♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
snad sa to cim skor vyriesi ... musim byt uz len optimista ... nic ine neostava 😅
Ahojte babule, prišla som vás pozdraviť a zrovna tu nik nie je. Čakám na manžela kedy príde z roboty a musíme ísť do obchodu a do banky, tak ja len na skok.
mimka a sa ti to krati coo? o chvilu budes mozno aj vediet co cakas .. a kto ti bude robit morfo vies?
Tak čítam, že vy už fakt nakupujete oblečko pre drobcov. Ja stále odolávam, ale už to asi dlho nevydržím. V stredu idem na morfologický ultrazvuk a keď nám povedia čo to bude, tak si niečo kúpim.
Jééj silvi my sme mysleli na to isté 😀 😀 Neviem, kto mi to bude robiť. Ja som tak nad tým rozmýšlala, že či som vlastne na neho 100% objednaná, lebo ja som motovidlo, ale manžel tam bol so mnou a on tvrdí, že som 🙂
a mimka obrucku si neskusala? vcera sme to tu odskusali ja este neviem ci neklamala ale tie co boli na utz ze im to vyslo. ze vraj sa to da psychikou ovplyvnit taaak nevjeeem.
aale jasne ze si sak si mi to hned hovorila, ze ta objednala lekarka, lebo ja som sa u sestier objednala. a mne hovorili ze ditte to robi, robia to tam dvaja, tak neviem ci maju nejake sluzby na utz alebo co to ako
prvykrat mi to robil mares tak, dufam, ze aj tento druhy bude rovnako dobry a mily a bude sa mu chciet ne ze sup sup a mozte ist sak to uz vsetko poznate 😝
sa tu zasa rozpravam sama so sebou asi si pojdem aj ja zmrzku kupit sak hic je pekny ....
Mne robil prvý ultrazvuk taký mladý a ešte asi dva dni po tom ma bolele podbruško ako hrozne tlačil, ale keď to musí byť.
jaj baby ako vam zavidim, ze mozete ist vonku, ked je tak krasne teraz
zuzi ja som vonku skoro celý deň, preto teraz tak málo píšem. Učím sa na štátnice kým mam chuť a väčšinou vonku na lavičke, alebo na balkone. Na slniečku mi to lepšie páli.
a nevies ako sa volal asi co? mne robila utz asi 3-4x ? uz moja gyn ale nebolelo ma to ani raz, ale na morfo si pamatam, ze sa ovela viac pritlaca ako úpri tom beznom
mimka ... to hej, ja som sa tiez v letnom semestri a aj potom na stanice ucievala vonku na deke alebo na balkone
silvi neviem ako sa volal, ale veľmi nežný nebol 😀 vtedy som sa až zľkla, že čo ma tak bolí brucho.
ahojte, idem sa pozrieť tento víkend na ten bábätkovský veľtrh do Incheby, tak snáď to bude lepšie ako minulý víkend ten veľtrh Bocian v Nitre, pretože tam to bolo hrozné. Veľtrh sa odohrával na tretine jedného pavilónu a medzi vystavovateľmi bol predajca krowiek, vložiek do topánok, brúsiek na nože, superlepidiel, balónikov, magnetiek na chladničku. Bola aj cukrová vata, takže ešte keby dali kolotoče, mohli to rovno nazvať jarmok. Tak dúfam, že tento veľtrh v Inchebe bude naozaj k veci🙂
saak mi to zreferujes dufam ked prides v stredu domov 😉
silvi jasné že hneď napíšem. Mám tam byť o 9.30 hod
Aj mňa segra láka, že nech ideme na ten veľtrh do Incheby, ale mne sa veľmi nechce medzi toľkých ľudí 😒
Mimka Ty si spomínala, že ideš na morfo do GPN v Ružinove, že? Ja som bola dnes a robil mi ho starší pán doktor Ditte (ako píše Silvika) bolo to v pohode, nič ma nebolí. Trvalo to dosť krátko, ale myslím, že čo mal to pozrel. Aj keď ja som tam stále videla len jednu veľkú machuľu 😒
panki a kolko je to kratko ? mne hovorili ze 20 min, ma trvat
určite to netrvalo 20 minut, možno 15 ale to medzitým 2-krát telefonoval
caute baby,
nemavate uz tvrdnutie bruska?ja uz par dni strasne,citim ako kamen jako keby malo ist prasknut,citim ho ako stale kope az to boli a potom mi to dole tak silno stvrdne,je to nebezpecne?je to vkuse nie par krat za den
asi by si macu mala navstivit lekara 😒 mne tvrdne maximalne ked sa dlhsie bicyklujem, prechadzam alebo nejaky ukon urobim co sa babu nepaci ale inac ked som v poho netvrdne
macu ... ja tvrdnutie nemavam ... teraz ako som doma ma skoro nic neboli a maly ani nekope ... takze ja neviem
určite by nemalo tvrdnut v kuse.....môže stvrdnut niekoľko krát za deň, ale nie v kuse
macu ja mavam take iste tvrdnutie bruska par krat za den a dost to boli,ale vkuse tiez nie.Radsej sa chod popytat doktorky,ja idem az 5.5,tak sa urcite opytam,ci je to normalne 😒
macu, mne doktorka vravela, ze tvrdnutie je v pohode dovtedy, kym netvrdne castejsie ako 10_15x za hodinu. takze ak ho mas stvrdnute stale, tak radsej zajdi za doktorom
ahote baby... mam otazku..neviem sice ci sa to tu uz nekto pytal alebo ci je to bezne... ide o to ze cez vykend som bola v zoo a mierne som si opalila dekolkt... teraz to uz 4. den nenormalne svrbi (nie stipe ako po normal spaleni) a tak trochu sa bojim ci to nemoze sposobit nejake mecheche.... :( okrom toho alergiu na slnko som v zivote nemala a vzdy som sa opalovala hned dohneda.... asi je to zbytocny poplach ale ak by ste mali niketora osveceny recept vrelo uvitam...
po opalovani sa zvykol davat biely jogurt- ale sa mi zda vtedy ked sa to prehnalo...
alebo len obklady...uterak(vreckovka) namoceny do studenej vody...v tehu je pokozka velmi citliva a myslim si,ze ked svrbi sa hoji po tom opaleni...

No ja to tu balím, idem nakupovať. papa