 😵

lucica
27. aug 2012

@nicearty No ale mna cakaju este skoro 2 tyzdne, tak dufam, ze vaha sa nebude uz posuvat smerom hore. Ale tiez sa mi zda, ze mi za posledne 2-3 dni kleslo brusko. Ako je to ked klesne brusko, je to znak bliziaceho sa porodu? Ak ano, v akom case dni alebo tyzdne? Ci to mam ocakavat skor alebo ani moc nie

zuzka0902
27. aug 2012

@lussinkaaa jooj ja som na tom podobne...tiez by som bola rada kebyze to je aj o cosi skor....sak sa uz nehorazne nemozme vsetci dockat 🙂

lusinda1989
27. aug 2012

ahojte dievcata ktoere idete rodit na antolsku??? viete mi tam odporucit nejaku doktorku a pripadne mi povedat kedy ordinuje??????

anicka245
27. aug 2012

@lusinda1989 ahoj dr.Malova c.dveri 26, bude od 3.septembra ordinovat

anicka245
27. aug 2012

co su to ti povestni poslickovia? ja mam cely vecer strasne tlaky na konecnik a kazdu chvilu krce, mozu to byt tie pripravne stahy? boze ale ako to boli, uz len sadnut na wecko je bolest, no ked to takto bude boliet..... 😀 amen 🙂

niky1336
27. aug 2012

@anicka245 ja som to mala vcera. brusko som mala tazke a tvrde jak 20kg melon, uz som si myslela, ze rano ideme rodit -no nestalo sa to tak 🙂 okolo 3 som zaspala cely den som rozmyslala ako bude boliet ked naozaj budem rodit 😉

keyka
28. aug 2012

@lusinda1989 ja chodim k Bertoldovej a som veeeelmi spokojna (teraz ma dovolenku a ked som chodila dva tyzdne k nejakemu inemu doktorovi ako k jej nahrade tak som zistila ze nemaju ultrazvuk). cislo dveri 108. Len ona je casto v sluzbe (v porodnici)tak ju tam najdes tak ako ti povie tyzden do predu. Ale zvacsa tam je pondelok,stvrtok a piatok.Teraz ma dovcu do 3.9. takze tam bude az 4.9

lusinda1989
28. aug 2012

@keyka
@anicka245 diky kocky no ja tam potrebujem ist tento tyzden 🙂 som si skoro spomenula ze? akurat som na ceste do ba tak uvidme kto tam bude 🙂 radsej by som pani doktorku ako doktora ale tak je mito viacmenej jedno 🙂

dulkagabulka
28. aug 2012

@lusinda1989 na Antolskej je velmi dobra lekarka MUDr. Krištúfková, alebo MUDr. Oroszová 🙂, aj o MUDr. Malovej som počula chvaly

anicka245
28. aug 2012

@lusinda1989 ja by som tiez mala ist tento tyzden po spravnosti, ale objednala ma az na 3.ho. Drzim palce a nech mas dobry prvotny pocit z nemocnice 🙂

anicka245
28. aug 2012

@niky1336 mne to tiez ustalo vecer, v noci som sa este par krat zobudila na take mierne krce ale do rana bolo vsetko ok. No ja som vzdy cakala ze to budu take krce len v bruchu ale ten tlak na konecnik sa mi vobec nepacil 🙂

niky1336
28. aug 2012

@anicka245 ja som mala potom aj miernu hnacku, zevraj sa mi telo vycistuje, a hlienova zatka mi tiez odisla, 🙂 doki je prave na dovolenke niekde v zahranici, a nepaci sa mi ze prave teraz prejde telo s takymi zmenami 🙂

anicka245
28. aug 2012

@niky1336 a ako ta hlienova zatka vyzerala? ja mam posledne dni zvyseny biely vytok...

lusinda1989
28. aug 2012

@anicka245 no dobry pocit z nemocnice teda nemam kopa nervoznych tehuliek malo miesta vela ludi preplnene cakarne no fasa. . . duuufam ze sem uz velakrat nepojdem