♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, my sme dnes boli posledny krat cvicit na rehabke 🙂 ...ale normalne mi to bude aj chybat, maly sa tam uz bavil ku koncu a mali sme to ako cast denneho programu
ahoj mamicky..ja viem ze sa to tu pretriasalo ale predsa len sa opytam este raz ... dopapalis me druhy druh zeleninky... mali sme teda mrkvicu, zemiak a one spolu...co ted? mala som na plane brokolicu al euvedomili sme si ze mame doma len mrazenu a ta je prevarana v slanej vode 😖 nerada by som take... takze sa chystam v tesco... kedy ste dali kalerab? ako to drobec niesol?
mate niektora problem so stolicou? u vasej ratolesti_? my sme nemali kako uz tyzden a pol :(
@zuzuz1 noooo my sme po mrkvicke dali tiez broko, ale kupena cerstva a cuketu 🙂 ..... dnes mame cuketa+broko+zemiacik... 🙂 to ma rada nasa hviezda...
nuz mi kakame kazdy, alebo kazdy druhy den...minule sme tri dni nie a potom jeden bobok...odvtedy davam poobede vyzivku javlkovu a sa nam to upravilo....
ahojte 🙂
a ja mam otazku...moj poklad nejako kasle a sopliky ma ☹ v noci suchy kasel....ale teplota nikde.... asi pojdem pred vikendom nieco k dokine zobrat....☹ co myslite??? vcera som dala kvapky od kasla hnusne Stoptusin..a. potom mi nechcela pri papani otvorit usta ani nahodou co si myslela ze to chcem zase dat tu hnusnu horku vec ☹ hadam mi da nieco znesitelnejsie ☹
@elixia ahoj, chcem sa ťa spýtať, že aký máš ten extendor na bodýčka, lebo si spomínala, že ti dobre sedí na H&M bio bavlnené body ... ja mám tento https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/yn3q/ex... a sú tam menšie patentky ako na tých body
@danabel ahoj, ja som tusim tieto kupila
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Vest-Extenders-Pack-...
Na tie zavinovacie mi to pasovalo,ale teraz na vacsie uz nie 😒 takze z H&M uz asi nekupim body,lebo ja extendor kvoli plenuche pouzivam skoro stale...
@zuzuz1 Tobimu kalerab velmi nechutil...na kaku, tekutiny, daj mu pit vodicku, aspon deci denne, pripadne kusok jablcka, probiotika...
@stvura dakujeme, zatial je vsetko ok, maly je premanentne na 4roch, v 9tich mesiacov mame neuro kontrolu, ak sa dovtedy nerozlozi, caka nas to zas, ale podla toho aky je akcny nas to dufam minie ...este poriesit tu imunitu a je to 🙂
@elixia pouzivas do kazdej plienky aj tu separacnu, ci to nie je az take dolezite ... som citala, ze skor pre novorodencov je to vhodne, ked maju riedku solicu este
@zuzanockamt
@stvura a masko sa moze davat po ukoncenom siestom mesiaci, nie? My sme 2 tyzdne na zeleninke, a uz by som chcela po troske aj masko... Vsade som sa docitala, ze po ukoncenom siestom mesiaci klesa babatkam hladina zeleza a musime ho don nejako dostat a masko je dobrym zdrojom, nie?? Ci v com je zelezo..
@zuzanockamt
@stvura a masko sa moze davat po ukoncenom siestom mesiaci, nie? My sme 2 tyzdne na zeleninke, a uz by som chcela po troske aj masko... Vsade som sa docitala, ze po ukoncenom siestom mesiaci klesa babatkam hladina zeleza a musime ho don nejako dostat a masko je dobrym zdrojom, nie?? Ci v com je zelezo..
@majjjka24 no ja som zacala so zleninou, ked mal asi 4 a pol mesiaca a s mäsom ked mal 6 mesiacov a tyzden asi ... takze na zelenine bol dost dlho, mäso a zltok davam len raz do tyzdna ... so zelezom sa netrapim, kedze je na UM, tak tam ma optimalne hodnoty vsetkeho
od Hipp, nie jipp 😀
No ahojte... musim sa pochvalit nasa mala teraz na obed zdobla 150ml broko-cuketo-zemiakovej kasicky a keby bolo co este vyskrabat da si znovu 😀
boli sme u dokiny...zatial len preplachovat nostek...lebo ma spoliky a tie zatekaju a preto kasle...a robila vytery..uvidime v pondelok...kedze teplota chvalabohu nikde...zatial ziadne obmedzenia 😀
@zuzanockamt ano,tie separacky su dobre hlavne pre novoskov,ale mozes ich aj teraz pouzivat ak chces...ja som kupila jednu rolku a spotrebovala som sotva polovicu..oni by mali uchranit plienku od tej riedkej stolice,lenze Risovi sa vzdy podarilo pokakat tak,ze ta separacka tam bola zbytocna 😀 Teraz ich uz nepouzivam vobec...
juuuj baby, co sa nam dnes stalo... maly bol na posteli a my s muzom obaja v izbe a maly nam spadol z postele.. tak som sa zlakla, ked som pocula buchnutie a on ako macka na styri dopadol a smial sa 😀 😀 nemozeme si zvyknut, ze sa prevracia.. ale po dnesnej lekcii uz z neho oci nespustim..
AHojte .... no dnes sme mali papaci den 🙂 ked sme prisli z von, dala som jej za lyzicku vyzivky od Hami - prvá lyzicka hruska 😀 a isla som ju odlozit...mala spustila brutalny rev ale brutalny ze kde s tym idem..som jej dala zase a ona normalne zurila ze ako jej to davam pomaly...tak velmi jej to chutilo...za 5 min zjedla cely poharik 🙂 🙂 a ked mi spadla lyzicka a isla som jej umyt ju...zase rev...proste strasneeeeeeeee jej to chutilo ale strasne 😀
@janica81 nas jurko tieto kupene nema vobec rad ... najviac mu chuti, ked mu spravim domacu, ale v poslednom case si velmi oblubil banany a hrusky a jablka velmi nechce ... zelenina mu viac chuti
@zuzanockamt aj my zeleninku lubime zatial...ale Nela nechcela jablko...ale tato hruska ju nadchla...ja varim vsetko doma...len som si kupila vcera tri pohariky ze budem na pol davat poobede.... a dnes padla cela...neoplati sa mi jedna hruska varit 😀

@stvura to mas paradnu sikovnicu, nas Jurko ma asi spätny vyvoj alebo co ☹ ... vobec sa v sede neudrzi, ani chvilu ... pred mesiacom a pol to aspon na chvilu dokazal a o stvornozkovani mozem asi len snivat