icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
30. mar 2011

@sjusiquatro ja tiez neviem kedy poriesit novu sedacku. mame vajicko do 13kg, teraz ma cca 7,5kg.. a chceme ist na dovolenku koncom juna: to bude mat mozno tak 9kg.. a neviem ci uz vymenit za vacsiu,a lebo este nechat vajco, predsa sa mi zda bezpecnejsie, ale pohodlnejsie to bude mat vo vacsej... tak neviem ☹

zuzanockamt
30. mar 2011

@sjusiquatro nase vajce je do 11 kg, jurko teraz vazi asi cca 9,4 kg, ale novu sedacku nejdeme este kupovat, lebo vobec sa nechyta sediet a v tej väcsej neviem ako by bol, to by sa mu hrozne sedelo ... ale na dlzku mu je uz vajce male, ked sedi v protismere, tak tam ledva vopcha nohy

sjusiquatro
30. mar 2011

@gumimaci no tak to by mal urcite pohodlnejsie...tiez mame vajicko do 13 kg...lebo mi uz mame teraz 9,5kg a dakych 75cm tak uz pozeram aj na nete dake autosedacky ale zevraj Romer alebo Recaro su dobre

sjusiquatro
30. mar 2011

@zuzanockamt no aj nasmu na dlzku je male ked je v aute tak musi mat trosku pokrcene lebo by sme ho nezapli 🙂

gumimaci
30. mar 2011

@sjusiquatro no ale tie od 9kg su odporucane asi od 10mesiacov, takze by si mala teoreticky kupit autosedacku 0-18kg a potom dalsiu ☹

sjusiquatro
30. mar 2011

@gumimaci od 9 mesiacov som väčšinou videla....no ved este vydrzime vo vajci len uz pozeram aby som vedela ako co..

hobit
30. mar 2011

@gumimaci my uz prebalovak pre istotu nepouzivame 🙂

hobit
30. mar 2011

@sjusiquatro my budeme kupovat Maxi Cosi Tobi alebo Romer king plus

gumimaci
30. mar 2011

@hobit
@sjusiquatro ja rozmyslam nad tou Romer

hobit
30. mar 2011

@gumimaci maju ju 3 kamosky a su spoko, len sa vraj neajko tazko zapina...ale to mozno vsetky

elixia
30. mar 2011

@gumimaci my uz cestujeme vo velkej autosedacke,je tam ze od 9kg alebo 9 mesiacov..tie kila uz mame 🙂 je mu tam jednoznacne pohodlnejsie @zuzanockamt tiez este nesedi ani nahodou,ale je tam pekne oprety,takze sa mu sedi dobre.. Vajce je sice bezpesnejsie mozno,ale nam to uz za ten cirkus co robil,nestalo..

@hobit my mame Britax,co je vlastne Romer a zapina sa v pohode..sice neviem porovnat s inymi,no nemame pocit,ze by to islo tazko 😉

estterka
30. mar 2011

no my mame teraz britax,ako sme doma,je od 0 do 18 kg,ale neda sa dat do protismeru,nieco tam chyba nato,tak je v smere jazdy a bez tej zmensovacej vlozky a v pohode.doma to uz asi tiez vyberiem.

mischel66
31. mar 2011

ahojte, chcem sa s vami podelit o radost 🙂 vcera vecer sa nasa Janulka postavila na styri a urobila prve tri kroky 😀 😅 😵

majjjka24
31. mar 2011

@mischel66 jej sikovnica 🙂 my zatial napodobnujeme pstrosa, hlavu zaryjeme do zeme a tak sa presuvame 😀 😀

@norikk nas drobec hovori bababa a to od rana do vecera 🙂 a sem tam mu ujde mamama a posledne dni opakuje tatatata... a konecne uz nepistime, len ked drobca obliekam, tak sa zacne rozculovat a ten piskot urcite pocuju vsetci susedia 😀

zuzanockamt
31. mar 2011

dnes dosli vrchne gate na plienky, tak som hned vyskusala, takze jurko ma latkovu premieru, dosla aj konopna plienka na noc a este mi maju dojst tento tyzden home made plienky aj s vkladackami a jedny vrchne gate ... uvidim ako to pojde a ak si zvykneme, tak doobjednam dalsie

mischel66
31. mar 2011

@majjjka24 no to aj my, len prisla nato, ze na koberci to boly 😀 popripade sa hodi na chrbatik a odraza sa nozickami tak po chrbatiku 😀

lukra
31. mar 2011

no tak Lucka sa mi pekne rozjedla, vcera tak otvarala ustocka ako isla lyzicka...velmi som sa vytesovala. Ale ta noc, to je katastrofa..2 dni dozadu to bolo lepsie, uz som si robila nadeje a ona nic, betarka 😵

janica81
31. mar 2011

Ahojte 🙂

maminky.....idem sa opýtať, čo dávate okrem zeleninky Vašim detom?? ake masko?? zltko??? nejaka kasa???

my zatial obed zeleninka a poobede davam vyzivku....a cez vikend chcem pridat masko... 😀

a co nejake polievocky?? ked citam v casakoch o vyzive spominaju aj polievocky.... a co lepok??

zuzanockamt
31. mar 2011

@janica81 ty si sa nejako rozbehla s tymi prikrmami 😀 ... jurko bol na zelenine skoro mesiac a pol a az potom som dala mäso a zltok, zatial davam oboje len raz do tyzdna a kazdy den ma ovocie ... do zeleniny pridavam ryzu a polentu, kase zatial vobec neriesim ako samostatny prikrm a chcem pridavat ovsene vlocky do ovocia a do zeleniny ... polievky tiez neriesim, na to je casu dost

gumimaci
31. mar 2011

@janica81 ahoj, ja som robila v nedelu polievku tak, ze som spravila kuraci vyvar so zeleninou, a dochutila som ho az potom co som odobrala z toho vyvaru. zeleninku som uz iba potlacila, zamiesala, chutilo 🙂

gumimaci
31. mar 2011

@janica81 na kase mam kupene viaczrnne a ryzove vlocky, ale urcite to budeme striedat aj s kupovanymi, uvidim ako budu chutit. S ovocim to stale nieje slava, kupovane zje, surove velmi malo 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
31. mar 2011

@zuzanockamt 🙂 jasne ja davam cistu zeleninku... 🙂 nic viac...neponahlam sa..len si v hlave chystam postupnost 😀 a Vas skusene prikrmovacky spovedam... vyzivku ..teda jablcko davam len par lyziciek 😀

janica81
31. mar 2011

@gumimaci aha...skusas surove?? ja som dnes rozvarila jablcko a zjedla asi 3 lyzicky sa kyslo tvarila...ale brokolicku zmydlila... 😀

gumimaci
31. mar 2011

@stvura sikovnica 🙂 Ondrej sa este na rukach neudrzi, zaryje hlavou do zeme, vystrci ryt a ide na spacir 😀

janica81
31. mar 2011

Dievcata MOMENT ja sa neponahlam...len zistujem Vase postupy!!! 😀 😀 😀

my sme zacali az v polroku a som spokojna...len dokina spominala cim skor zaradit lepok.... tak som zvedava ako ste to riesili 🙂

janica81
31. mar 2011

@gumimaci
@stvura Kokso riadne sikovne deticky mate 😀

gumimaci
31. mar 2011

@janica81 ano surove, uvarene zje, uz ho ani nemusim mixovat, ale surove ee..

gumimaci
31. mar 2011

@janica81 v pohode,, rob si tak, ako uznas za vhodne, kazdemu pasuje nieco ine 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená