Snažilky, tehuľky, maminky z Nitry a okolia
Ahojte babulky 🙂 Sú tu snažilky, tehulky a maminky z Nitry a okolia???Hlaaaaste saaaaaaa :D
@simonka18 jaaa som aj oslavovala a nepomohlo co uz,budem si musiet nato zviknut inak sa zblaznim, v piatok sme mali rocneho synovca s manzelom na starosti a tak sme si to s muzikom uzili sme zakazdym vraveli ze keby sme uz aj my mali take uplne nan to zmenilo den stale sme sa smiali bolo to take obohatene.Kolko ste sa snazili vy??
ahojte kočky, ja som od nitry a momentalne sme v stadiu cakania na december, kedze som mesiac po kyrete a musime este pockat, kym sa zacneme snazit....
Ahojte zienky, aj ja som po kyrete, 2 a1/2 mesiaca, ale uz nedavame pozor, aj ked lekar povedal pockat aspon 3 mesiace. Uz som to nevydrzala. Aj som mala chvilu taky pocit, ze sa zadarilo, ale momentalne lezim doma s chripkou, tak sa trosku bojim. Buduci tyzden mam dostat ms, tak uvidime...
@kikuska_nr mne dr. povedal, ze mame cakat az 6 mesiacov, ale neviem preco..potratila som v 8tt, ale prestalo sa to vyvijat uz skor..ked citam baby tu na MK, tak asi zacneme skusat uz v novembri
@kikuska_nr mne dr. povedal, ze mame cakat az 6 mesiacov, ale neviem preco..potratila som v 8tt, ale prestalo sa to vyvijat uz skor..ked citam baby tu na MK a ich skusenosti, tak asi zacneme skusat uz v novembri
@poisonblu a v novembri budes kolko mesiacov po? ja som sa ten prvy mesiac po kyrete citila tak vselijak, aj ms bola taka cudna, ale druhykrat uz bola normalna aj po zdravotnej stranke sa citim v poho, tak sme uz nechceli cakat dalsi mesiac...teraz cakam do vikendu, ci dostanem, najradsej by som si uz daaavno spravila test, ci sa nam podarilo 🙂
@kikuska_nr tak drzim palce, aby sa podarilo...no ja v novembri budem 2 mesiace po kyrete (kyret bol 1.9.)....ja sa citim super, ale tento prvy menzes bol velmi kratky..ale buduci tyzden idem k dr. tak ho poprosim o vagin.sono, ze ako je na tom maternica...inak stale pijem alchemilku a beriem femibion 800
jaaaj, tak to uz aj tak musis pockat do druhej mrsky minimalne 🙂 ved uvidis, co ti povie lekar po sone. Ja som zacala brat kys.listovu a este nejake Bcka
ahojte, ja som prividana do NR 🙂 a momentalne zaciname 8. mesiac tehu, mozem sa k vam pridat? Je tu niekto taky tehu? Pojdeme na jar kocikovat ;)
Ak by mal niekto záujem v OC Max budú kurzy pre mamičky od 12.11.
nikto tu nie je?
zienky moje zlate, tak nam sa to po 3 mesiacoch podarilo 🙂 o tyzden idem k lekarovi, tak dufam, ze bude mat pre mna len same dobre spravy 😎 na jednej strane sa tesim, no na druhej sa dost bojim, aby to nedopadlo ako predosle tehu, ach jo... 😖
@kikuska_nr no tak gratulujeem este po tichucky aby vsetko bolo ok a drbeck krasne rastol a bol v poriadku 🙂
a uz mas nejake priznaky??
@naty1987 dakujem 🙂 priznaky skoro vobec, jedine prsia mam take citlivejsie, ale ani chute, ani nevolnosti, nist take na sebe nebadam. Az sa trosku bojim, bo aj minule to takto bolo a nedopadlo to dobre ☹ ale inak zatial vsetko ok, nekrvacam, tak dufam, ze mi aj doktor potvrdi, ze je to tak, ako ma byt 😉
ahojte žienky môžem sa aj ja k vam pridať?
pripajam sa ako snazilka a chcela by som pokracovat ako tehulka a skoncit ako maminka z okolia NR 🙂
@kikuska_nr no tak ako??? co nove u teba???
@nana80 jasne ze sa mozes pridat 🙂
@naty1987 stale nic, klop klop 🙂 okrem unavy nemam ziadne priznaky. Ale bola som minuly tyzden u lekara, povedal, ze je vsetko ok, srdiecko bilo o dusu. Dal mi preistotu hormony na udrzanie tehu a ze ak budem potrebovat, vypise ma z prace. A kontrola o dva tyzdne, tak dufam, ze bude zas vsetko v poriadku 🙂
pozeram, ze takmer vsetky z temy ste uz tehulky, blahozelam, aktualizujem temu, najdu sa nove snazilky z NR a okolia?
@kostickabonnie 😉 samozrejme

Žienky,ked vás čítam,tak ja by som vám všetkým dopriala zdravé a krásne detičky...vážne je to dar... 😉
A vela žien si to ani nezaslúži a maju detí ani nevedia kolko...a s kým...
Presne viem,čo prežívate,lebo aj ja som potratila "zamlada"...syn mal rok a vtedy...a potom som sa stále kontrolovala a nervozna som bola,lebo som len tužila,aby sa to podarilo...bŕŕŕ...protivný pocit to bol....
No a tohoto posledného som tuším hned aj z hodených trnírok chytila.... 😀 presne viem,kedy to bolo,hned prvý den po krámoch a on si to tam prežil,drobec malý.... 😀