♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
helka, teraz budem robit trzby uz len za tie vlozky do podprdy. vsetko ostatne mam po stanke. ale tych vloziek som celkom aj dost minula, minimalne balenie tyzdenne, 6€ stali, takze aj dost.rozmyslala som,ze by som tie co sa daju prat kupila.pri stanke som aj tak prala kazde dva dni, tak by sa to v pohode stihalo
No ak sa take daju, tak je to asi lepšie.. ako stale kupovať nove.. 😅 je to ekonomickejšie... a zase ak ti nebudu dobre tie, tak sa stale môžeš vratiť ktym čo si si kupila pri Stanke 😵
cavino... 🙂
dnes som bola nna sone.... hurrrrráááááá .....
vsetko vraj ok... mi odlahlo.... som v 20tt podla sona, a doki povedal,ze na 80% to bude dievcatko... 🙂 bolo ale ritkou otocene, takze to na 100=% nepotvrdil, ale ze podla neho baba...
tak sa velmi velmi tesime, a hlavne ze vsetko ok... mame uz 350 gr 🙂
aj my mame flasky avent, su super, ale mne misko nechcel tie cumliky aventacke, ako na potvoru, tak sme museli zacat kupovat take splostene od zn. mam
lady,kde to mam kupit tie vlozky do podprdy?to budem potrebovat?
lady,to vazne takto sa to zamrazuje?a su na to specialne flasticky?alebo staci do tych,z ktorych bude pit
no,pozeram teraz na nete,a na amazon.de maju cele sady avent,tak asi odtial objedname. som takmer rozhodnuta,ze chcem odtial odsavacku aj flasky aj tie nadobky do mraznicky,aspon par.
baby,aky objem by mali mat tie flasky?a kolko sa ich odporuca kupit?
ja uz teraz potrebujem tie chranice do podprdy,nie kazdy den,ale uz sa stane,tiez rozmyslam nad takymi,co sa daju prat..
Kupte si Avent ale bez BPA bez bisfenolu ten je rakovinotvorny. Avent ma teraz uz aj nové flasky bez neho ale stale predava aj tie staré. Co sa tyka mrazenia MM tak sa da mrazit aj v speci sackoch, ja som to tak robila mlieka som mala habadej. 😉
ale aky objem by mali mat tie flasky?
macu, ja som kupila od avent specialne sacky, bolo ich tam 40 a stalo to 4€. to je asi najskladnejsie v tom. a vlozky do podprdy budes urcite potrebovat, hlavne, ak pojdes niekde vonku. mne sa tak raz spustilo mlieko, nastastie som mala bundu este na sebe, lebo kym sme domov dobehli, tak som tricko mohla zmykat, az do rifli mi natieklo
ester, na zaciatok ti stacia tie 125ml flasticky, babo zo zaciatku vypije naraz tak 40-60ml, po mesiaci sa aj k stovke dostane, ale na prve tri mesiace ti to staci. oni maju odmerku do 125ml, ale v skutocnosti tam zmestis 160ml. a potom si kup 240ml, my sme boli na nej az doteraz.
inak ja som pri prvom tehu nosila tie vlozky od 20tt, teraz mam nastastie zatial klud. a ked som kojila, tak minimalne 2-3 pary denne padli.a to som na noc spavala tak, ze som si hruby uterak naskladala a vlozila pod pyzamo a opaskom podviazala, lebo by som mohla matrac kazdy den susit.a to som o polnoci odsavala a rano o siestej znova.
fuha,tak to si neviem predstavit co vsetko ma caka
ja som inak zo vsetkeho debil,tolko veci co sa potrebuje a taku a hentaku flasku,co ked kupim ine a dam mu inu a vobec vsetko,mam z toho zmatok
lady ... to az take stavy mozu byt s tym mliekom, to by som ani nepovedala ... som zvedava ako to bude u mna 😅
lady,ja dufam,ze budem len kojit zo zaciatku,ale chcela by som to mat doma,ked sa to da kupit vyhodnejsie v tych sadach,nie ked nahodou nieco a narychlo kupovat.. len su rozne pokombinovane tie velkosti flasiek ..zacinam v tom mat chaos 😝
a tie sacky si kde kupila? lebo to som nikde nenasla,vsade len tie nadobky..
macu,nic si z toho nerob,ja mam tiez chaos zo vsetkeho,co treba nakupit a neviem ako si vybrat z takeho mnozstva..
ja sa s tym dajako nestresujem ... nebudem vymyslat nic extra ... obycajna flaska a hotovo ... my sme tiez tak vyrastli a co sa nam stalo nic ... tu sme a teraz toho navymyslaju, ze je clovek iba zmagoreny zbytocne
ja ani neviem presne co budem potrebovat,ale ved nejak prezijeme,hlavne ze ho obleciem a dam mu najest,ostatne veci uz snad dokupim postupne.
zuzi,mas pravdu,stresy si robit nebudem
kočky len nepoužívajte tie umelé- stahujú ich z obehu skoro vo všetkýchj štátoch... sposobujú rakovinu pohl.orgánov...
dokonca aj avent začína robit sklenené
Maci to iste som ja preživala pri malom, že som bola z toho jelen, ale ako ti píšu kočky, nazačiatok ti stačia dve flašky, ja som mala jednu na mlieko a jednu na čaj... 😉 a cumlik, plienočky, kozmetika, a oblečko a vlastne ja som z pôrodnice písala manželovi a davala pokyny čo mi treba dokupiť čo zvladol na jednotku a potom som začala sama postupne dokupovať 😵 neboj sa zvladneš...
to su veci,doteraz mali vsetky babatka rakovinu z tych umelych ci co.uz to prehanaju,potom nase deti budu sama alergia a choroba,ked ziadnu imunitu im nevybudujeme
jaj baby,ako som chodila 3 krat za den na velku,teraz uplny opak,tak raz a brucho citim nadute aj creva,zeby sa to uz zmenilo?zebraj byva zapcha neskor.
Lubi mysliš umele flašky? Lebo ja som malemu davala mliečko stale do sklenenej, len čajík do umelej.. 😅
zuzka, no ono je problem,ked nemas mlieka, a potom je problem, aj ked ho mas vela. ja som potom ani malu kvoli tomu nekojila, lebo aj ked mas silny prud mlieka, male babo to nestiha prehltat, vela vzduchu pohlta a potom mas vidiet tie koliky. kazdy den dve hodiny v kuse jacala, az fialova v tvaricke, kym sa nevyprdkala. a to sme niekedy spolu plakali.
inak ked uz zacnete kupovat, tak kupujte vsetko jednej znacky, lebo nemusia napr. cumliky pasovat na inu znacku atd. ja som mala odsavacku avent, tak som uz aj flasticky pokupovala, aj zasobniky.
esterka, tie vrecuska som kupila v lekarni, ale nemaju ich v kazdej. skor tie via system pohariky maju. len mne sa zdali tie sacky skladnejsie.
macu, neberies nahodou zelezo? z toho byva zapcha.
macu ja mam zapchu od zaciatku 4 dni bezne a ked je to viac ako tyzden uz musim dat psyllium alebo cipok 😔
hej umelé flaše- no donedávna umelé flaše neboli a preto sa nezistil ani vyskyt týchto ochoreni...
ono je to na každej mamine... ako sa rozhodne. Ja som Helipoužívala na všetko umelé z praktického hladiska, ale ked som čítala jednu štúdiu od doktora čo nám prednášal hned som ich vyhodila a nakúpila umelé.
Sklenené si nakupila však lubi 😀
Noo ja som tiež davala malemu čajík uź toho praktickehohladiska, lebo ked bol väčši, tak predsa lenhodil flasu aj na zem a sklenene by to neprežili.. ale mliečko som stale aj teaz robím do sklenenej.. 😎
samasa, tu sa stahuju z obehu zasa obracacky a ostatny riad z cierneho plastu, ze je rakovinotvorny. a kovovou na teflonovu panvicu asi sotva pojdes, drevene jedine varesky, ale nie obracacky najdes, takze vyber si... ta umelina je uz vsade
by som ti to poslala ale už som tu štúdiu nenašla... aasi pašla v prdel 😀
ano heli sklenené som nakúpila 😀 😀 😀

Hihi.. no ja rozmyslam ,ale asi pôjdem aj ja do aventu predsa to mali viacere aj zname, a chvalia si ako vyvaliť za tuto peniaze a bude o ničom.. 😖 no si o nu požiadaj, ked im zase ideš robiť tržby 😎