♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mywiel,MM mi kupuje take tie od nestle od pol roku co sa mozu jest 😀 ..ale krupicova kasa chuti aj tak uplne inak..
Ahojte, som späť b 😀 vonku je krasne.. 😉
Ozaj doky mi zobral jeden tt.. takže som len 18tt, a termín bude asi oktober, ale dufam, že ma vyluučite z vašej party 😀
helka,som si ista,ze nie 🙂
inak vam dnes pridam tu moju slavnu foto bruskovu,aby ste mi verili..a kedy sa nam zacina 6ty mesiac?
6ty mesiac je od 22 tyzdna 😉
6-ty mesiac zacina 22 tt ... takze podla PM u mna o tyzden a podla UTZ uz som ho zacala
Mne to od začiatku nesedelo, bo som vedela že sme babo uhniezdili len na silvestra alebo po polnoci 😀 a potom sme si zase davali pozor... takže mi to nesedelo.. 😅 lenže je fakt, že doktori to rataju podla PM 😎
ja tiez presne viem, kedy sme ho spachali -23.12. neskoro vecer alebo uz mozno bolo aj 24.12. hned po polnoci ... a aj tak je to posunute o tyzden az dva 😅 ... podla UTZ
Teda vy na vianoce 😀 a my na silvestra.. lebo som bola tak unavena, že som len spala a sexovala.. 😀 😀
no ja som uz bola tiez vyzcerpana z tej blbej skoly a 23.12. bol prvy den dovolenky a mala som za sebou same vyvaranie a zdobenie stromu a podobne vianocne zalezitosti 😀 ... a jednoducho som si povedala, ze december musi byt uspesny, ked ovu vychadza na Vianoce ... ani som nepredpokladala, ze by to nevyslo 🙂
nam tiez vychadza 23-24 december 😀 a este sme sa na stedry vecer smiali,ze co ked mozno o rok uz budme traja..no,veru,budeme :D
jej heli jak to že vas takto posunuli no teda 😠 to si moc dovolil tend doki 😀
esterka ... ja som si aj s MM na stedry vecer pred vecerou pripijala, nech sme takto o rok traja 🙂 ... a ak sa nic neudeje, tak sa to aj splni 🙂
jejjej baby.... my tiez asi na silvestra 🙂
ozaj otazka intimna... 🙂 a co sex??? mate nan chut??? 😅
jani,chut mam,ale aj zakazane mam lekarom 🙄
vsak toto... mne sice nezakazal...ale tak vnutorny pocit sa tomu brani....chut by aj bola.... ale aj trosku strach ze nieco mozme pokazit 😅
jani ... ja teda chut nemam vobec ... a ked tak len velmi zriedkavo ... a pride mi to aj tak take divne, ked viem, ze dnu je maly ... a MM sa nestazuje zatial 🙂
kym nekrvacas alebo nemas kontrakcie a lekar povie,ze je vsetko ok,tak nemas co pokazit-aspon to tu tvrdia
Zuzi... 🙂 ta veta ,,divne ked maly je dnu" toto stale opakuje moj MM .... tiez mu to stale beha po rozume 🙂
baby všetko je dovolene pokial sa neotvarate len sa hlavne nebesnite všetko z mierou 😝 😀
no MM by s tym problem nemal, ale ako som bola v nemocke, tak ho to ani nenapadne ... a ma kopec inych starosti, takze toto vobec neriesi 😀
tak po kontrakciach by sa ani nemalo..ale neviem ako dlho,ci uz definitivne do septembra..
liliana a z coho si to prelozila?ak to bolo z angl.tak calcium depozit? 😖
Janica, my ho praktizujeme ako pred tehu, aj ked nie dačo krkolomne, skorej take pohodlne,hlavne pre mna... 😅 a pri malom sme ho mali vo velkom množstve 😅 strašnu chuť som nan mala, a doky povedal po pôrode, že či sme vela sexovali, že to bolo vidieť.. 😕 som sa hambila.. 😅
Kati, no posunul ale povedal, že ešte počkame na vysledok zo sona, a vyjadrenie toho druheho doktora.. no ja som si ratala, že mam ísť do poradne v 19tt, v ktorom teoreticky som, no som si to už radšej upravila podla dokyho na teda ten 1.oktober 🙄 budem zas najdlhšie tehulka 😅
tak baby my sme asi tiez spachali dakedy na silvestra, ale ja neviem presne kedy bo my sme kazdy den a nato ze ovulka je na 14 den sa az tak nespolieham
ahaaaa no tak potom daj vediet teda 😉 hadam ti to ostane na september
Noo ale dufam, že ak to bude kočka, tak sa vychysta o tyžden aj skorej 😀
ahojte
uzivate si pekne pocasie vraj sa ma v nedelu pokazit 😠 ja som sa prave vratila od nasich rano pre mna prisla mamina ze na kavu a ze sa budeme spolu ucit, no ale dopadlo to tak ze sme robili vselico ine len nie sa ucili. Od rana sme precitali 1 otazku 😀
vidim ze rozoberate sex 😝 my praktizujeme ale nie tak casto ako predtym tak 2x do mesiaca, a babo sme spachali 23.12. a tiez sme si pri veceri pripijali s tym, ze aby sme tu takto o rok boli traja 😵
helka hovori sa ze dievky sa lubia v brusku paradit a preto sa castejsie prenasaju...
ivi ... ovu vobec nemusi byt prave na 14-ty den cyklu ... je to individualne 🙂 ... mne vychadzala na 15 DC podla FF, ale podla tych teplot by som si to ja tipla uz aj na 14 DC 😅
vianocne a novorocne babatka 😀

esterka vsak musia mat nejaké krupicové kase aspon detské? 😅