September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26 ja mam termin raz 11 a raz 14.9 !! teraz doki je na dovolenke, myslim ze niekde v zahranici, takze ked sa babo vypita na svet tento tyzden, tak neviem kto ma odrodi... 🙂 a horsie je, ze ocinko ide do wiedne na 3dni robit, budem celkom sama.... dufam ze ma dcerka nechce vystrasit. aspon nech do piatka vecer vydrzi v pohodli mojho bruska!! 🙂
@stipec26 Martinu Gregušovú poznam osobne 🙂
@tamix držím palce ty predbiehačka 😀 ja ťa nasledujem v utorok
@dulkagabulka vravim, ze sme naladene na rovnaku vlnu ;)
dievcata, ked tento tyzden neporodim, potom ma uz do porodnice dostane len hasicska plosina 😀 ked som dnes stupila na vahu, skoro ma vystrelo..teda vystrelo ma! ☹
@nicearty tak to sme dve, ale ja mam termin este o tyzden neskor :((
@jarkamartin ja len dufam, ze moje telo zadrziava vela vody a ze mam aj vela plodovej vody, lebo mam aj velke brusko na to, ze tam je jedno babatko, ktore ma 3 kg 😖 dufam, ze polovicu necham v porodnici, lebo ja fakt neviem ☹
@nicearty pre mna aj polovicu keby som nechala v nemocnici bude malo 🙂))
@nicearty @jarkamartin baby som na tom podobne ako vy. Od začiatku som pribrala 20kg. Ale podľa mňa mam 10 kg len vody v sebe 🙂 viete ake mam naliate nohy. a aj plodovej vody som mala dosť počas celeho tehotenstva. Maly tiez nie je moc velky. Naposledy mal v 37 tyzdni 2850g, co bolo podla doktora akurat. len brucho mam akosi velke, tak som zvedava, ci to po porode zmizne alebo budem stale ako velryba 🙂
@lucica no keby som mala 20kg, tak len frflem, ale ono je to viac ako 20 😠 a kazdym dnom sa to zvysuje, pomoooc..ja som tiez cela naliata a spuchnuta, a mam pocit, ze je jedno ci je teplo alebo chladnejsie..doteraz som si myslela, ze ked je moc horko, tak ze puchnem z toho, ale obavam sa, ze to tak nie je 😖 kazdy sa ma pyta ci cakame dvojicky a brusko mam fakt velke, no uz mam pocit akoby mi padalo dole, je tak nejak nizko..ja som tiez zvedava, kolko necham v porodnici 😀
Ahojte babulky, v dobrom vam zavidim, ze uz mate terminy, ja este 4 tyzdne, no pevne verim, ze to bude aspon o tyzden skor, aspon tak to vyzera podla ultrazvuku, uz to chcem mat tiez za sebou 🙂 . Vsetkym vam prajem rychle a bezproblemove porody a stastne zdrave babatka v naruci 😵
@nicearty No ale mna cakaju este skoro 2 tyzdne, tak dufam, ze vaha sa nebude uz posuvat smerom hore. Ale tiez sa mi zda, ze mi za posledne 2-3 dni kleslo brusko. Ako je to ked klesne brusko, je to znak bliziaceho sa porodu? Ak ano, v akom case dni alebo tyzdne? Ci to mam ocakavat skor alebo ani moc nie
@lussinkaaa jooj ja som na tom podobne...tiez by som bola rada kebyze to je aj o cosi skor....sak sa uz nehorazne nemozme vsetci dockat 🙂
ahojte dievcata ktoere idete rodit na antolsku??? viete mi tam odporucit nejaku doktorku a pripadne mi povedat kedy ordinuje??????
@lusinda1989 ahoj dr.Malova c.dveri 26, bude od 3.septembra ordinovat
co su to ti povestni poslickovia? ja mam cely vecer strasne tlaky na konecnik a kazdu chvilu krce, mozu to byt tie pripravne stahy? boze ale ako to boli, uz len sadnut na wecko je bolest, no ked to takto bude boliet..... 😀 amen 🙂
@lusinda1989 ja chodim k Bertoldovej a som veeeelmi spokojna (teraz ma dovolenku a ked som chodila dva tyzdne k nejakemu inemu doktorovi ako k jej nahrade tak som zistila ze nemaju ultrazvuk). cislo dveri 108. Len ona je casto v sluzbe (v porodnici)tak ju tam najdes tak ako ti povie tyzden do predu. Ale zvacsa tam je pondelok,stvrtok a piatok.Teraz ma dovcu do 3.9. takze tam bude az 4.9
@lusinda1989 na Antolskej je velmi dobra lekarka MUDr. Krištúfková, alebo MUDr. Oroszová 🙂, aj o MUDr. Malovej som počula chvaly
@lusinda1989 ja by som tiez mala ist tento tyzden po spravnosti, ale objednala ma az na 3.ho. Drzim palce a nech mas dobry prvotny pocit z nemocnice 🙂
@anicka245 no dobry pocit z nemocnice teda nemam kopa nervoznych tehuliek malo miesta vela ludi preplnene cakarne no fasa. . . duuufam ze sem uz velakrat nepojdem

@gelifil mozno ti pomoze aj toto sa inspirovat, osobne ju nepoznam, ale je to mojho muza kolegova zena
uz som od nej dost citala, tiez je za co najprirodzenejsi porod... a momentalne maju uz 3. deticky
http://tehotenstvo.rodinka.sk/priprava-na-porod...