icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
4. apr 2010

tak babky len tiško a šup sem na kona 😀

jazmina83
4. apr 2010

Helka, ale inak, kebyze sem teraz vecer nepridem na konika, a nepostazujem sa a nezistim ze v tomto nie som sama, asi by som fakt zacala uvazovat, co problem nie je vo mne, uz by som bola aj toho schopna, ze idem za drahym a sa mu ospravedlnim 😀 ...za nič 😀

samasa
4. apr 2010

nevysvetlíš jazmin... má svoju hlavu.... a stále si trepe svoje...
nebudem sa stresovat škodí to mimi
teraz je svokra v nemocnici, mám skúšky, tak toto mi je už fuk 😒

zuzanockamt
4. apr 2010

tak ja mam asi nejakeho divneho chlapa, ale je v norma ... alebo som si uz ja na to za tie roky zvykla, ze ma uz asi fakt nic nevytoci 😅

helka101
4. apr 2010

No ešte to!! Nieže za nim pôjdeš 😅 lebo aj ja som v sprche, už že tak mi pizzu doniesol, tak čo že si vypil..ale ked som počula ako grc.. tak hovorim si a dosť!! zajtra si vypočuje!! 😠 a ak ma naštve, tak to poviem aj svokrovi, nech si snim robia poriadky oni!! Ja ALKOHOL z duše nenavidim!!!! Neznašam ked je opity, ktokolvek z mojich blizkych!!!

samasa
4. apr 2010

helka jak sestry my dve 😀

helka101
4. apr 2010

Sami 😀 😀

jazmina83
4. apr 2010

to mi je strasne luto, pretoze ja by som to asi nezvladla, ja mama strach uz ked si sadne do auta a ide niekam na dlhsiu cestu, ale ty to mas teda tazsie ☹ treba len pozitivne mysliet, ze sa na motorke nezabije a mas pravdu, kvoli mimi sa nemožme stresovat.

Ale aj tak im zajtra tie vajička hodim o hlavu 😀

zuzanockamt
4. apr 2010

tak ja som MM zazila len raz za 6 a pol roka, ze mal vypite a nastastie jemu zle nebolo vtedy ... takze mne toto nevadi, lebo nepije a s kamaratmi sa nevlaci ... ma sice ine nedostatky, ale tak co uz 😝

samasa
4. apr 2010

helka kukni na kočík čo som si objednala- asi stránka lebo dve do zadu

helka101
4. apr 2010

Sami, ten nick mi neotvorí, chcela som ho kuknuť.. 😔 ale skusim ešte

samasa
4. apr 2010

jaj jazmin moj chodí do prahy autom- to by som sa ubála k smrti 😀 a ja tiež chodievam do prahy autom tak mi to asi preto nevadí...

helka101
4. apr 2010

Sami, hodí mi, že je inzerat pozastaveny.. hodíš mi foto? 😕

samasa
4. apr 2010

Inzerát je pozastavený/rezervovaný.
(od 4. Apríla 2010)
Zobrazuje sa iba tebe a užívateľom, ktorí mali o inzerát záujem.
X-lander
30. mar 2010 • Kočíky
Pridaj k obľúbeným | Inzerát nespĺňa pravidlá Inzerát nespĺňa pravidlá Ďakujeme ti za nahlásenie porušenia. Nepodarilo sa nahlásiť nám porušenie. Kontaktuj prosím adminov.
elisam (okres Trnava)pas užívateľa
Registrovala sa 26. februára 2009 na modrykonik.sk. Pridala 42 príspevkov a 1 album. Eliška má 1 rok a 9 mesiacov Samko má 3 roky
elisam • 0 inzerátov
Bez hodnotenia • okres Trnava • Nemá vyplnené podmienky predaja

Podmienky predaja užívateľky elisamelisam nemá vyplnené podmienky predaja.Zavri podmienky predaja
Predám kočík X-lander,bordovej farby v kombinácii s čiernou a reflexnými prvkami.Štvorkolka, predné kolečká sú otočné,vanička a športová časť. K obidvom častiam je samostatný nánožník, sieťka proti hmyzu, pršiplášť na vaničku.Taška je čiernej farby.Kočík je kupovaný na Slovensku, záruka do októbra 2010.

120 EUR
3 615.12 Sk
Inzerát bol otvorený 138 krát.
6 záujemcov odpovedalo.

samasa
4. apr 2010

skusím

helka101
4. apr 2010

No ale fotky mi neukazalo, tie musiš asi samostatne skopírovať 😉

mariann2
4. apr 2010

samasa, aj ja mám doma motomaniaka, tiež jazdí na kroske, včera bol celý deň jazdiť, skoro ma porazilo, že ešte aj cez sviatky. Najviac ma vytáča, že sa vyparí ráno a jazdia /aj s partiou/ až do noci a keď mu poviem, že sa o neho bojím, smeje sa, že som hysterka. A keď argumentujem, že budeme mať tretie dieťa a mohol by sa ukľudniť, tak povie že chlapi spolujazdci majú aj 5 detí a v pohode. Musím si dať stretávku s ich ženami, čo na to ony. 😠

jazmina83
4. apr 2010

Babulky, končím, moj drahy psík (tiež chlap) 😀 prave vyvratil obsah svojho žaludka a musim to upratat, ak samozrejme pri tom nezzvraciam aj ja 😀

Prajem Vám peknu polievačku a nech sa ti naši chlapi troška umudria a ked nie, vyslahajte ich tym korbačom vy 😀 😀 😀

helka101
4. apr 2010

Jazmin, zajtra mu ním aj jednu šibnem 😀 😀 😀 tak prijemnu zabavu pri tom upratovaním, mna tiež naťahuje, ked počujem ako vrati do vedra pri posteli 😠 dobruuu 😵

samasa
4. apr 2010

helka nejde mi to skopírovat asi mi zas skončil nejaký program - ja anitotalent

samasa
4. apr 2010

miriann nerozčúluj sa - nemá to zmysel ani si aj tak urobia podla seba....

samasa
4. apr 2010

kočky idem aj het tak dobrú nôcku

helka101
4. apr 2010

Tak mi zajtra hod link na nejaky podobny 😉 ale asi viem, ktory to je 😵
dobru noc 🙂

zuzanockamt
5. apr 2010

Ahojte 🙂

pekny velkonocny pondelok vam zelam 🙂 ... pocasie je o nicom, zamracene, prsi 🙄

maculienka123
5. apr 2010

ahojte,veru o nicom pocko,ale zas budeme aspon doma oddychovat troska,mne to nevadi.

co varite dnes?

zuzanockamt
5. apr 2010

ved ani mne to nevadi, aspon ma to nelaka von a mozem oddychovat a popri tom opravovat pisomky 😝
my mame este zemiakove salaty a mäsko, co ostalo ... treba to dojest a uvarila som kapustnicu 🙂

maculienka123
5. apr 2010

no jasne,treba podojedat,my sme tak vcera.co male uz kopka troska?

janica81
5. apr 2010

🙂 cavino maminky 🙂))

počasie aj u nás hrozné...dnes nevarím nič, lebo tiež musime dojesť šunky, šalát... a mama mi poslala kapustnicu 😅 takze tú zohrejem a bude.... manželík išiel oblievať, tak ten sa naje tam... 🙂

takze dnes len oddych a lenošenie 🙂)

zuzanockamt
5. apr 2010

macu ... ja male vobec necitim, len mam stale tlaky v podbrusku a ruzovy vytok uz skoro kazdy den 😝 ... asi zajtra zbehnem k dokine 😕

janica81
5. apr 2010

Zuzi.... aj ja mam uz treti den take tlaky v podbrusku... vytok sice ziadny...ale mam pocit takej tupej bolesti...ale nie je to silne len stale ma to omína... ale kamaratka mi povedala..ze to je zo zvacsovania maternice...a roztahovania svalov, tak mozno to mas aj Ty, neboj nic... prejde to...