icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
29. apr 2010

no jo zuzi viem, ved prave preto ani netusim ze kedy 😀
kuriatko ani nestras, ja nechcem prenasat, ale vraj druho a viac rodicky rodia skor 😕

zuzanockamt
29. apr 2010

MM zacal vrtat do panelu kvoli tej skrini ... ma tu porazi 😠 😠 😠 ... neznasam to ... vsetko sa tu trasie, co ma taku silnu a hlavne hlucnu vrtacku ... susedia budu nadseni 😖 ... ale v nasom panelaku sa furt vrta ... ked su to len jednoizbaky, tak treba veeela ulozneho priestoru

zuzanockamt
29. apr 2010

ivi ... preto treba merat BT 😀

zabkaevka
29. apr 2010

ahooojte. aj my čakáme bábätko v septembri 2010, takže patrí k vám 🙂
Chodievam na koníka, ale do témy Tehotenstvo na začiatku, v skupine Tehotenstvo, ale myslím, že aj tu "pasujem" 🙂
Ja si myslím, že sa nám to podarilo na silvestra, alebo nový rok 🙂 vtedy sme sa snažilkovali, asi 4 dni za sebou 🙂 A čakáme vytúžené bábätko, prirodzene počaté, po neúspešných 3IVF. Takže pre nás krááásny dar 🙂

kuriatko84
29. apr 2010

moja mami mi hovorila ze mna prenasala presne 14 dni a to nebola prvorodicka, no asi by ma porazilo tolko prenasat😅 aj my budeme dnes montovat konecne nam dodali nozicky ku kupelnovej skrinke, len dufam ze ju nebude treba este privrtat do do steny

kuriatko84
29. apr 2010

zabkaevka vitaj medzi nami a gratulujeeem 😵

ivanulienka81
29. apr 2010

zuzi, no tak nie kazdy je na meranie BT, keby sa nam dlhsie nedarilo tak mozno ano, ale ked sa zadarilo sup sup tak je to zbytocne aspon pre mna a ja to az tak presne nepotrebujem vediet

zuzanockamt
29. apr 2010

kuriatko ... no MM sa s tou skrinou zabava uz asi 3-ti alebo 4 -ty den ... najskor ju musel vyrobit a dnes nachysta diery do stien a zajtra pride svokor, aby mu pomohol dat to na stenu a mozem zacat robit poriadky s oblecenim

zuzanockamt
29. apr 2010

ivi ... tak to hej, ved ked sa hned zadari, tak netreba ... ja som chcela mat o tom prehlad, lebo uz sme dlho cakali ... a aspon som presne na den vedela, kedy pride MS 😀

zabkaevka
29. apr 2010

chcem sa opýtať, či ste už začali niečo kupovať, alebo aj vy si myslíte, že je ešte skoro?? ja som si povedala, že až tak okolo 24-26týždňa, ale už ma to ťahá sem tam niečo pozrieť a kúpiť 🙂 Ale asi vydržím ešte nejaký mesiac 🙂

zuzanockamt
29. apr 2010

zabka ... podla mna treba postupne kupovat, lebo naraz toho bude vela ... ja niekedy v juni-juli premiestnim k nam komodu, postielku a kocik a uz aj vybavicku a zacnem si pre seba kupovat veci do porodnice

estterka
29. apr 2010

zuzi,a vsak nebude snad cele poobede vrtat.
zabkaevka vitaj🙂
MM ma nejake plany so mnou,nieco vybavit ist teraz poobede,tak uvidim co to bude,ale to ho najprv po nocnej zobudit musim..

ivanulienka81
29. apr 2010

zabka, ja mam este vecicky po Miskovi a akonahle sa dozvieme pohlavie idem vymetat obchodiky a dokupujem novu vybavicku 😀 dufam, ze bude ruzova 😵
no tak zuzi, ja som menzesku cakala po porode hocikedy, stihla som urobit dva cykly a uz som bola zase tehu 😀

zuzanockamt
29. apr 2010

esterka ... cele poobedie urcite nie, ale este taku hodinku urcite, kym to presne rozmeria a tak a upevni konzoly, na ktorych to bude drzat a este bude mozno treba sekat aj trosku do steny 😝 ... no a potom upratovat ten bordel 😝

zuzanockamt
29. apr 2010

ivi ... tak sa vam ozaj rekordne rychlo podarilo 🙂 ... ja si dam asi hned HAK po porode, lebo druhe neplanujeme a ak ano, tak vo velmi dalekej buducnosti ... aj ked som si vravela, ze HAK uz nikdy v zivote, ale je to asi najspolahlivejsie 😖

kuriatko84
29. apr 2010

baby co ste na SR chystate sa na Expo Dieta a Rodina do incheby? my ano v sobotu, dufam ze tam bude nico zaujimave...

ivanulienka81
29. apr 2010

zuzi, ja som mala HAK hned po sestonedeli, ale len tri mesiace som brala, potom so vysadila, lebo uz sme zacali pomaly planovat dalsie, cakala som menzesku a ked dosla a sup na vec 😀 akurat to tak vyslo, ze medzi surodencami bude rozdiel 1 rok aj 5 mesiacov 😎

andzi
29. apr 2010

Ja som už začala kupovať, už mám 2 plné igelitky oblečenia, fusak aj zavinovačku do autosedačky. Kupujem po troške aby toho nebolo veľa. A rozhodla som sa, že si kúpim aj nejaké nosené oblečenie, ak bude vo veľmi dobrom stave, lebo sa veľmi oplatí cenovo.

zuzanockamt
29. apr 2010

ivi ... to budes mat taky rozdiel akurat ... my so sestrou mame 1 rok a 3 mesiace a s druhou presne 5 rokov ... mne bude stacit zatial len jedno a cas ukaze co dalej

estterka
29. apr 2010

a co sa kupuje do porodnice?

andzi
29. apr 2010

zuzi, a prečo len jedno? Bude mu smutno, chudáčikovi.

zuzanockamt
29. apr 2010

esterka ... do porodnice ti treba nocne kosele, jednorazove nohavicky, vlozky, kojenecku podprdu, vlozky do podprsenky a potom uz len take klasicke veci - hyg.potreby, prezuvky

estterka
29. apr 2010

a odkial viete kolko kupit coho v akej velkosti? lebo ja nemam ani tusaka,kolko dupaciek treba na prvy mesiac a kolko body na druhy a pod 😀

zuzanockamt
29. apr 2010

andzi ... no bohuzial ... tak bude jedinacik ... nie sme milionari ... treba nam väcsi byt a pre MM nejaku pracu

ivanulienka81
29. apr 2010

baby aj cvicite? ja zatial flakam, ale zislo by sa aspon na panvove dno

ivanulienka81
29. apr 2010

zuzi a kopec dalsich veci 😀 ale to zalezi asi aj od porodnice

estterka
29. apr 2010

zatial mi povedali,zeny co teraz rodili tu u nas,ze tu ti v porodnici daju uplne vsetko,ze si nechystali ziadnu tasku,ako to poznam ja z domu..ale dufam,ze ked nieco treba,tak niekto ma bude informovat..lebo este stale nie je iste,ze do mojho porodu poradkyna otvori kurz pre buduce mamicky,napr..mozno zacne v oktobri az :D ja sa trochu bojim,ze uz po dvoch dnoch sami doma budeme s malou,aby sme tu nestresovali okolo nej,ze nebudeme vediet co robit..

andzi
29. apr 2010

zuzanocka, dovtedy si mm určite prácu nájde, neboj sa. Na ten byt čo máte aj splácate nejaký úver?

esterka, ja kupujem väčšinou odoka, ako sa mi javí, malých vecí 50-56 mám len pár asi 2 dupačky a 3 bodynka, ešte možno ničo kúpim, ale väčšinou kupujem veľkosť 62-68 to je na 3-6 mesiacov, to najviac vynosí. A včera mi prišiel z ebay nádherný kožušinkový overal, bude mať na zimu. Ja som maniačka na handry.

zuzanockamt
29. apr 2010

andzi ... no MM splaca, ale to nie je vela nastastie ... dufam, ze do leta nieco najde, lebo uz je to dlho a ja si chcem male na MD uzit aspon zo dva roky

andzi
29. apr 2010

zuzanocka, neboj sa, nájde si prácu, to predsa nemôže smola tak dlho trvať.