♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@kitchima no aj moj tak po papani este kuka...kopcuje place a kym zaspi tak to trva aj tu hodinu..
aj moj nevydrzi moc dlho len lezat a pozerat, on sa chce pestovat a nosit a pozera okolo seba, taky je zlaty a to ma len tyzden 😉 ja som do neho uplne zamilovana 😵
@adrianai no je nas viac.... my vstaneme tak o siestej ...ledva zaspime na obed o dvanastej do druhej a potom len tak sem tam zdriemneme do tej siedmej...okupeme.. a potom po hodinovom procese zaspime... 🙂 nato ze mame 3 tyzdne sme dost cez den hore.. 🙂 ale aspon zivot neprespime...aj ked ja maminka vela neporobimcez den..... ale aspon sa mozme zo seba tesit 🙂
@stvura to obdivujem, ako mozes zvladnut dve take male deti 😉 pre mna len toto jedno je poriadna makacka 😀 doteraz som bola zvyknuta mat cas len sama pre seba a teraz som stastna, ked sa aspon na 10 minut dostanem na internet, nie to este precitat si knihu alebo sa ucit do skoly..a to ma tento rok caka bakalarka 😒
kočky,
ktoré dávate umelú stravu --- koľko Vám vydržia deti medzi dvoma jedeniami? Moj synátor má dnes 3 týždne a papáme každé 2 hodiny po malých dávkach (vypije 60ml a viac nechce) ... a nijak raz ho neviem dostať k tomu, aby sme intervaly predlžili.
Ako ste na tom vy?
ahojte babulky, ospravedlnujem sa, ze vam sem leziem, ak by ste niektora mala chut pozrite si link a kludne kontaktujte cez IP. dakujem g. pekny den
Naša tiež po papaní hodinu - dve pozerá, ale som rada, že je hore a môžem si ju užívať bez toho, aby som ju budila 🙂
@petulka_ ja som tiež rada, keď sa stihnem na chvíľu zastaviť a venovať sa sama sebe, inokedy je to iba o upratovaní, papaní a varení 🙂 ale väčšinou slúžim iba ako pojazdná mliekareň 😀
nieco pre zaujimavost o nasich babatkach 😀
panna - http://horoskop.denne.sk/horoskop-panna-dieta/
vahy - http://horoskop.denne.sk/horoskop-vahy-dieta/
vidím, že realita je podobná ako u nás 😀 , tiež som čítala o spaní 16-20 hod 😀 no, ja ešte musím na sebe popracovať, zatiaľ stíham len kŕmiť a odsávať, trošku si oddýchnuť, nejaké varenie, upratovanie zatiaľ nehrozí, ale musím to nejak zakomponovať do dňa 😠 chodievate už aj s detičkami von? naša bude mať zajtra 2 tt, tak rozmýšľam...
@sjusiquatro aj moja tak by iba obzerala vsetko okolo seba 🙂 a ked nie, tak place... ale tak nemozem ju stale iba na rukach nosit. treba sa venovat aj jej bracekovi a co to doma porobit. ale ako som pisala, mam doma babysatku a tam sa jej paci. aj vidi na svet okolo seba 🙂
@petulka_ vdaka za horoskop 🙂 ale tolko casu nemam, aby som to precitala az do konca, ale urcite vecer ked deti zaspia 😉 inak ja som zacinala VS ako tehulka. v pohode som si spravila 2 roky, ale teraz, ked uz je aj druhe babo a som na nich este sama, tak som tu musela prerusit. tak snad toho bakalara niekedy v dohladnej dobe dokoncim 😒 tebe drzim päste, nech ti to vyjde 😉
Baby dnes bude v reflexe Lucia20, budú hovoriť o operácii malej Tatianky
@lunana to si aj ja pozriem
@estterka kde si nasla uputavku?
krasnucka je ta Tatianka...az my slzy isli do oci......prajem veeeeeeeeela zdravicka 🙂 cmuk
@sjusiquatro nasla si?na markiza.sk. aj ja som mala slzy v ociach,krasna je bojovnicka 🙂
@sjusiquatro ahoj. ja som si pisala s Luckou na inom fore pocas tehotenstva a tiez som veeeelmi stastna prestastna, ze je jej dcerka zdravucka 🙂 tiez som skoro az pri tom plakala. a pripajam sa k nazoru, ze je Tatianka krasnucka 🙂

@stvura preto ja ho este kojim 😀 😀 😀 moja mala je tiez take placuce babätko (jaj, taka je krasna, ked pokrci tu pusinku a ide akoze plakat 🙂 )... ale v satke sa jej paci, tak aspon to 🙂