♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, dlho som tu nebola, včera som bola na veľkom UTZ a čakáme chlapčeka 😀 😀 😀
stráááášne sa tešíme, drahý mi konečne schválil aj meno, bude RONIN, chcem sa vás opýtať, či aj niektorej z vás hovorili, že má malé na srdiečku vápnikový vačok?
zuzi a ake zemiaky robis,len tak s maslom?
ja ked nemam co narychlo si spravim cestoviny,osmazim paradajky s mozarelou a ochutim a zjem aj ked som z toho za hodinu hladna.
my pojdeme asi zajtra doplnit zasoby.len enviem co budem varit cez vikend,zase dilema,mate nejake napady?
lili gratulujem k chalcekovi
vapnikovy vacok,to som nepocula
lili ... aj ja gratulujem k chlapcekovi
macu ... ja len nakrajam na platky, dam koreniny a sup do rury a polejem troskou oleja ... ja by som tak rada isla vonku, ked je tak krasne a este tyzden musim kvasit doma ☹
Lilli, gratulujem k malemu Roninovi 😵 😵 😵 chlapci vedu nadaleeeej 😀
a o tom vacku som tiez nepocula 😒
ako baby v pohode aj ja mam tehu pasy, aj pri miskovi som nosila, ale mne su jednducho velke, odduvaju sa mi
asi by sa mi zisli nejake mini 😠
jej dalsi chlapcek, lili blahozelam
ivi ... ja mam take mensie pasy 😉
vsak ved ja tiez nemam XXL doma 😀 mozno ze su roztiahnute po miskovi, ale ako sa pamatam aj vtedy mi boli velke
ale kaslem na to, este nosim bedrace v pohode a dlhsie tricka, tak zvladam
dakujem:o)))
má to iný názov ,len ja som to preložila, v googli o tom nič konkrétne nie je
ja neznasam bedrace ... nosim uz len tehu nohavice, co maju hore ten pruzny pas ... a dlhsie tricka ... ale po vonku a doma budem vyuzivat moje povodne veci ... hlavne v lete
baby, to bola basta 😉 kapustova polievka, dnes vynimocne cernohorsky rezen - neviem co sa mi stalo, ale nesmrdel mi, americke zemiaky, uhorka a tatarka 😉 nevladala som to zjest, tak som si to dala zabalit 😀 mnam
poki ... no fajny obed ... ale aj na mna by to bolo moc ... a este tatarka 😝 😝 😝
poki 🙂 ja som mala presne toto iste na obed.... len tatarku som vynechala 🙂
Lilly gratulacia ku chlapcekovi... 🙂
bre ranko baby..obed?ja prave ranajkujem a tlak upravujem kavickou🙂
helka,no strasne kravy,a vzdy sa niekto taky najde,ale dobre si im povedala,urcite ich to aj mrzelo potom.
zuzi,som sa tak rano poobzerala po dome a neviem,kto mi to tu uprace,ked ja by som nemala a tie kachlicky mi tak udreli do oci zrovna,tak mi prosim ta napis,ze mi to nestoji za to 😀
teda baby vy ste riadne jedacky... ja dnes zapekane cestoviny so sparglou, trocha som experimentovala, ale su vyborne 😀
nooo kocky, inak ako je to s vami a s jedenim? lebo ja veru nevladzem. jem menej ako predtym, ako som otehotnela. jednoducho mam velke oci a nabastila by som sa. ale nejako sa neda... 😠 mam volaky scvrknuty zaludok. 🙂
janica, ta tatarka povodne k tomu ani nebola, len som na nu dostala chut. 😀 hovorim, mam aj veceru z toho....
poki, ja menej papam, asi mi drobec sedi na zaludku a viac sa jednoducho nezmesti, aj pri miskovi som menej papala
poki... ani ja nejem vela naraz... ale castejsie 🙂 😀 a vsetko mozne.... skor tak zobkam... ale ako hovori moj MM ...STALE 😅
teraz som si dala davku vitaminov.... cerstvu stavu z mrkvy s ananasovou 🙂 aby som to vyprazane vyrovnala zdravým niecim 🙂
poki,male si pyta tolko,kolko potrebuje,som o tom presvedcena 😅
mne s zda, ze zjem tiez menej ako predtym a hlavne nezvladam naraz cely obed, cize si dam polievku a som najedena a tak za hodinku zase druhe a zjem menej sladkeho ako predtym 🙂
no Zuzi to vravim...aj ja naobed nevladzem vsetko...ale za hodinu uz hladam nieco dalsie... 🙂
cize menej ale intenzivnejsie.....naopak sladke mi ide brutal na chut.... ale uz som cokoladu vymenila aspon za susene ovocie... 🙂
uz sa tesim na melony... a jahody naozajstne
tak je teda dobre baby, lebo hovorim, mojej mame sa zda, ze malo sadla na mne teraz visi 😠 a malo jem, lebo sa bojim, aby som nepribrala 😠
zuzi, ja sladkeho veru popapam 😉
ahojte holky, krasny slnecny dnik prajem 🙂
ked uz o tych obedoch... tak ja prave dojedam hrachovu polievocku, robi sa mi masko na paprikas, k tomu mame halusky a MM si este rano zaziadal parene buchty, tak aj to mame... 😀 no ale co by som prenho neurobila...
kocky, musim sa priznat, ja som vcera nemala problem zjest celu tu velku milku 😀 este tam mam z nej kusok.ale to je velmi biedne 😉 milujem cokoladku 🙂
vraj, ked jete vela sladkeho, tak budete mat dievcatko, takze to asi plati 🙂
aj ja sa uz tesim na jahody a maliny a marhule a broskyne a cucoriedky ... cucoriedky sice este mam nejake, ale zavarane a to nie je je ono
dala som do albumu tie pasy
ja teraz strasne vela jem,ako som doma a ked ja sa ukludnujem tym,ze som naozaj hladna casto a musim uz nieco pribrat predsa,tak a co mam robit,ked mi skvrka v brchu kazdu chvilu?
a inak viete o com tu strasne snivam a basnim uz niekolko tyzdnov? o krupicovej kasi,to sa tu neda zohnat a strasnu chut mam..hadam mi to uz niekto z domu aj poslal,ako o tom stale rozpravam..ah jaj..
na krupicovu kasu je zatazeny MM 😀
no zuzi, ja som pri miskovi jedla vela cokolady a mame chlapceka a aj teraz papam sladke, tak ale vynimka potvrdzuje pravidlo 😀

jazmi,ja tak vcera som sa isla mame najest,ked varila,co bude sa namahat.este sa navarim dost.
zuzi,ten pas tiez tak vyuzivam,dam oblubene tricko a pasik a nic nieje vidiet 🙂