♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
svetime nedelu ze tu este nikto nebol? 😀 ale pravda je ze si musime aj trochu oddychnut 🙂 prijemnu a pezehnanau a NICIM NERUSENU nedelu vam prajemmmm 😀
ahojte baby🙂))) krasnu nedelu! Cakame chlapceka🙂 aky mame pomer bab a chalanov teraz? 🙂))))
Ja som bola v Inchebe, je to len v jednom pavilone, dost hlucne pre male deti, malo stankov a nemaju nejake extra akcie...posud sama, ale za to vstupne plus parkovne uz kupis miminku nieco krasne🙂 ak chces kvoli vzorkam niecoho, tak zadarmo Ti daju len letaky, par cisel casopisu Dieta, jablko, Persil a Silan na jedno pranie a tisickrat Ti zalepia prst leukoplastom, ktoreho jedna rolka stoji 4,50, ale vraj neobsahuje ziadne lepidlo a podobne🙂 este tusim mamicky brali v nejake vzorky kasiciek...a mozes si zahrat asi 50 spolocenskych hier, pripadne sa previezt na mini auticku, ale ak chces jest, tak je tam len jeden stanok a nic prilis zdrave...ja som cakala viac. Je tam ale jedna velmi mila baba v stanku latkovky, kde Vam vysvetli vsetko o pouzivani modernych latkovych plienok🙂 co mna zaujimalo!
Bol tam este niekto?
Co uz mate do vybavicky? 🙂
lucinka ... ja mam okrem plienok a nejakej kozmetiky vsetko 🙂 ... kupim len zopar ponoziek mozno navyse este
tak to si sikovna 🙂) kedy si to vsetko stihla? Vy ste sa na mene zhodli hned?
sedi Vam ten cinsky kalendar na vypocet pohlavia?
lucinka ... ja vdacim hlavne mojej sestre, ktora to stihla presne rok predo mnou 😀 ... a co sa tyka mena, tak sme sa dohodli viac menej hned, lebo mne sa muzske mena nejako extra nepacia a MM chcel klasiku, takze vyber bol jednoduchy 🙂
mne podla cinskeho vychadzala baba, aj podla inych predpovedi a je z toho 1000%-ny chalan 😀
luci, mne nesedi vobec a dokonca podla neho mala mat moja mama troch synov, no a sme tri baby 😀
a ja mam vsetko este po stanke, takze jedine ak to bude chlapcek, tak prikupim zopar modrych kusov oblecenia.
mojej mame to zase vychadza podla toho, aj sestre to vyslo ... no je to jednoducho nahoda 🙂 ... ale ja som vedela uz od zaciatku, este pred tehu, ze dievcatko u mna nehrozi
Ahojte babulky, ja som len na skok, lebo sa ideme naobedovať a potom ideme do Incheby. Idem na ten 4D ultrazvuk a potom ideme ešte k našim na kávu, ale keď sa vrátim, tak napíšem, že čo to bude u nás.
Podľa toho čínskeho nám vychádza dievčatko a typujú mi tak pol na pol, tak uvidíme.
lucinka aj ti dali to natočené video?
mimka neoplati sa to!!!! vcera sme tam boli a stalo to za ho..o!
aby sme od tial nesli na prazdno a uplne sklamany tak mamina kupila pre malu jednu zavinovacku, bo videla na nas aky sme nastvany! ☹ 😠
kuriatko ja viem, už to písala aj lucinka, ale už to máme na dnes naplánované, tak ja by som bola viac sklamaná keby sme tam nešli. Ja nič od toho neočakávam, chcem ísť len na ten 4D ultrazvuk a potom si tiež kúpiť nejakú maličkosť pre radosť.
tak na vyplnenie volneho casu je to oki, ale fakt sme boli sklamani. som tajne dufala ze si tam aj kocik zajednam prip. kupim ale co tam boli 3 predajcovia tak o nicom 😖 cakala som ovela viac...
oki babule idem sa prichystat bo ideme mm babke na oslavu, tak pekny zvysok nedele vam prajem 😉
bre ranko,dnes je tu krasne,ja narodeninujem a MM ma volno,takze dnes budeme robit len a len na co budem mat chut 😀 a este k tomu mozno Hannah by mohlo dat mamine nejaky ten darcek a pokopkat trochu 😅 krasnu nedelu vam prajeme odtialto 🙂
ja som na tom 4D nebola, takze neviem posudit ake to tam je, vonku maju vypisane, ze 15 min a 25 eur, ale ze len foto/asi aj video/, ale ziadne lekarske diagnostikovanie, ci meranie, proste sa len pozries. My sme boli v sobotu u primara na ultrazvuku, tam sme zistili, taky bol lekar zlaty, este nam aj na foto z ultrazvuku napisal a tak vytlacil, ze moje gule🙂)))) tak som sa smiala!
Mne to podla cinskeho vyslo, ale tu tabulku som nasla az dnes rano, takze som si to vlastne len overila a inak ja som to citila od zaciatku🙂))) ked som aj videla nadherne babske veci, proste som vedela, ze to nie je pre nase babatko🙂))) ale uz programujem manzelove gulky🙂)))), ze druha musi byt baba, kedze o tom rozhoduje muzska spermia. Ale sme obaja velmi stastni, ze vsetko bolo ok...nie je krajsi pocit, som bola ako v euforii:DDDD
vsetko naj Esterka🙂)))
Ivanulienka, tá výstava v Inchebe je naozaj o ničom... neoplatí sa tam ísť... Nekúpila som tam vôbec nič...
ester, vsetko naj. 🙂 my budeme oslavovat o dva tyzdne takto v nedelu, mala bude mat prvy rocik. 😵
lucinka, za 15min. 25e, tak to maju celkom dobry biznis.
tak to teda hej za 15 min dat 25€ ... ja pojdem na 3D/4D v 25/26tt ... este sa musim objednat ... dam za to okolo 60€ ... ale je to velmi dobry odbornik a budem mat aj DVD aj foto aj lekarsku spravu 🙂
Ahojte babulky 😀 ja som upne K.O..gulas sme sice nevyhrali, ale draheho som porazila, my sme skoncili na 4.mieste, chlapi na poslednom 😀
Vcera som vsak zazivala v noci peklo, kedze chlapi pili, ja som bola soferom a nad ranom o polnoci ma zacalo v intervaloch strasne pichat na pravej strany, kde je male a krize boliet, tak ma zobrali hore na izbu no bolest neustupovala a este k tomu hrala dole ziva hlasna hudba ani spat som nemohla a male sa cely den neozvalo ani len nepohlo a uz som mala strasne nervy. No zaspali sme az rano o pol 5 ked skoncila zabava bolest presla, ale male sa mi zatial neozvalo, tak verim ze je vsetko OK. Som to jednoducho s tym vcerajskom prehnala, cely den od rana na nohach, obskakovat hosti, a ja nenormalna som ako sprosta zabudla nato, ze som tehotna a vypila 1,5 l kofoly, ale tak zrejme tolko kofeinu neublizi 😒
zuzka, nejdes nahodou ku grochalovi?
jazmin ... ja som mala tiez problem vcera v noci ... uz som sa bala, ze zase pojdem do nemocky, ale dala som si horcik, prothazin a bolo lepsie ... ale kazdu hodinu som bola na WC-ku ... mna z toho mechura porazi ... a cez den chodim este castejsie ... ved to uz ani nikde nemozem ist poriadne ... lebo ked to drzim a nejdem na WC, tak ma priserne zacne pichat v bruchu ... som zvedava, ako budem zvladat pracu, ak ma dokina nenecha zase doma ... lebo len tak hocikedy ist na WC-ko nemozem ... a to bude divne vyzerat, ked si budem z kazdej hodiny odbiehat aj dvakrat 😝
lady ... hej, poznas ho?
jazmina, to pichanie mohol byt aj zlcnik. v tehu s nim byvaju problemy. zvlast ak si jedla gulas a dala si si kofolu. o kofein sa neboj, tolko ho tam zasa nie je, aby to jednorazovo malemu ublizilo. skor ten zlcnik to mohol byt. davaj si pozor na mastne a pikantne. moja kolegyna musela ist v 7.mesiaci tehu na operaciu, museli jej ho vybrat.
zuzka, iba cez telefon. ja som sa objednala na 18.maja. prideme 15teho v sobotu, tak hned v utorok idem k nemu. tak uvidim, vraj je dobry. inak ked chodis tak casto na wc, nemozes mat prechladnuty mechur? kolegyna, co caka 20.septembra bola tak nedavno na pnke, lebo v priebehu noci musela na wc 11x, tak sla k dokimu a ten jej skontroloval moc a hned antibiotika
lucinka83: ahoj, my nemame okrem par mimi oblecenia skoro nic. Hlavne priatel ma v tom dost brzdi, aby sme este nic nekupovali, zatial mozem iba vyberat. 🙄 kocik aj postielku uz mame vybrate, ale vraj to pojde kupit ked budem v porodnici.
lady ... hej, je velmi dobry ... zistovala som si to aj u mojej kamosky-lekarky, co robi v tej istej nemocke v RK ako on
mechur nemam prechladnuty, lebo mam s tym problem od zaciatku, len cim je maly väcsi tak sa to stupnuje a pri kazdej kontrole mam moc v poriadku ... ani ma nic nepicha a nereze ... podla mna sa maly uz neotocil a stale ma tam tu hlavu, kde aj v 19 tt, ked som bola na sone, lebo vcera vecer ma zase presne tam aj bolelo brucho ... uz to bude len horsie

baby, chcem sa len opytat, uz bola niektora v Inchebe? lebo ja som pocula, ze j to o nicom ☹