icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
27. mar 2011

@hobit to ona tak vie 🙂 niekedy ako mimo výseč 🙂

zuzanockamt
27. mar 2011

@janica81 super vec, len u nas zatial nepouzitelne, lebo sediet vobec nevie, hned ho klati 😀

sjusiquatro
27. mar 2011

Baby a este kurite v miestnosti ked idete kupat?

zuzanockamt
27. mar 2011

@sjusiquatro my sme nikdy specialne neprikurovali ... kuri sa nam normalne radiatormi, tak ako v beznych panelakoch ... zvycajne mavame okolo 23 - 24 stupnov

janica81
27. mar 2011

@zuzanockamt Zuzi nasa Nela tiez sama nesedi...ale je to dobre navrhnute....dieta je tam pohodlne usadene a ked ju aj hadze na boky pevne to drzi...vobec ju to netlaci.,,ako som velmi spokojna ....

janica81
27. mar 2011

@sjusiquatro nie nekurime...doma mame 23 stupnov...a to staci podla mna bohate...

sjusiquatro
27. mar 2011

@zuzanockamt lebo my mame tak tych 21 tak este prikurim na 24 stupnov...

gumimaci
27. mar 2011

@hobit krasne fotky 😵 😵 😵 uz sa tesim s nasim do vody 🙂 akurat rezervujem to chorvatsko, nakoniec, predsa len to co som tu davala ten link... najprv sme vahali, lebo sa budeme na leto aj stahovat, ale potom sme sa zhodli, ze si zasluzime tak som tesiva 😀

hobit
27. mar 2011

@sjusiquatro my mame doma tiez 21 a neprikurujeme uz
@gumimaci jasne, ze zasluzite 😉 kam sa stahujete?

gumimaci
27. mar 2011

@janica81 krasna je Nelka v tej vani, ten sedak je super 🙂

gumimaci
27. mar 2011

@hobit teraz byvame v podnajme, tak uz do "svojho" bytu. este asi mesiac a pol bude prebiehat kolaudacia, a zaciatkom juna by sme mali podpisovat zmluvy. takze po tomto lete budeme asi uplne vycicany z penazi 😔

stvura
Odpoveď bola odstránená
katrin31
27. mar 2011

@lola79 ja mam ten isty problem..vaha povodna ale nechutne sa to vsetko trasie 🙂

janica81
27. mar 2011

@katrin31
@lola79

troška Vas potesim....mne sa vsetko trasie tiez a na rozdiel od Vas mam este + 10kg 🙂 takze klidek 😀

krtica11
27. mar 2011

@katrin31 pridavam sa aj ja som na tom tak isto ☹

hobit
27. mar 2011

@gumimaci tak super, aj my mame taky "svoj", teda o 26 rokov bude nas 😀

gumimaci
27. mar 2011

@hobit ved preto tie uvodzovky 😀

maminka76
27. mar 2011

@lu vieš čo, LU, ja mám Nelku (9.9.) a začala som je dávať najprv kaše a 2 týždne neskôr výživky a papáme už od 4,5 mesiaca. no a musím povedať, že je veľký papoš a od 5. mesiaca sme zaviedla, systém, že mlieko-čerstvé ovocie/ovocná výživka-mlieko-zeleninkové niečo-mlieko-kaša-mlieko a v noci podľa žiadosti mliečko. malá ani negrcká ani sa nevyhádzala a hoci nie všetko jej chutí na prvý krát, tak toho aspoň trošku zje. Marcela

lu
27. mar 2011

@maminka76 dufam ze aj my sa k tomu dopracujeme 🙂 zatial ziadna slava so zeleninkou... 🙂 varila si sama alebo kupovala hotove?

maminka76
27. mar 2011

u nás je to tak, že máme radšej ovocie ako zeleninku, ale po troške dávam všetko, lebo aj ja osobne mám radšej ovocie a rovnako aj môj starší syn. vieš čo, ja zeleninku ak mám vo výživách, tak dám, ale tiež napr. uvarím zemiak s brokolicou prípadne karfiólom a primiešam k tomu pol banána, rozmixujem ponorným mixérom a malá to je ako ovocie, veľmi jej to chutí. a tak podobne robím všelijaké kombinácie, čo ma napadne, alebo vylovím v chladničke alebo mrazničke.

lu
27. mar 2011

zaujimave, musim vyskusat taketo kombinacie 🙂

estterka
27. mar 2011

@janica81 no ja som asi opacny pripad ako ine zeny,ja priberam teraz..najprv som mala 4 kila po porode,som si aj myslela,ze pohoda,ale od vianoc som este 3 pribrala a teraz doma nas vsetci prepchavaju dobrotami 😅 a ja si vzdy tak poviem,ze vsak kojim,nemozem drzat diety 😀

lunana
27. mar 2011

@estterka ja tiež tak nejak, po pôrode som schudla, potom som nejak prestala chudnúť a držalo sa to na jednej váhe, potom išlo niečo hore a teraz mi do pôvodnej váhy chýbajú 2 kg, len to, že ja som pôvodnú nemala nejakú nízku, tak tiež nevyzerám bohvie ako 😒 😠 ale však kojím 😀 teda chudnutie sa nekoná

majjjka24
28. mar 2011

@stvura ani mne maly nechce cumlik, ale aspon budeme mat neskor o jednu starost menej, nebudeme ich musiet oducat 🙂 moj synovec ma 3 roky a nonstop cumlik v puse a myslim, ze aj preto este stale nerozprava...

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
28. mar 2011

@stvura my mame dva cumle, ale malyich pouziva ako hryzatko, ohryza ich z tej druhej strany 😀 😀

majjjka24
28. mar 2011

Krásne ráno baby 😉 my sme sa konečne včera začali pretáčať z chrbátika na bruško.. už to nie je náhodne ako pred niekolkymi tyzdnami, pretože sa v jednom kuse pretáča a smeje sa na tom.. takze mame o starost naviac, uz ho nebudem moct nechavat sameho na posteli...

lukra
28. mar 2011

@janica81 ahoj, tak to je krasne. To je ale papkacik. My sme v noci buntosili. Dala som jej jeden prsnik, zaspala tak na 5 min. a ziadna sanca zaspat, tak som dala aj druhy a znova. Poplakala si tak polhodinu a spala 3 hod. co uz davno nie. Ja uz som nevladala vstat, chuda, bolo mi jej luto, ale ved ja som neni dudel, aby bola stale prisata.

lukra
28. mar 2011

@sjusiquatro ja uz nie. okupeme, zabalime...trosku sa otuzi. Myslim, ze teplota 22-23 v dome by uz mala stacit.

lukra
28. mar 2011

@stvura na jednej strane je to fakt super, nenahanat v noci kde sa dudlik zapatrosil, cez den je to v pohode, mala sa krasne prehra.horsie v noci ked vstava a to dost casto, je problem s utisenim, inak ako s prsnikom.Caj som este neriesila a moc ani nechcem ucit. Chlapci mi od cca 10 mes. prespali noc bez pitia, ale kamaratka este teraz 2 r. chysta aj 2x za noc mlieko.