icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
3. máj 2010

silvi čo sa tyka balenia tak v tt to vyžadovali do 3 mesiacov...a ja budem určite balit prvý a druhý mesiac a ked to bude ok tak potom nie.. nahoda je blbec to si nik nevymyslel len tak je to kvoli puzdierkam klbovym.... ako dieta s tym nemusi mat problemy ale ked človek zostarne tak potom sa to zvykne ozyvat...

silvika
3. máj 2010

nam vzdy agentkak povedali vyvijaju sa primerane secko primerane balime dalej, reku ok, nerozumiekm moc ale uz ked sa chcel viacej hybat okolo tych 4 mesiacov zadne preventivne do 6 mesiacov som nebalila,

agentkak
3. máj 2010

podla mna to je vela... komu si chodila jurovčíkovi ??? lebo mne kazal do troch mesiacov a tiez bol vyvoj v poriadku... lebo potom ako píšeš drobci už su vymyslení a majú tendenciu už k sedu a tak to by už prekažalo....uvidime aky postoj k tomu hodia teraz po 5 rokoch

silvika
3. máj 2010

vies co, jeden ma ambulanciu tak v chodbe hlbsie druhy hned tak na zaciatku ako sa rozdeluju tie sklenene vstupy doprava a dolava, tak ja som k tomu hlboko v chodbe chodila, taky mladsi chlap to bol, ten druhy neviem ako vyzera

silvika
3. máj 2010

no a aj to s nozkami uplne inac moze hybat ked je zabaleny a ked bol na volno chudak

zuzanockamt
3. máj 2010

no take troj-stvormesacne babo je uz riadne aktivne, takze tie plienky by ho len obmedzovali

dadulienka27
3. máj 2010

Ahojte dievcata 😀
este som vas nestihla docitat,ale prave na vasej dileme s krstnymi menami a nasla som toto
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
mozno ste to uz nasli aj vy....su tam mena,ktore nie su v kalendari (vacsinou)ale oficialne sa mozu detom davat 🙂
hadam som pomohla 😉

zabkaevka
3. máj 2010

ahooooojte kočky, nebola som tu od minulého týždňa.
V piatok mám poradňu, taaaak sa už tešííím, a budem si pýtať aj papier na 3D ultrazvuk, na ten morfologický, na to sa tiež teším, pretože možno uvidíme čo mám v brušku 🙂 chceli by sme s mangelíkom vedieť 🙂 Škoda že ma nechcú už zobrať do súkromného, tam aj kde robia fotku, pretože im odišli lekári, no nič, aj bez fotky to bude OK, len nech miminko je v poriadku. Asi pôjdem už tam kde eventuelne, budem chcieť aj rodiť, aj keď zatiaľ na to nemyslí kde, no asi pôjdem podľa kamarátky.

Vidím, že vy už o balení bábätiek rozprávate, trochu skoro 🙂 ale v poho, ja sa už poooomaaaliiičky chystám,kupovať vecičky pre mimi, zatiaľ len oblečenie, taaak koncom mája. Jeeej

agentkak
3. máj 2010

silvi tak to neviem ktorý je 😅 ja už som tam hadam 5 rokov nebola na poliklinike..
tak som zvedava teda ako to bude teraz...

zuzi pekna foto 🙂 taka spontánne-dynamická 😀

jazmina83
3. máj 2010

Zuzi aka zlatunka fotka 😵

Ahoj zabkaevka, drzim palce aby vam zistili co cakate 😵

dadulienka27
3. máj 2010

zuzi super foto
zabkaevka tiez drzim palce,oazaj a co si myslite,ze to bude?

jazminka dodatocne gratulujem k porazeniu draheho a mohla by si sem dat ten recept na vitazny gulas,alebo aspon ten vas 😉

mimka29
3. máj 2010

Ahojte baby, o čom kecáte?

mimka29
3. máj 2010

jeeej zuzi pekná fotka 🙂
Ja som zase pridala do albumu fotky našej malej zo včerajšieho 4D ultrazvuku.

zuzanockamt
3. máj 2010

vdaka 🙂 ... to mam este z minuleho leta 😀

maculienka123
3. máj 2010

dadu,ja myslim ze chalan to bude.

s tym balenim,ja budem urcite 2-3 mesiace,potom uz nie.

my sme pocitali s malou svadbou aj bude tak do 40 ludi a potom len kamosi pridu vecer,keby sme nemali rodicov,brali by sme si uver urcite ale vyjde nas to tak 60tis,vsetko je drahe,saty,oblek,obrucky,to sa nezda a to sme vyberali vsetko najlacnejsie a pocitame,ze sa nam aj nieco vrati,kedze sme sa s kazdym dohodli na peniazoch okrem daru.podla mna aj ti,co idu na svadbu,nemaju to zadara,predsa nejaky dar a to nieje lacna vec,kvety,mozno torta no a hned to mas aj 100eur ak nie viac,takze mne ked vola niekto na svadbu sa aj tesim ale je to aj velky vydavok.

mimka29
3. máj 2010

macu a kedy máte tu svadbu?

dadulienka27
3. máj 2010

macu my sme mali svadbu v oktobri 09,takze presne viem o com hovoris,tie ceny uz len za svadobne oblecenie su nenormalne,my sme mali 50 ludi a vsetko som si este vybavovala tu z uk,a potom som uz prisla len 3 tyzdne pred svadbou,stresy riadne...ale vsetko az na malilinke detaily bolo tak ako sme chceli,tak ak mozem poradit nepocuvajte nikoho kto vas bude presviedcat,ze tak je to lepsie a spravte si vsetko podla seba 😀 😀 😀

maculienka123
3. máj 2010

svadba o dva tyzdne v sobotu ale neviem preco ja sa nejako nestresujem,mozno tym,ze som tehu,keby som nebola by som si to inak brala,teraz sa viac sustredujem na malinke v brusku a svadba je pre mna len nutnost,ze nech uz sme zobrati,ja nie som typ,ktory planuje svadbu rok dopredu.nechcela som ziadne tradicie ako odcepcovanie a pod.budem len v svadobnych satoch,nebudem sa prezliekat,kto by este poziciaval dalsie saty.

prave preberam vecicky od svagrinej,no vela si necham ale musim aj nove kupit,nove je len predsa nove 🙂 🙂

mimka29
3. máj 2010

macu to je dobre, že sa nestresuješ svadbou, len si pekne ten deň potom uži. Nám robili tiež svadbu rodičia, ale to bolo ešte v roku 2004 a my sme mali pozvaných presne 100 ľudí a ďalších 50 nám došlo gratulovať a väčšina z nich ostala do rána bieleho. Ja rada spomínam na ten deň 🙂

zuzanockamt
3. máj 2010

macu ... to si moj clovek co sa tyka svadby ... ani ja som nechcela tie tradicne hovadiny ... tiez som sa neprezliekala ... ved o jedenastej vecer sme uz boli doma ... a my sme stihli svadbu zorganizovat len za mesiac ... platili sme si to sami vsetko ... to bola moja podmienka ... od rodicov by som to nechcela

dadulienka27
3. máj 2010

my sme mali pred svadbou vela "mudrych"ludi co sa nam do toho doslova starali,ale povedali sme si,ze je to nas den a chceme si ho naplno uzit a tak aj bolo. 😀 ale stresy boli... 😉

jazmina83
3. máj 2010

Dadu, dakujem 😀 nabuduci rok sa vsak nebudem tolko snazit a vyhrame mozno 1. miesto 😀 mali sme ho proste hustejsi a odvazili sme sa pridat aj slaninku a troska klobasky ibaze to sa porote nepacilo, lenze tupci mohli na zaciatku povedat, ze chcu gulasovu polievku 😀

Zuzi, ty si presne moj clovek, tiez planujeme svadbu na buduci rok, ale budem planovat max mesiac, ziadna zabava do rana do siestej, pekne max do polnoci, radsej zacneme skor a financovat iba sami, od mojej maminy ktora je sama by som nemala srdce si peniaze vypytat a od svokrovcom taktiez...a vlastne vacsina hosti donesie k darceku aj obalku nie? tak sa nam tie financie vratia, aj ked bude iba max 60 ludi 😀

Aj vas prsi? drahy mi isiel na futbal ale asi ho presedia v aute pred ihriskom 😀 😀 😀

Poki kde si???

zuzanockamt
3. máj 2010

jazmin ... u nas prsi od rana ... s prestavkami ... hrozne pocasie

jazmina83
3. máj 2010

veru..akurat take na spanie 😒 a take ma byt cely tyzden

zuzanockamt
3. máj 2010

no ved mne to vobec nevadi, aspon ma nemrzi, ze nemozem von

poki10
3. máj 2010

ahoj jazmi..akurat len troska citam. bola som u doktorky dnes...volaka som unavena ako kon. 😒

andelik8
3. máj 2010

aj u nas poprsalo trochu... sak aj to treba.. len sa mi teraz chce spat, a nie vypracovavat otazky na statnice... juj, hrozne pomaly mi to ide/nejde. Este mi do toho doslo do schranky aj nove cislo Mama a ja, tak som ho prelistovala, pozrela na nete vsetky odkazy na detske obchody co som tam nasla, okukla Puskarovej kocik, ktory urcite zadara dostala (mrcha jedna) lebo im foti kampan nanho
potom som este stihla kavu s mamou a svokrou, zase sme preberali mena a uz mi aj chrobaka do hlavy nasadili na nove... no bolo mi to treba? 🙂

inac svadba... my sme mali v juli, cca 60 ludi a platili nam ju rodicia. Ponukli sa, aj sestre ju platili, tak sme sa nebranili. V tej dobe by sme si sami ani malu svadbu nemohli dovolit a nasi chceli, aby sa stretli cele rodiny, tak ze oni to uhradia. V podstate to beru ako tradiciu, ci mozno povinnost, ze svadbu platia rodicia. Ale som tomu rada. Mali sme uzasnu svadbu presne podla nasich predstav, mame krasne fotky aj video, spomienky do konca zivota...

zuzanockamt
3. máj 2010

MM chcel svadbu hned po mojej VS, ale ja som povedala, ze svadbu budem mat az vtedy, ked si ju dokazem aj zaplatit ... inak velky rozdiel medzi zivotom predtym a potom ani nevidim ... akurat, ze som si asi 2 roky zvykala na nove priezvisko 😀

andelik8
3. máj 2010

my sme tiez uz spolu boli vtedy 7 rokov, rok vo vlastnom, takze rozdiel ziadny. Akurat uz na nas tak inak vsetci pozerali nejako.. akoze ze uz naozaj je to... neviem to vysvetlit 😀
a na priezvisko som si zvykla hned.. nepomylila som sa ani raz, ze by som niekde nahlasovala stare.. akurat v skole bola souka potom v septembri, ked sa robila prezencka na prednaskach, tak kazdy profak pozeral, ze co za novu studentku to ma 🙂

zuzanockamt
3. máj 2010

ja som sa mylila riadne ... aj na uradoch ... som si nemohla zvyknut ... ja som sa vydavala hlavne preto, lebo mi vadilo, ze povinnosti mam ako kazda manzelka, ale prava ziadne a okolie mi nevadilo ... nech sa diva ako chce