♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@ladywitch26 no vidis, tak to nam napr. nepovedala...ale my sme zelene nemali, stale len biele
@dadka22 ja som kupila v bioobchode kase otesanek, vobec niesu sladene ani ochutene nicim, su instatne a podla mna super 🙂
@janica81 ahoj, trosku mimo temy, o ktorej sa bavite 🙂
len som si precitala, ze sa este stale kojite ale chces dat flasku nutrilonu vecer. Ja teda len tolko, ze ak este planujes kojit, nedavaj jej nutrilon cez flasku, ale radsej lyzickou, striekackou alebo poharikom, aby si nezvykla na flasu a sa ti neodstavila nadobro. To vies, z flasky tecie rychlejsie ako z prsa 😉
@janica81 ahoj my tiez takto papame uz dlho, maly je vecer velky papkac 😀 zo zaciatku som mu davala 50-60 nutrilon ryzovy HA s mojim mlieckom redsie ako sa to ma urobit kym si zvykol, teraz uz papa 200 huste 🙂 a este chce este aj mliecko dotahat, davam mu to specialnou flasou Tommee tippee a do cumla som si urobila vacsiu dierku 🙂 ale ak nemate problem papat lyzickou tak krm lyzickou, nam to nejde, maly je dudlos a nechce sa vzdat cici 😀
Maminy, aku velkost oblecenia nosia vasi drobci teraz? Chcela som kupit na nete nejake bodynka,ale zistila som, ze nemam sajnu,aku velkost potrebujeme..teda slovenske velkosti myslim 🙂
@elixia Jurko nosi 80/86, ale on je dost dlhy - asi 78 cm, zalezi na tom, kolko Risko meria
@elixia no my mame teraz 68... to je na slovensku cca tak 3-6 mesiacov (akoze tesco) ale ta 68 je teraz tak... dalsia velkost je potom 74 - to je okolo 9 meisacov... a dalsia 80 - okolo 1 roku. vzdy po 8 stupnoch su velkosti,,, ja by som radila kup aj aj... ak budu 68 dobre tak tie 74 a vyssie bude dobre na leto... asi...
@zuzanockamt 80???? ved to je az okolo 1r. nie??????? tak to ste teda riadne dlhy 🙂
@zuzuz1 no jasne, Jurko nosi väcsie oblecko ako by mal vo svojom veku, ved meria asi 78 cm 🙂
@zuzuz1 to sa neda kupovat podla toho, kolko ma dieta mesiacov, ale podla toho kolko meria ... keby som to kupovala podla veku, tak nic neoblecie 😀
Jeeej,dakujem,ste zlate 🙂 Risko sice nie je velmi dlhy,ale je tucko,takze asi tiez minimalne 74 potrebujeme...
@elixia ako casto zvyknes prebalovat? ... mne to vychadza tak asi kazde 2 - 3 hodiny, ale neviem, ci ho mozem aj dlhsie nechat v tej plienke ... davam aj normalne klasicke stvorcove plienky do vrchnych gati a na to este aj vkladacku, lebo tych mam dost a na vrchu maju ten flis, tak to vobec nie je nejake extremne mokre
@norikk uz davas len latkove plienky ci este aj jednorazovky?
@zuzanockamt aj pampers 😅
@norikk ja dnes davam len latkove ... mam 14 kusov nohavickovych, 3 vrchne gate, 20 vkladaciek a neviem kolko klasickych plienok 🙂
@gumimaci tak tak.. 😉
@zuzanockamt ked sme doma tak do 2 hodin vacsinou, na von davam BG alebo Flipku a to ma aj dlhsie,rekord bol tusim 7 hodin v BG 🙂
baby mam dost.. volala mi mama, ze maju velke vypredaje v DE .. a ze by kupila na leto malemu bugyu... stoji tam teraz 59,99€ pozrite si cenu u nas ... tych 59,99€ je teda akciova cena ale aj tak 😒 😠 😖
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
ja by som nekupila ani keby bola za 20€ 😀
Ako su na tom vasi drobci s lozenim? Nase sa akosi rozhybalo posledny tyzden,len oci otvaram 🙂 Lozit sice nelozi este,ale cuva - odraza sa rukami a posuva sa tak dozadu,precuva takto uz cely byt 😀 Ale uz sa stavia aj na 4,len mne sa to akosi skoro zda,ved este ani pol roka nema....
pekny vecer mate niekto uz nejaky zubok?

@hobit mna minule poslala domov doktorka aj so zelenymi soplami. vraj to je tym, ze ako dycha, miesaju sa mu s prachom a ak neodsajem hned, ale postoji mu to v nosteku hodinku, tak je to hned zelene. nedala mi absolutne nic a to sme mali sople uz 10 dni v kuse. vraj je uplne normalne, ze nadcha trva aj viac nez 14dni...
inak my v noci uz o dost lepsie, teda do jednej zasa mrncal, lebo mal sople, ale potom ma napadlo, ze ked som ja prechladnuta, tak mi najlepsie pomoze bud horuca vana alebo sa zabalit az po usi do deky a poriadne sa vyhriat. tak som si maleho zobrala vo vaku k sebe a este som ho aj prikryla perinou. a sople zrazu nikde. tak ho dnes budem drzat v teple este.