♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andelik sak si ju on uzije ked ju prinesies z porodnice dost neboj, aj mu tazka bude 😝 a hlavne oni to ani nemusia citit lebo ty to mas v brusku on to musi nahmatat a to teda take citelne nie je akoby sa mohlo nam zdat 😉
a hlavne pipikovia su fajn neboj sa ich nic
andelik, to iste robila stanka, kopala ako diva,a ked prisiel muz, tak nic. ale potom si vyklopkavali morseovku neskor. on zatukal na brusko a mala na to iste miesto kopla. mali z toho bohovsku zabavu, ja uz menej, lebo ma to bolelo.
nas na povely nereagoval ale po porode bol akcny prevelice, v bruchu sa asi dost tiesnil tak moc nevyskakoval
Babulky? teda tie co ste uz rodili..preco sa nemoze pocas porodu pit? 😨
ja si myslim, ze kvoli pripadnej narkoze, aby bol prazdny zaludok a asi aj kvoli tomu, aby bol prazdny mechur, aby nesposoboval zbytocne tazkosti pri tlaceni ... ci? 😕
Andelik to robi babo aj mne... ak sa manžel ruku prestane, ale malemu pekne kopka, už teraz isto vymyšlaju nejake lotroviny 😀 lebo stale dačo maly šepka brušku 😎
Mne pri pôrode dovolili piť, počas všetkych kontrakcií, len mi jesť nedali vôbec..skrz tej sekcii, ale vodu domna doslovne liali..ale možno aj zato, že mi bolo špatne 😔
jazmi ab si sa nepogrcala keby bolo potrebne ta dat do narkozy
zuzanockamt, asi ano... ved uz teraz sa mi chce cikat kazdu chvilu 😒
gumi ... no tak ja uz s mechurom mam svoje skusenosti 😝 😝 😝
zuzanockamt, hm...asi ne moc dobre, predpokladam?
ahojte babule,
som mala ulietany vikend,konecne som si sadla k PC.
inak neviem ci som vam ukazovala saty,co som si vybrala,takze prikladam foto ale primyslite si brusko.
gumi ... no to nie ... mavala som casto aj zapaly, dvakrat dokonca zapal oblicky ... a ani raz som ja trubka nesla k lekarovi, lebo nebolo kedy ... a teraz sa mi zapaly chvalabohu vyhybaju ... ale ani sa necudujem, ked sa bakterie nestihaju ani mnozit pri tej castej frekvencii navstev WC 😀
macu ... pekne saty ... a to budes mat taku dlhu vlecku? ... by som mala iny nerv z toho 😀 ... ja som mala len take jednoduche
zuzu,ono je tam taka dlha ale bude zastrihnuta presne po spodok len,lebo z tej vlecky mi usiju taky prehoz na chrbat do kostola ale su strasne pohodlne,od brucha strihnute,takze sa budem v nich citim uzasne,jak v letnych satoch,nic netlaci.
ja som mala stale nejaky virus v moci,co mohlo ohrozit baby,asi mesiac ho uz nemam,doktor mi kazal sa umyvat velmi casto,tak ja som doma a umyvam sa tak po kazdom tretom cikani a pomohlo.ale kto je v praci,to je jasne,ze sa neda.
my ideme na 3D v nedelu,akurat nacase,lebo po tom 25t,zevraj to uz nieje dobre vidiet
maculienka123, pekne su, a v tychto satach podla mna brusko vidiet nebude. Maju dobry strih.
akurat dalsia kamoska mi oznamila,ze je tehu,asi tyzden jej tvrdili,ze mam mimomaternicove na 99 perc a predsa sa objavilo,jak moj pripad.neviem ,preco si doktori myslia,ze otehotnieme presne v plodne dni,kazdy ich ma inokedy a rataju to od posl,menstruacie.
gumi,juj neboj dost je vidiet z boku,z predu a zadu nic ale z boku je,ale ja si z toho nic nerobim,ja sa bruskom pysim 🙂 🙂 ja som chcela mat svadby v maji,tak takto to vyslo 🙂
baby,som sa rozhodla jest menej sladke,teda dost menej asi od vcera sa snazim ale nejde to,vzdy dostanem chut,snazim sa aj menej jest take mastne a celkovo vecer neskoro,lebo ked kazdemu poviem,kolko som nabrala,tocia len hlavami,ze aby som si davala pozor,ze to nieje dobre pre babo a ze to neschudnem.tak sa snazim.ked ja z tych salatov som hned hladna....
macu ... ved presne, co je na tom, ze ma nevesta brusko 🙂 😉 ... aj ked ja som nikdy svadbu v tehu nechcela a keby sa nam aj bolo podarilo pred svadbou, tak som aj MM vravela, ze svadbu rozhodne nie ... az po porode ... ale tak stihli sme omnoho skor ... v aprili sme mali trojrocne vyrocie 🙂
Jeeeej Macu pekne satocky, brusko ich este viac zvyrazni 😵
macu ... a kolko mas uz pribratych kg? 😕
maculienka, za posledny rok sa mi zda, ze sa s tehoskami vrece roztrhlo. 😀 Inak s tym vypoctom, je to tazke, lebo lekari sa okrem menzesu naozaj nemaju coho drzat ( este za mojej mamy pocitali podla prvych pohybov, to je tiez dost nepresne). Preto ak babo nieje prvy tyzdne vidiet sa musi kontrolovat, lebo fakt mohlo dojst k ovu neskor.
zuzanockamt, my sme v decembri planovali svadbu na september... a hned po novom roku som zistila, ze cakama bejby. Tak sme svadbu zrusili, aj z financnej stranky, by toho bolo na nas vela a chcemme sa teraz sustredit len na male...
gumi ... tak jasne, ked sa robi väcsia svadba, tak to aj nieco stoji ... nas to vyslo pred tromi rokmi na nejakych 25 000 sk a mali sme 13 ludi
zuzi,mna ked boli brucho,tak tiez vzdy velmi nizko,moze byt,ze vtedy sa tak otoci krpec.
inak sa dnes musim spytat doktorky na kontrole,preco mi vynechali krvne testy v druhom trimestry,nuz,asi zabudli..lebo sa tu robia normalne trikrat. ah jaj.
zuzanockamt, ani mi nechceme velku svadbu, bude to do 20 ludi, ratame tak 1300€-1500€ a tie teraz pouzijeme radsej na maleho. Inak by sme si museli zobrat uver, aby sme sa mohli zobrat 😀

ja sa normalne bojim toho, ze o tyzden na 3D uvidime pipika... 🙂
baby inac mne sa mala hybe kazdy den a teda tak, ze mi az brucho nadskakuje, ale ked zavolam MM aby si prilozil ruku, tak automaticky prestane. Ako keby ho citila alebo co 😀 chudacik, este ju teda vobec necitil...