icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lukra
28. mar 2011

@janica81 si zlata, som sa pousmiala. Tie kila su protivne, to verim, ked clovek nevojde do nohavic. Ja mam uz len necele 3 kila ale postavu mam uz v norme ako pred detmi. dobra genetika a malo spanku ☹ a este nahanacka okolo deti to spravi, aspon u mna.

lukra
28. mar 2011

@majjjka24 tesime sa s tebou 🙂

majjjka24
28. mar 2011

@lukra to nocne buntosenie poznam aj ja... dnes v noci sa maly zasa budil skoro kazdu hodinu a mne sa taaaak nechcelo vstavat ... ☹ tiez si niekedy pripadam ako nahrada cumlika 😀

zuzanockamt
28. mar 2011

som si vsimla, ze preberate cumle ... nas Jurko cumel ma a kedze je nedojceny a pri tom ma velku potrebu sania hlavne pred spanim, tak si to tym cumlom vynahradi ... cez den ho mat velmi nemusi, iba ked zaspava a tiez ho zvykne obhryzat 😀

lunana
28. mar 2011

Naša tiež nemá vôbec cumlík, zopárkrát sme jej ho dali, keď sa inak nedala ukľudniť, ale teraz ho už nechce vôbec, keď jej ho dáme, tak si ho otočí druhou stranou a hryzie ten plast 😀 😀 alebo ho vypľuje do stredu izby pre istotu 😵

lukra
28. mar 2011

@zuzanockamt dufam, ze to nevyznelo, ze niekoho zato odcudzujem. To nie 🙂 Kazda mamina ma svoj system, zauzivane sposoby ako dietatko upokojit a tak je to dobre.

lukra
28. mar 2011

@lunana aj moja ho hned od zaciatku vypluvala, vytlacala z pusinky a to som ho mala uz v porodnici. Ked som ho skusala davat i tak, tak ju zvyklo napnut...

lukra
28. mar 2011

@majjjka24 jajaj tie nase deticky, keby sme vedeli co ich trapi...

zuzanockamt
28. mar 2011

@lukra nie 🙂 ... ja som len napisala svoju skusenost, cumlik zatial povazujem za dobru vec, lebo nekojene dieta nema ako inak uspokojit sacie potreby 😀 ... dojcene si pocucka pri papani a staci mu to 🙂

hobit
28. mar 2011

ahojte, mame za sebou dalsiu ambulanciu . antropologicku...nase aktualne miery su 68 cm a 7,5 kg 😉
mozem dat malemu surove jablko? varene odmieta 😒

gumimaci
28. mar 2011

@zuzanockamt niektorym dojcenym ani to nestaci, nas dudluje celu noc jak divy. este sa s nim aj pri zaspavani rozprava 😀

gumimaci
28. mar 2011

@hobit daj, ja skusam a nechce velmi potvorka

gumimaci
28. mar 2011

@hobit preco antropologicka? akoze vyvoj mam chapat? ved to uz vam sleduje pediater a neurolog, nie?

hobit
28. mar 2011

@zuzanockamt aj my mame cumel, pri zaspavani a v kocku musi byt 😉
@gumimaci ale len 2 dni som skusala varene...za bananom sa ide zabit, jablko ani za svet

hobit
28. mar 2011

@gumimaci to nas poslali z rizikovej poradne, zda sa im maly...pomerala ho celeho, vedu si statistiky...mierne zaostavame v obvode ramienok a hrudnicka a hlavu mame trochu vacsiu, ale v norme....ja uz sa zblaznim z tych lekarov 😅

gumimaci
28. mar 2011

@hobit boooze trosku to prehanaju si myslim.. ved nikdo nieje tak dokonaly aby sa zmestil do nejakych tabuliek 🙄 fakt si "uzijete"

gumimaci
28. mar 2011

@hobit vaskusaj trosku nemusis ho naladovat. ak mu nebude vadit zajtra pridate

hobit
28. mar 2011

@gumimaci tiez si myslim, ze to prehanaju, iba stresuju rodicov...aky ma asi byt ked ja mam 1,61 m, tato tiez nie je obor a hlavu ma velku po nom 😀 ...skusim trchu teda

gumimaci
28. mar 2011

@hobit no ved, ak si subjektivne myslis, ze tvoje dieta je ok, tak na 99% aj je v poriadku. Jednoducho matersky instinkt funguje. to je to , co som pred tym nikdy nechapala, ako moja mama, vedela ze sa nieco stalo, a nemusela som ani nic povedat 😀

hobit
28. mar 2011

@gumimaci 😀

zuzanockamt
28. mar 2011

@hobit skus mu to surove jablko nastruhat alebo rozmixovat s bananom, ja som to Jurkovi spravila tak a zjedol ... z banana je tiez nadseny 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
lukra
28. mar 2011

@hobit ahoj, my mame tiez 68 cm a 7 140g - trochu menej

lukra
28. mar 2011

@gumimaci zlatucky, to sa dobre vyspite...hihi

elixia
28. mar 2011

@norikk @zuzanockamt plenuchy dorazili 🙂

lukra
28. mar 2011

@hobit ja som zacala jablkom, ale nechcela, fakt len oblizla a ten vyraz, tak som zacala zeleninou, a to jej chuti lepsie. dnes spapala konecne trochu viac.

mikusik
28. mar 2011

@elixia ahoj chcem sa opytat na tie plienocky,to sa uz napouziva nic ine,len sa peru?a kolko stoji ccca 1 plenocka?

lukra
28. mar 2011

@stvura to vazne? kolko ma presne mesiacov?

lukra
28. mar 2011

@elixia vyzeraju pekne, to su latkove?

norikk
28. mar 2011

@elixia juchuuu, tak aby ste uz len vy dorazili sem 😀