♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 super vec, len u nas zatial nepouzitelne, lebo sediet vobec nevie, hned ho klati 😀
Baby a este kurite v miestnosti ked idete kupat?
@sjusiquatro my sme nikdy specialne neprikurovali ... kuri sa nam normalne radiatormi, tak ako v beznych panelakoch ... zvycajne mavame okolo 23 - 24 stupnov
@zuzanockamt Zuzi nasa Nela tiez sama nesedi...ale je to dobre navrhnute....dieta je tam pohodlne usadene a ked ju aj hadze na boky pevne to drzi...vobec ju to netlaci.,,ako som velmi spokojna ....
@sjusiquatro nie nekurime...doma mame 23 stupnov...a to staci podla mna bohate...
@zuzanockamt lebo my mame tak tych 21 tak este prikurim na 24 stupnov...
@sjusiquatro my mame doma tiez 21 a neprikurujeme uz
@gumimaci jasne, ze zasluzite 😉 kam sa stahujete?
@lu vieš čo, LU, ja mám Nelku (9.9.) a začala som je dávať najprv kaše a 2 týždne neskôr výživky a papáme už od 4,5 mesiaca. no a musím povedať, že je veľký papoš a od 5. mesiaca sme zaviedla, systém, že mlieko-čerstvé ovocie/ovocná výživka-mlieko-zeleninkové niečo-mlieko-kaša-mlieko a v noci podľa žiadosti mliečko. malá ani negrcká ani sa nevyhádzala a hoci nie všetko jej chutí na prvý krát, tak toho aspoň trošku zje. Marcela
u nás je to tak, že máme radšej ovocie ako zeleninku, ale po troške dávam všetko, lebo aj ja osobne mám radšej ovocie a rovnako aj môj starší syn. vieš čo, ja zeleninku ak mám vo výživách, tak dám, ale tiež napr. uvarím zemiak s brokolicou prípadne karfiólom a primiešam k tomu pol banána, rozmixujem ponorným mixérom a malá to je ako ovocie, veľmi jej to chutí. a tak podobne robím všelijaké kombinácie, čo ma napadne, alebo vylovím v chladničke alebo mrazničke.
zaujimave, musim vyskusat taketo kombinacie 🙂
@estterka ja tiež tak nejak, po pôrode som schudla, potom som nejak prestala chudnúť a držalo sa to na jednej váhe, potom išlo niečo hore a teraz mi do pôvodnej váhy chýbajú 2 kg, len to, že ja som pôvodnú nemala nejakú nízku, tak tiež nevyzerám bohvie ako 😒 😠 ale však kojím 😀 teda chudnutie sa nekoná
Krásne ráno baby 😉 my sme sa konečne včera začali pretáčať z chrbátika na bruško.. už to nie je náhodne ako pred niekolkymi tyzdnami, pretože sa v jednom kuse pretáča a smeje sa na tom.. takze mame o starost naviac, uz ho nebudem moct nechavat sameho na posteli...
@janica81 ahoj, tak to je krasne. To je ale papkacik. My sme v noci buntosili. Dala som jej jeden prsnik, zaspala tak na 5 min. a ziadna sanca zaspat, tak som dala aj druhy a znova. Poplakala si tak polhodinu a spala 3 hod. co uz davno nie. Ja uz som nevladala vstat, chuda, bolo mi jej luto, ale ved ja som neni dudel, aby bola stale prisata.
@sjusiquatro ja uz nie. okupeme, zabalime...trosku sa otuzi. Myslim, ze teplota 22-23 v dome by uz mala stacit.
@stvura na jednej strane je to fakt super, nenahanat v noci kde sa dudlik zapatrosil, cez den je to v pohode, mala sa krasne prehra.horsie v noci ked vstava a to dost casto, je problem s utisenim, inak ako s prsnikom.Caj som este neriesila a moc ani nechcem ucit. Chlapci mi od cca 10 mes. prespali noc bez pitia, ale kamaratka este teraz 2 r. chysta aj 2x za noc mlieko.

@hobit to ona tak vie 🙂 niekedy ako mimo výseč 🙂