icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

kitchima
10. okt 2010

@stvura preto ja ho este kojim 😀 😀 😀 moja mala je tiez take placuce babätko (jaj, taka je krasna, ked pokrci tu pusinku a ide akoze plakat 🙂 )... ale v satke sa jej paci, tak aspon to 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
kitchima
10. okt 2010

@petulka_ ja som mala v porodnice zle sestricky, ale tak aj tie tam nie su vzdy 🙂 a ano, aj moja mala tak byva hore od narodenia. ibaze s tym rozdielom, ze pri tom nelezi a nepozera, ale kope rukami nohami a place 😅

kitchima
10. okt 2010

@leomami no, vyzera byt taka velika 🙂 no ved jasne, chapem, 3 deti su uz dost 😉 ja by som este 3-tie prijala, ale muzik uz nie 😖

sjusiquatro
10. okt 2010

@kitchima no aj moj tak po papani este kuka...kopcuje place a kym zaspi tak to trva aj tu hodinu..

kitchima
10. okt 2010

@stvura ja tiez chcem synceka odstavit tak okolo Vianoc. bude mat 2 roky aj mesiac.. ale teraz mi to este hra v moj prospech 🙂

leomami
10. okt 2010

@petulka ahoj🙂aj môj malý tak vydrží pozerať,akurát nie dlho,lebo začne plakať a upokojí sa na prsiach, a ešte aj pri kojení pozerá na mňa...@stvura tak to poznám 😉 môj stredný synátor vystihne chvílu,keď malý zatvorí oči a hneď ho začne budiť...☹

petulka_
10. okt 2010

aj moj nevydrzi moc dlho len lezat a pozerat, on sa chce pestovat a nosit a pozera okolo seba, taky je zlaty a to ma len tyzden 😉 ja som do neho uplne zamilovana 😵

adrianai
10. okt 2010

@petulka_ ahoj, ja som si myslela, že len tá moja bambulka je taká nespavá 🙂 mne dokonca nechce spinkať celé doobedie, niekedy noc..ako kedy...si aj myslím,že to nieje dobré, ale čo s ňou narobím? keď sa jej nechce, tak sa jej nechce, jednoducho ju neuspíme...

janica81
10. okt 2010

@adrianai no je nas viac.... my vstaneme tak o siestej ...ledva zaspime na obed o dvanastej do druhej a potom len tak sem tam zdriemneme do tej siedmej...okupeme.. a potom po hodinovom procese zaspime... 🙂 nato ze mame 3 tyzdne sme dost cez den hore.. 🙂 ale aspon zivot neprespime...aj ked ja maminka vela neporobimcez den..... ale aspon sa mozme zo seba tesit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
10. okt 2010

@stvura bad tym som sa zamyslala aj ja...ze deti do mesiaca spia 16-20 h ale neviem ktore 🙂 ale mne staci ze spime zatial dobre v noci.... cez den sa prebavime....

petulka_
10. okt 2010

@stvura to obdivujem, ako mozes zvladnut dve take male deti 😉 pre mna len toto jedno je poriadna makacka 😀 doteraz som bola zvyknuta mat cas len sama pre seba a teraz som stastna, ked sa aspon na 10 minut dostanem na internet, nie to este precitat si knihu alebo sa ucit do skoly..a to ma tento rok caka bakalarka 😒

michaelabj
11. okt 2010

kočky,
ktoré dávate umelú stravu --- koľko Vám vydržia deti medzi dvoma jedeniami? Moj synátor má dnes 3 týždne a papáme každé 2 hodiny po malých dávkach (vypije 60ml a viac nechce) ... a nijak raz ho neviem dostať k tomu, aby sme intervaly predlžili.

Ako ste na tom vy?

zaba2707
11. okt 2010

ahojte babulky, ospravedlnujem sa, ze vam sem leziem, ak by ste niektora mala chut pozrite si link a kludne kontaktujte cez IP. dakujem g. pekny den

http://picasaweb.google.sk/g.vanova/NoveVecicky...

lunana
11. okt 2010

Naša tiež po papaní hodinu - dve pozerá, ale som rada, že je hore a môžem si ju užívať bez toho, aby som ju budila 🙂

@petulka_ ja som tiež rada, keď sa stihnem na chvíľu zastaviť a venovať sa sama sebe, inokedy je to iba o upratovaní, papaní a varení 🙂 ale väčšinou slúžim iba ako pojazdná mliekareň 😀

petulka_
11. okt 2010
adrianai
11. okt 2010

vidím, že realita je podobná ako u nás 😀 , tiež som čítala o spaní 16-20 hod 😀 no, ja ešte musím na sebe popracovať, zatiaľ stíham len kŕmiť a odsávať, trošku si oddýchnuť, nejaké varenie, upratovanie zatiaľ nehrozí, ale musím to nejak zakomponovať do dňa 😠 chodievate už aj s detičkami von? naša bude mať zajtra 2 tt, tak rozmýšľam...

kitchima
11. okt 2010

@sjusiquatro aj moja tak by iba obzerala vsetko okolo seba 🙂 a ked nie, tak place... ale tak nemozem ju stale iba na rukach nosit. treba sa venovat aj jej bracekovi a co to doma porobit. ale ako som pisala, mam doma babysatku a tam sa jej paci. aj vidi na svet okolo seba 🙂

kitchima
11. okt 2010

@petulka_ vdaka za horoskop 🙂 ale tolko casu nemam, aby som to precitala az do konca, ale urcite vecer ked deti zaspia 😉 inak ja som zacinala VS ako tehulka. v pohode som si spravila 2 roky, ale teraz, ked uz je aj druhe babo a som na nich este sama, tak som tu musela prerusit. tak snad toho bakalara niekedy v dohladnej dobe dokoncim 😒 tebe drzim päste, nech ti to vyjde 😉

lunana
11. okt 2010

Baby dnes bude v reflexe Lucia20, budú hovoriť o operácii malej Tatianky

gladiola
11. okt 2010

@lunana: super, budem pozerat!

sjusiquatro
11. okt 2010

@lunana to si aj ja pozriem

janica81
11. okt 2010

@adrianai my sme tiez boli 1x ked mala 2tt...treba este vyuzit pekne pocasie...teraz chodime kazdy den okolo jedenastej na take 2, 2-5 hodinky.... poslniecku... 🙂
nech si zvyka.... 🙂

gumimaci
11. okt 2010

@adrianai Ahoj, my sme boli s malym ked mal 10dni. Ak je zdravy kludne sa chodte vyvetrat 😉

estterka
11. okt 2010

@lunana snad sa to da pozriet aj cez net,nasla som na to uputavku,Tatianaka je tak krasne babatko 😅

sjusiquatro
11. okt 2010

@estterka kde si nasla uputavku?

sjusiquatro
11. okt 2010

krasnucka je ta Tatianka...az my slzy isli do oci......prajem veeeeeeeeela zdravicka 🙂 cmuk

estterka
11. okt 2010

@sjusiquatro nasla si?na markiza.sk. aj ja som mala slzy v ociach,krasna je bojovnicka 🙂

kitchima
11. okt 2010

@sjusiquatro ahoj. ja som si pisala s Luckou na inom fore pocas tehotenstva a tiez som veeeelmi stastna prestastna, ze je jej dcerka zdravucka 🙂 tiez som skoro az pri tom plakala. a pripajam sa k nazoru, ze je Tatianka krasnucka 🙂