icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

helka101
3. apr 2010

Noo ved určite.. 😉 maš kopu času 😉

zuzanockamt
3. apr 2010

MM sa uz konecne vratil z biku ... nabera kondicku, tak presli okolo 40 km 😝 ... a teraz sme zacali robit zemiakovy salat s majonezou podla jeho receptu ... ja som si uz spravila pre seba bez majonezy 🙂

helka101
3. apr 2010

Super 😉 môj je v praci a volal že dojde možno okolo polnoci... ☹ a zajtra sme zase sami, lebo je futbalovy rozhodca, a začala už sezzoona, tak si ho zase neužijeme 😔 Ja som nikdy nejedla zemiakovy šalat, ani neviem prečo, .. ale manželovi robievam s tatarskou omačkou, on tak lubi 😉

zuzanockamt
3. apr 2010

ja mam celkom rada salat aj s majonezou, ale teraz som mala chut na iny, tak som zmenila ... no to nezavidim, ze budete sami ... MM nepracuje, takze je doma stale ... my chceme ist zajtra asi do aqua parku ... a niekam sa prejst do prirody, ked ma byt pekne 🙂

helka101
3. apr 2010

Noo tak vam budem pekne zaáávidieť 😅 kebyže mame doma aj my ocka, tak ideme do parku, maly sa zahra a ja si vychutnam, že sme všetci spolu.. 🙂 ale peniažky sa nam zidu, a kedže sa vzdal kvôli mne futbalu, tak mu nechcem zobrať aj rozhodcu 😅 Noo škoda, že na pondelok hlasia už zhoršene počasie, aj dnes by bolo fajn, keby nefukal taky hnusny vietor chladny 😔

zuzanockamt
3. apr 2010

no v pondelok ma byt uz hnusne, ale to budeme oddychovat doma a pojdeme ku svokrovcom a v utorok sa uz budem musiet venovat praci, co som si doniesla domov 😝

helka101
3. apr 2010

aha mate prazdniny? 😕
ja si musím zistiť, či je vôbec škôlka v utorok už otvorena, nieže sa s malym vychystam a otočíme sa pred branou.. 😅

zuzanockamt
3. apr 2010

no mam dovolenku a deti prazdniny 🙂 ... skolky maju trosku iny rezim, takze mozno bude otvorena

helka101
3. apr 2010

Noo dufam, ale sice ona byva malokedy zavreta takto cez prazdniny, ale ešte si to musím zistiť 😎

zuzanockamt
3. apr 2010

takze ty chodis teraz do prace, ked je maly v skolke? ... som myslela, ze ak si este na RD

helka101
3. apr 2010

Nie .. RD mi skončila vlani v septembri.. 🙄 ked maly nastupil do škôlky... ale chodila som do prace, ale tearz som na PN ako som spomínala skrz tej migreny a špinenia.. 😖 ale už je to o.k., len maly bol doma, lebo je silny alergik, a maval velke zachvaty kašla, tak sme 2t ostali doma.. 😅 ale už je načase aby šiel medzi deti, lebo je divyy 😀

janica81
4. apr 2010

ahojte 🙂) ako trávite veľkonočnú nedeľu??? ja som ešte spravila koláčik a teraz sa pôjdeme najesť k našim... vraj pečená kačka...mňam mňam už sa teším...

dadulienka27
4. apr 2010

dobre ranko
janica tu kackuu by som si dala aj ja 😀
tiez sa chystam robit kolacik,a potom asi relaxovat.Som sama doma,tak vela toho na vyber ani nemam 🙂

andelik8
4. apr 2010

ja som piekla uz vcera, pretoze prisli na kavu moji rodicia aj svokrovci... a dnes si uzivam klud a ticho, manzel je v praci, zajtra ideme komplet cela rodina na cely den k sestre, takze zase si velmi neodpociniem 🙂

prave pozeram na Zone reality program Cekame miminko... ja asi nikdy nepochopim tie americke zeny co sa rozhodnu rodit doma len s porodnou babou, obklopene celou rodinou, vsetci sa pozaju a kecaju jej do toho, ona total bez liekov... uff... toto by som ja nemohla 😒

liliana82
4. apr 2010

Ahojte
Ja som sama doma, drahého som vyhnala k jeho rodičom na obed, mala som ísť aj ja, ale od včera som nejaká chorá, tak nechcem prenášať chorobu na ostatných 😖
Priateľ bol strašne zlatý ...ráno mi nastrúhal mrkvu s ovocím, odšťavil grep, a doniesol až do postele, chudák a ja som ho sprdla, že kde mám vajíčka 😀
som strašný závislák na vajciach, denne zjem aj 2-3, snáď sa mi nenarodí kuriatko 😀

dadulienka27
4. apr 2010

vcera som mala na navsteve kamaratov a ti mi povedali,ze preco mlade Anglicanky fajcia pocas tehotenstva(neplati to o vsetkych)....v zivote som to nepocula,tak som zostala uplne soknuta ☹ fajcia preto,aby babo velmi nenarastlo a oni mali lahky porod,aby sa netrapili velmi 😲 😲 to v akej hlave sa moze zrodit nieco taketo???vsak to babatko ked sa narodi musi vkuse plakat,lebo ma abstak 😢 😢 😢

dadulienka27
4. apr 2010

liliana mas super m a s tym kuriatko si ma pobavila 😀 😀 😀 ja som na tom s vajickami uplne opacne,pred tehu som ich jedla skoro kazdy den a teraz ked spapam,tak o chvilu utekam na wc,asi mi to zaludok nevladze stravit,to iste mam aj s mliekom,pila by som ho na litre,ale zaludok nepusti 😉
andelik a co si piekla ak to nie je tajomstvo?ja mam na plane nejaky skoricovy kolac ,ale chcela by so skor nieco vlazne a neviem co..okolo seba mam rozhadzane kucharky aj na nete kukam a nic ma nenapada 😖 ...

anarida
autor
4. apr 2010

Ahojte aj my Vám prajeme krásne svietky plné vody a slniečka 😵
My sme včera pekne pooslavovali nakoniec k nám neprišiel nikto ale my sme šli s babami a s občerstvením k babke a dedkovi a tam sme sa všetci zišli deti si pobehali po vonku bolo super prišli sme až neskoro večer 😵
Pridávam pár fotečiek Emušky 😵 ako včera šantila všetko ju zaujímalo 😵
Dnes sme boli v kostolíku ráno na jedenastu sme šli a domov sme prišli až o jednej pri tom bývame 5 minút od kostola 😀 pekne sme sa prešli 😵 baby teraz dopapali polievočku a dala som ich spinkať tak zháňam hlasy pre Simču 😵 😀

andelik8
4. apr 2010

dadu, len obycajnu babovku. taku dvojfarebnu. To som len chcela muzovi dokazat, ze aj ja viem upect babocku podla receptu jeho mamy, a ze ju nemusi stale robit iba on 😀
Inac toto mame doma s mnohymi jedlami.. napriklad ked mam chut na lasagne, pizzu, pecene maso alebo bryndzove halusky, tak ma on nechce pustit do kuchyne, lebo si mysli ze to nespravim tak dobre ako on. Pochopite to?

To s tym fajcenim je hrozne... a to im je jedno ze sa im narodi babo predcasne a este aj s razstepom alebo cim? hlavne ze je male a oni budu moct ist uz o par dni po porode v pohode s kamoskami na kavicku, nie? achjo

dadulienka27
4. apr 2010

Anarida s tym hlasovanim nieco musi byt,lebo ked som odhlasovala,tak sa pocet kolko hlasovalo celkovo nezmenil...ani tie percenta sa jej nemenia a to uz hlasujem dost dlho 😖

dadulienka27
4. apr 2010

andelik s mm ti tu situaciu nezavidim,u nas mame nastastie rozdelene co kto vari-muz je dobry v jedlach s masom (aj on si mysli,ze najlepsie to vie iba on 😀) a ja polievocky,kolaciky...
no nic si z toho nerob,aspon nemusis kazdy den varit ty a stavim sa,ze ho to po case prejde,ked vas bude viacej a varenie bude pravidelne 😉

samasa
4. apr 2010
zuzanockamt
4. apr 2010

ja sa teda v tych kocikoch nevyznam ... esteze nebudem teraz kupovat ziadny 😅 ... ale vyzera pekny

samasa
4. apr 2010

je to moj vysnívany x-lander. Ešte som ho síce nevidela naživo ale je tak ospevovaný, že si ho chcem kúpit a tu je aj super cena...

zuzanockamt
4. apr 2010

... tak cena je super teda 😉 🙂 ...

samasa
4. apr 2010

zuzanocka dnes sme len my dve? 😀

zuzanockamt
4. apr 2010

no asi ano ... uz to tak vyzera 😀

samasa
4. apr 2010

možno budeme aj spolu rodit 🙂 termín máme takmer presne...

julcek
4. apr 2010

ja som nasla tento co vy na to ?? Kombinovaný kočík Cam Pulsar 2010 http://www.matko.sk/baby-shop/kombinovany-kocik...

samasa
4. apr 2010

ty už máš nejaký kočík vybraný? či to nacháš ešte na neskôr?