icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
2. máj 2010

tak super, gratulujem. aj ja chcem susurkuuuuu 😵 😀 😀

mimka29
2. máj 2010

Babulky máme návštevu, tak píšem len tak v skratkách. Večer prídem, pa.

katrin31
2. máj 2010

ahojte, aj ja som bola v inchebe..my sme kupili tu hojdacku 🙂 strasne sa nam to pacilo. ten 4D ultrazvuk bol podla mna dobry, robila to sice doktorka co nevie po slovensky ale vsetko dolezite mi povedala moja gynekologicka tak my sme babo nechceli otravovat ultrazvukom tak dlho ako to robia v nemocnici..ved uz aj tu, sice spinkal, ale zakrival si oci stale, musi im vadit to ziarenie, a robila mi to vyse desat minut a na tom videu je vsetko.srdiecko, pohlavie, cele telicko..podla mna to uplne staci. jedine co nas sklamalo trosku, ze ked sme prisli domov, tak sme si chceli pozriet tie fotky, a cd bolo prazdne..asi to zabudli napalit, alebo co..to som cela ja, smoliarka 🙂 ale video je ok 🙂

kveta
2. máj 2010

Mimka, gratuľujem. 🙂 🙂

ladywitch26
2. máj 2010

katrin, ja som citala, ze ked je vonku silne svetlo, tak babo moze dokonca cez brusnu stenu vidiet obrysy postav. ale to asi az ku koncu tehu, ked je koza uplne napnuta.
no, idem ja do roboty o chvilu, velmi sa mi nechce, ale aspon si dam hranolky fajne. 😝 😝

lucinka83
2. máj 2010

mimka, gratulujem 🙂 sa nam to tu strieda, baba-chalan 🙂

kuriatko84
2. máj 2010

mimka aj my sa pripajame ku gratulacii 😉

andelik8
2. máj 2010

gratulujem k dalsej babe! 🙂
my sme dnes boli s MM na nakupoch, ale skor pre nas ako pre male. Ja som potrebovala konecne nieco na seba, tak som aj manzela "pozvala" na par triciek a kratase, nech je fesi 😉
V piatok sme kupili to lehatko co mam vo fotoblogu a je uuuplne uuuzasne, uz som donho aj baterky pichla a odskusala, tak som sa tesila. No a dnes som v pivnici nasla kolotoc na postielku fisherprice, nic mu neni, tiez len bterku som vymenila a prach utrela a je ako novy. Ani som nevedela ze mi ho tam sestra dala. Este ze som nekupila nejaky novy...
Boli sme zase aj kociky pozriet a padol nam do oka tento
http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/I...

panki
2. máj 2010

Pridávam ďalšie dievčatko 😉 ešte sa musim z toho spamätať (lebo som so šuškou vôbec nerátala) ale inak o.k. 😉 trošku viac som chcela chlapca a asi som si vsugerovala, že to aj bude chlapec tak asi preto taký šok 😅

andelik8
2. máj 2010

jeee.. dnes sa roztrhlo vrece s babami 🙂 😀 🙂
GRATULUJEM!

agentkak
2. máj 2010

mimka panki gratulujem 🙂 vitajte v klube 😉 konečne sa rozrastame 😀

agentkak
2. máj 2010

andelik a ty už si 24 tt ? ti posaunuli termin ? 😕

andelik8
2. máj 2010

ale nie, len som si ho tu upravila podla PM, ako mi to vypocitala dokina, podla ultrazvuku to bude tyzden neskor, ale ked mam tento zapisany v knizke a sa ma nanho pytaju, tak som si ho sem dala nech ma to tu nemyli...
Som sa objednavala napr. na to 3D a sa ma pytali ze kedy budem v 25tt (vtedy ho robia) a zostala som zmatena... tak preto

helka101
2. máj 2010

Kočky gratulujem k dievčatkam 😉 hadam sa to nejako ešte vyrovna 😀
Katka aky bol viikend? si ideš užívať teraz lenošenie ako ja ? 😝
Andelik, ten kočík je velmi pekny 😉

mimka29
2. máj 2010

Dík baby, ja som to dievčatko u nás tak nejak tušila, len manžel do poslednej chvíle trval na tom, že to bude určite chlapec, ale čo si spravil to má 😀 Už sa s tým zmieril a oslovuje ma "baby moje" Horšie je to teraz s menom, lebo Liana u nás asi padla, lebo sme došli na to že na sídlisku je teraz jedna malá Liana (to by mi nevadilo), ale suseda dala psovi meno Lili, tak to mi príde take divné, keď sa budú každý deň stretávať vonku a ona bude po svojom psovi vykrikovať Llili a naša dcéra sa tiež tak bude volať 😒 Mne sa ešte páči Timea, ale nenašli sme to v kalendári.

agentkak
2. máj 2010

ahaa jasne ved to si tu takmala od začiatku mať lebo ako hovoriš to mýli 🙂 aj som si sem dala podla PM a doki tvrdi že je mala o tyžden staršia..ved uvidime kedy sa drobci nakoniec vypýtajú von 😅

mimka29
2. máj 2010

agentka dobrá fotka 😉 Pozerám, že aká nová baba.

Mne teraz na 4D povedali, že som v 20W+2 a aj na poslednom ultrazvuku mi povedali, že je malé o týždeň väčšie, tak možno tiež budem upravovať tt v stredu po poradni.

agentkak
2. máj 2010

mimka timea je v kalendari nie ?? ja som našla na nete 3.máj ....a s tou lili ja som vybrala nelu a tiež mi moja mala povedala že nely je psík no 😔 no konec ale mne sa to pači...a tiež nen v kalendari...

mimka29
2. máj 2010

agentka a kde to to internete hľadáš? Lebo v normálnom kalendári, čo mám na stole je 3.mája Galina. Mne by to nevadilo, keby sa nejaký pes tak volal, ale to je priamo naša suseda, tak to mi príde také divné.

helka101
2. máj 2010

Kočky, ja som si upravila termín podla tyždnou po sone.. tam sme o tyžden menší, podla poslednej MS zajtra začínam 20tt.. ale potom som dopletena tak to asi necham tak a uvidím, že čo bude po sone čo povie zase doky 😅

agentkak
2. máj 2010

mimka dakujem 🙂 no nie každy kalendar má všetky mená záleží to na tlačiarovi čo robí kalnedare... to su rozšírene mena to timea a nela napr. ked si hodiš link

http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-sk.php...

agentkak
2. máj 2010

baby ja si termin tu nechavm podla PM doki povedal že to je východiskový udaj...ak je podla utv vačšia tak možno príde skor na svet ale podla PM terminu ideme aj na matersku potom...tých 6 aebo 8 týždenov pred terminom...takže nemá cenu si to tu posuvat lebo aj tak na materrsku pojdem podla PM a nie o tyžden skorej

helka101
2. máj 2010

Aha.. takže si to idem dať naspäť... a budem už šééééfka aj ja , že som v 20tt.. 😀 😀

agentkak
2. máj 2010

heli ak ti zmenil doki termin aj v tehu knižke tak potom to máš takto dobre ale ak maš povodny tak sa riad tým...

mimka29
2. máj 2010

Ja som mala slabu mrchu ešte aj v januári, ale to len taký výtok a lekárka povedala, že to som už musela byť tehotná, tak mi dala ako PM v decembri čo som mala, ale lekár na sone zase povedal, že aj vtedy v decembri som už musela byť tehotná, tak u mňa je to také všelijaké. Teraz v stredu mi to určite upresnia.

gumimaci
2. máj 2010

mne doktorka zmenila termin podla merania- vychadza to o 6 dni viac ako podla PM, a toho sa uz drzime.

helka101
2. máj 2010

Nooo v tehu knižke mam zapísaný termín 18tt.. a teda podla PM som v 19tt

agentkak
2. máj 2010

heli aj tak to je rozdiel len tri dni u teba tak je to jedno... 🙂 ja som ale myslela termin normalne podla toho kolieska ako ti vyratal tam maš zapisane že nap. 27.9.2010 ak ti to škrtli tak si potom menej ak ostalo tak podla toho by si mala ist potom na matersku..

gumimaci pozeram okres malacky 🙂 neni možnéé 🙂

mimka29
2. máj 2010

No nemáme v tom viaceré jasné, že v ktorom tt sme. Ja viem, že je to jedno, že týždeň hore dole, ale ja by som to chcela vedieť presnejšie.

zuzanockamt
2. máj 2010

ja sa riadim podla PM ... aj ked maly je co sa tyka dlzky väcsi o 2 tyzdne a co sa tyka hmotnosti o tyzden ... ale aj tu som si to nakoniec nechala podla PM ... lebo skor som urcite nemohla otehotniet