icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
13. okt 2010

@janica81 ja teraz tiez chodim kazdy den s nou von... aj na dve hodky. Dnes sme boli dokonca dve a pol, kym som vybavila v meste vsetko co som potrebovala... no a na brusko ju davam skor tak, ze ja si lahnem na chrbat a ju si polozim na seba, takze sa na seba pozerame a ked uz ma tazku hlavicku tak si ju polozi na moj hrudnik, hojda ju moje dychanie, pocuva tlkot srdca a niekedy tak zaspi 🙂 milujem to

andelik8
13. okt 2010

my sme boli na klbikoch pred tyzdnom a tiez jeden mierne nezrely este, tak mame na dva tyzdne postolky (cize o tyzden na kontrolu)
no a v perinke je casto este... v kociku vzdy a aj cez den ju tam dam ked spinka (co je asi tak 70% dna 😀 )

agentkak
13. okt 2010

@kitchima jeej tak to sme boli potom spolu v porodnici 😉 😉 moj maly je 3.9. a tiez bol Kpčko a kto ti bol pri porode ???

kitchima
13. okt 2010

@andelik8 ahoj, takto ako si to opisala my niekedy aj spime v noci 🙂 hlavne, ked je taka nepokojna a mrnci, tak si ju dam takto na seba a hned tisko spinka az do rana, ani sa nepohne 😉

@agentkak ako myslis, ze kto mi bol pri porode? myslis meno doktora? alebo... a rodila si prirodzene, ked bol KP? moja sa tesne pred porodom otocila, ale aj tak boli komplikacie... ja som inak rodila v Trnave

kitchima
13. okt 2010

@leomami tak potom su tie plienky dobry s...t. ja teraz fakt neviem co s nou. ma to strasne. skusim zajtra kupit ten imazol, umyvam jej to v repiku. uz som jej tam v zufalstve a MM dala 😅

danulka3
13. okt 2010

@leomami aj mi sme mali tie pupáčiky a ako baby píšu,že sa to stratí,tak nám to už pekne prešlo,chce to len čas

zuzuz1
13. okt 2010

@andelik8 juuj take aj my sem tam praktikujeme.. ze lezime na sebe... ale viac tato to praktikuje - on je taky mekucky na nom sa dobre spinka :D na maminke su kopce a medzi nimi sa mu horsie lezi :D ale tiez to milujem 🙂

inak baby dnes sme boli u doktroky... ze odpadnem maly uz ma 3810g! som myslela ze naozaj skolabujem... akoze dost nabral ale neni to na nom vobec vidno...akurat ze ja citim ked ho mam na rukach ze je tasi :D

zuzuz1
13. okt 2010

@janica81 juj my chodime 2 krat za den na spacir - doobeda tak od 10-12:00, 13:00 (podla toho ako buva) a poobede od tej 14,15:00-17:00... krasne mi prespi cele prechadzky... a je kludnucky 🙂 len teraz mam jediny problem obliekanie, kedze ked videme doobeda von je chladno a ked zajdeme je teplo, a poobede naopak... a stale ho davam do zavinovacky teda vonku ked sme... doma uz ani nie... aj spime v noci bez nej...

kitchima
13. okt 2010

@zuzuz1 a kolko vazil pri narodeni? 🙂

a ozaj poradnu mavate ako casto?

danulka3
13. okt 2010

@zuzuz1 aj mi sme dnes boli na poradni a máme4950g,pribrali sme za 2 a pol týždňa 500g. Tu váhu cítim j ja. 😝 Máme ale pupočníkovú herniu,riadne ma chirurg vyľakal,že keď tam bude hrčka,tak ihneď na chirurgiu.Máte s tým niekto skúsenosti,prosím poraďte,jeden hovorí prelepovať,druhý,že nie.

danulka3
13. okt 2010

@zuzuz1 čo mu obliekaš do tej zavinovačky?

kitchima
13. okt 2010

@danulka3 ja mam pupocnikovu herniu po porode. kazali mi to stahovat takym pasom, ze ci sa to nevstrebe. a myslim, ze u deti to je tam isto 🙂 takze podla mna, prelepovat. inak super vaha 🙂

kitchima
13. okt 2010

@zuzuz1 citam, ze mate satku. ja mam tiez, ale asi to neviem viazat, lebo ma z toho strasne boli chrbat 😅 alebo to tak ma byt? 🙂

estterka
13. okt 2010

@danulka3 ako s aprejavuje ta pupoc.hernia? lebo nasa ma stale pupok vonku,az priliz..ci to nema z toho ako sa natahuje furt...

danulka3
13. okt 2010

@estterka aj náš ho má,keď plače alebo sa pučí asi 1cm vonku,bola som na poradni,povedala to doktorke,tá ma poslala na chirurgiu a tam jej to len potvrdili,č o si myslela,že je to hernia.

estterka
13. okt 2010

@danulka3 no nasa to ma stale vonku..kurnik..a co sa stakou herniou preboha robi? 😕

estterka
13. okt 2010

@danulka3 a ako jej to pozreli na chirurgii?

estterka
13. okt 2010

@estterka citam na nete,ze hernia sa da lahko zatlacit naspat a nasej sa neda,lebo to ma stale vonku,tak snad to nebude to.

estterka
13. okt 2010

@danulka3 uz si aj sama so sebou pisem 😀

tothova5a
13. okt 2010

@kitchima - my tak spime skoro stale, som rada, ze nie sme sami, inak zaspat nevieme ☹

ellisabet
13. okt 2010

@danulka3 kolko mal Jakubko pri porode, my sme teraz za 2 týždne pribrali 1,2kg. Som len tak oči vyvalila, malý ma 5100g. Pri porode mal 3470g.

Nám kontolovali klbiky ešte v porodnici, a kedže bol KP, jeden klbik mu vyskakoval, tak od 10. dna nosi Frejovu perinku. Zajtra, t.j. po 5 týždnoch ideme na kontrolu, tak snad to už bude ok.

My tiež chodíme von každy den, podla toho ako vyjde, niekedy len na hodiny, dakedy aj 2-3 hodky. A perinku používame občas len na kočikovanie

Dnes je malý cely den strašne nekludny, asi ma koliku. Takmer vobec mi cez den naspinkal. Už neviem čo mám s nim robit.
Ja používam tiež pmpersky /žlté/ a som s nimi zatial spokojná

sjusiquatro
13. okt 2010

uz sme okupkany napapany a snazime sa zahajkat 🙂

agentkak
13. okt 2010

@kitchima ved aj ja som rodila v TT a robili mi sekciu maly bol moc veliky mal vyše štyroch kil....ano ano aky lekar ta robil ? 🙂

kitchima
13. okt 2010

@agentkak ja som mala doktorku Havlikovu a ty koho? teda myslim, ze tak sa vola 🙂 taka mlada ciernovlasa 🙂

kitchima
13. okt 2010

@ellisabet prosim ta, to je aka perinka? snad keby mala nieco mala s nozkami, tak nam v porodnici povedia 😒
@tothova5a a to tak potom spite celu noc? my tak 2-3 hodinky

danulka3
13. okt 2010

@estterka kázal masírovať pupček,a keby tam mal tvrdú hrčku,tak ísť urgentne na chirurgiu,takže mám trošku nervy,stále pozorovať,a ešte aby moc neplakal a nepučil sa,tak to aby bol stále na rukách ☹

janica81
13. okt 2010

@zuzuz1 za kolko pribral a kolko mal startovaciu vahu? my papame spinkame... ale nejako velmi nepriberame 😒

danulka3
13. okt 2010

@estterka pozrel,postláčal a zrovna Kubko plakal,tak videl ako sa mu to vydulo von

danulka3
13. okt 2010

@ellisabet Jakubko mal pri pôrode 3700g,potom za 3 týždne pribral kilo a teraz za 2 pol kila
My sme dnes tiež skoro stále na rukách a ráno mi hodil takú tičku cez celú postieľku až nna stenu,tak neviem,čo sa robí.Doteraz bol dobručký papal a spinkal,snáď sa to neotočilo k zlému.
Vyzerá to tak,že máme laktačnú krízu,sme stále na cicku,doteraz som kojila vždy len z jedného prsníka,teraz musím dať aj z druhého a stále má málo,vy ste ešte laktačnú krízu nemali??

stvura
Odpoveď bola odstránená