♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@sjusiquatro nase vajce je do 11 kg, jurko teraz vazi asi cca 9,4 kg, ale novu sedacku nejdeme este kupovat, lebo vobec sa nechyta sediet a v tej väcsej neviem ako by bol, to by sa mu hrozne sedelo ... ale na dlzku mu je uz vajce male, ked sedi v protismere, tak tam ledva vopcha nohy
@gumimaci no tak to by mal urcite pohodlnejsie...tiez mame vajicko do 13 kg...lebo mi uz mame teraz 9,5kg a dakych 75cm tak uz pozeram aj na nete dake autosedacky ale zevraj Romer alebo Recaro su dobre
@zuzanockamt no aj nasmu na dlzku je male ked je v aute tak musi mat trosku pokrcene lebo by sme ho nezapli 🙂
@sjusiquatro no ale tie od 9kg su odporucane asi od 10mesiacov, takze by si mala teoreticky kupit autosedacku 0-18kg a potom dalsiu ☹
@gumimaci od 9 mesiacov som väčšinou videla....no ved este vydrzime vo vajci len uz pozeram aby som vedela ako co..
@sjusiquatro my budeme kupovat Maxi Cosi Tobi alebo Romer king plus
@hobit
@sjusiquatro ja rozmyslam nad tou Romer
@gumimaci my uz cestujeme vo velkej autosedacke,je tam ze od 9kg alebo 9 mesiacov..tie kila uz mame 🙂 je mu tam jednoznacne pohodlnejsie @zuzanockamt tiez este nesedi ani nahodou,ale je tam pekne oprety,takze sa mu sedi dobre.. Vajce je sice bezpesnejsie mozno,ale nam to uz za ten cirkus co robil,nestalo..
@hobit my mame Britax,co je vlastne Romer a zapina sa v pohode..sice neviem porovnat s inymi,no nemame pocit,ze by to islo tazko 😉
no my mame teraz britax,ako sme doma,je od 0 do 18 kg,ale neda sa dat do protismeru,nieco tam chyba nato,tak je v smere jazdy a bez tej zmensovacej vlozky a v pohode.doma to uz asi tiez vyberiem.
ahojte, chcem sa s vami podelit o radost 🙂 vcera vecer sa nasa Janulka postavila na styri a urobila prve tri kroky 😀 😅 😵
@mischel66 jej sikovnica 🙂 my zatial napodobnujeme pstrosa, hlavu zaryjeme do zeme a tak sa presuvame 😀 😀
@norikk nas drobec hovori bababa a to od rana do vecera 🙂 a sem tam mu ujde mamama a posledne dni opakuje tatatata... a konecne uz nepistime, len ked drobca obliekam, tak sa zacne rozculovat a ten piskot urcite pocuju vsetci susedia 😀
dnes dosli vrchne gate na plienky, tak som hned vyskusala, takze jurko ma latkovu premieru, dosla aj konopna plienka na noc a este mi maju dojst tento tyzden home made plienky aj s vkladackami a jedny vrchne gate ... uvidim ako to pojde a ak si zvykneme, tak doobjednam dalsie
no tak Lucka sa mi pekne rozjedla, vcera tak otvarala ustocka ako isla lyzicka...velmi som sa vytesovala. Ale ta noc, to je katastrofa..2 dni dozadu to bolo lepsie, uz som si robila nadeje a ona nic, betarka 😵
Ahojte 🙂
maminky.....idem sa opýtať, čo dávate okrem zeleninky Vašim detom?? ake masko?? zltko??? nejaka kasa???
my zatial obed zeleninka a poobede davam vyzivku....a cez vikend chcem pridat masko... 😀
a co nejake polievocky?? ked citam v casakoch o vyzive spominaju aj polievocky.... a co lepok??
@janica81 ty si sa nejako rozbehla s tymi prikrmami 😀 ... jurko bol na zelenine skoro mesiac a pol a az potom som dala mäso a zltok, zatial davam oboje len raz do tyzdna a kazdy den ma ovocie ... do zeleniny pridavam ryzu a polentu, kase zatial vobec neriesim ako samostatny prikrm a chcem pridavat ovsene vlocky do ovocia a do zeleniny ... polievky tiez neriesim, na to je casu dost
@zuzanockamt 🙂 jasne ja davam cistu zeleninku... 🙂 nic viac...neponahlam sa..len si v hlave chystam postupnost 😀 a Vas skusene prikrmovacky spovedam... vyzivku ..teda jablcko davam len par lyziciek 😀
Dievcata MOMENT ja sa neponahlam...len zistujem Vase postupy!!! 😀 😀 😀
my sme zacali az v polroku a som spokojna...len dokina spominala cim skor zaradit lepok.... tak som zvedava ako ste to riesili 🙂

@sjusiquatro ja tiez neviem kedy poriesit novu sedacku. mame vajicko do 13kg, teraz ma cca 7,5kg.. a chceme ist na dovolenku koncom juna: to bude mat mozno tak 9kg.. a neviem ci uz vymenit za vacsiu,a lebo este nechat vajco, predsa sa mi zda bezpecnejsie, ale pohodlnejsie to bude mat vo vacsej... tak neviem ☹