♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jazmina, no prepáč, ale bohužiaľ nás to čaká. 😉
Veru caka, ale nastastie to nebudem vidiet priamo, takyto pohlad caka iba dokyho 😀
vidieť to je nič, horšie sú tie bolesti a strach čo je s bábom
No nič, lúčim sa, idem si umyť vlasy a spať, ráno vstávam do práce a tááák sa mi nechce! Od piatku som mala dovolenku ale ešte by som potrebovala do konca týždňa.
Andzi neviem kde som ten papier zalozila do nejakej knihy, skusim ho este pohladat a poslem. Dufam, ze ho najdem, je to chaos za dva mesiace sa stahujeme, to bude horor ked uz teraz neviem najst veci... 😅 😀
Nesmiete sa dopredu bat, porod je fyziologicky proces a telo si vie poradit, bat sa nicomu nepomaha treba mysliet pozitivne a tesit sa na prichod drobceka. 🙂
No kočky, tak tie videaa 😅 som druhorodička, ale dakujem pekne mi dali zabrať... 😀 pri malom som si taketo videa nepozerala a myslim, že toto bolo prvy a posledny krat čo som si ich kukla 😀 😎 dufam, že ma čaka pokojna noc teda 😵 😀 lebo ja som taky strachoprd, že ani k zubarke neviem ísť.. ☹
andzi... prepac, nestihla som ta tu asi, ale musela som dobehnut vsetky svoje resty ohladne zehlenia, lebo mm uz nemal co na seba 😀
ano, ten inzerat som nasla tu
no mrkla som tie videa a pri kazdom som si na konci, ked sa uz babo narodilo aj poplakala. asi tehu hormony robia svoje. 😅
inak tieto su este v pohode, nam na priprave dali pozerat porody dvoch zien, ktore boli obidve asi stokilove ropuchy a zarastene az do polky stehien. ani sa nedivim, ze jeden chlap to tam nezvladol a radsej odisiel 😀
Dobre ranko Babulky, ja teda neviem spat, uz som skusala vsetko a kebyze drahy nespi, idem upratovat 😀 no co uz aspon som nakukla aj sem 😅
ahojte,no dnes som tu rano nejak skoro,som akosi nemohla spat.niekedy spim aj do obeda,dnes za nic na svete.
tak dam ranajky a idem nieco precitat 🙂
jaj ja tie porody nechcem pozerat,uz som si to pozerala raz na nete a odvtedy sa dost bojim.
Ahojte kočky, aj ja som mala strašnu noc... ledva som zaspala o 2hej a to som od pol10 ležala v posteli, a potom som o 5tej už bola hore... ☹ nevedela som ani za milion zaspat... 😠
heli,ja som mala nieco podobne,nejak nie a nie zaspat a skoro rano hore,inak spavam jak zarezana,teraz som taka malatna
Maci presne, aj ja hned ako lahnem zaspím.. a teraz ma to ubíjalo.. som sa prechadzala po byte... 😠 keby som sa budila aspon na čuranie, tak v poho 😀 je aspon dôvod, ale takto... je to bezdôvodne 😀
Dobre pracovne rano vsetkym 🙄 nejak sa nam nechce...
dobre rano dievcata.... tak my sme tuto noc konecne dobre buvali, lebo nas niekolko noci mordovali zubky...
baby ja sa k masirovaniu hradze a chlap pri porode nejdem ani vyjadrovat, nechce sa mi 😅 aj tak ma kazda na to iny nazor
Holky nechce sa mi tomu verit len teraz sme sa zobudili s malou, paradne vyspaté po dlhom case. 🙂
no dnes su tu vyspate aj nevyspate 🙂 🙂
hlady na mna prisli,idem obedovat 🙂
vonku nieje najkrajsie ale ani na zahodenie
inak bojim sa len toho ako to bude so spankom prve mesiace,ja ked sa nevyspim,boli ma hlava a je mi zle od zaludka a citim sa totalne pod psa
Maculienka, ty nevieš že nam sa všetkym narodia vzorove detuurence, ktore budu pekne od 19tej večera do 7mej rana spinkať 😀 😀 😀 aspon ja vtom duufam... lebo maly sa mi budil do 4mesiacov pravidelne každe tri hodinky na papanie a verte, dalo mi to riadne zabrať 😅
hmm baby dnes je nieco vo vzduchu...do rana som nejaka ospala,,, taka ani spat ani citat ani nic sa mi nechce,,,, len len ze som upatlala nieco k obedu,... take tazke oci mam ze az...
zuzuz my sme mali uz vcera nieco vo vzduchu ma motalo, zle mi prislo, chlapec mi spal raz tak dlho ako zvykol, dnes este neviem kolko pospi, ale veru vonku pocasie nic moc, take ze sa povalovat najskor ako navhodnejsia cinnost
ahojte🙂 vcera sme boli v nemocnici na ultrazvuku,na jednom z tych troch,kam treba ist,a trvalo to cca 1-2min a lekar nepovedal vobec nic cely cas,na klonci po mne doslova hodil fotky a ked sme sa pri odchode opytali,ci je vsetko ok,tak len nejaky zvuk z neho vysiel..to je strasne,keby som nebola pred nedavnom sukromne,tak by som sa tam asi poskladala,ze mi ani nic nepovie..
a tak strasne mi tym ultrazvukom postlacal brucho,uplne ma to bolelo,to nie je normalne,ze? a aj teraz ma boli odvtedy..chuda moje dieta,ho tam pomackal..
idem vas docitat zo vcera.
zuzu: pravdu mas, dnes je ospaly den. a este som sama v robote, neni nikto kto by ma rozptyloval ☹ a ja tu asi zaspim...
Estterka, aj ja som raz zazila takeho lekara. Mne sa to zda, tak ze ked sa nahodou dostanes k niemu na nejake vysetrenie a niesi jeho pacientka tak ta len odbije 😠
Ahojte babulky, moze velky stres v 6. mesiaci ublizit malemu? 😖 Myslim tym nahly vybuch hnevu, ked uz mate vazne problem sa ovladat, natolko vas niekto na*erie alebo to babetko tak intenzivne nepreziva ako ja?. Darmo moze niekto hovorit dookola, stresu sa vyhybat, ale tak nezijeme v harmonickom svete. 😠
jazmina, stres patri k zivotu, a pokial to nieje dlhodobe a sustavne, tak sa nic nedeje.
kliiiiiiiiiiiiiid 😎

A postup som našla tu:
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=masa...