Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
mne sa kava sprotivila 😖 a to som ina kavickarka normalne
ahojte babule, som v 9tt. v apríli mi brali celý vaječník aj s vajcovodom kvôli cyste a teraz mám zas cystu. Dr. mi povedala, že cystu vidí na ľavej strane, kde by som už nemala nič mať, ale povedala, že to môže byť vytlačená s tým tehotenstvom na tú stranu, máte s tým niektorá skúsenosť?
@zabavka ahoj, ja som to mala pri prvom tehu , Dr. to nazval cysta zlteho telieska, ze folikul sa po prasknuti pekne nezmenil na zlte teliesko, ale na cystu. Ale potratila som, a potom cysta zmizla, aj ked Dr sa vyjadril ze ona sa zvykne vstrebat aj v tehotenstve. Tak neviem ci mas toto, ale pravdepodobne je to ono, vajecniky moc asi nie su aktivne v tehu, cize ine cysty len tazsie vznikuaju.. 🙂 drz sa 😉 😉
ahojte kocky, sice nekor, ale: nadherne vianky a zelam nam vsetkym do poslednej nech rozbalime ten najkrajsi darcek v auguste 2013 🙂
caute kocky..je tu niektora z vas,ktorej sa uz pomaly vytracaju tehu priznaky,alebo sa mam zacat obavat?myslim tym napr, unavu..volakedy som si musela pocas dna podriemkat,teraz uz sa mi zda ako keby som mala energie za dvoch..takisto pachy mi uz tak nevadia ako predtym..sem tam mi nieco zasmrdi,ale je to ok..takisto pobrusko uz az tak necitim..raz za cas nejake to pichnutie,ale tot vse..je to normalne?alebo sa nieco deje? 😕
ahojte mozem sa k vam pridat? u doktorky som este nebola idem po novom roku, testik ale krasne silnie a nevolnosti naberaju na intenzite..🙂
@hannah_ dakujem no neviem teraz ako sa to presne rata asi si tu dam uz ze som tehu, 22 novembra som mala poslednu mrchu 17 som bola u doktorky na prehliadku ale mrcha este nemeskala tak mi ani nenapadlo ze som uz tehu este nebolo nic vidieť vtedy v novom roku mam volat o výsledky z cytológie a rovno ma aj objednaju na prehliadkku kvoli tehotenstvu,,🙂
myslite, ze si sem tam mozem dat deci coly?? lebo minule mi bolo strasne zle, a dala som si troska a hned mi po nej ostalo lepsie...
@awooojky tak to si priblizne piaty tyzden, parada 🙂 Mne vysiel prvy pozitivny test den pred preventivnou prehliadkou, takze preventivku nerobila, ale na ultrazvuku nebolo nic vidiet este. Tak som bola na kontrole po tyzdni a bol a uz tam bolo to co sme chceli vidiet 🙂 Na dalsiu kontrolu idem az 14. januara. Byva ti zle? Mne nastastie nie, len som stale hladna, najem sa a o hodinu by som zas jedla, hrozne. Ale vzdy je to asi lepsie, ako keby mi malo byt zle 🙂
@hannah_ hej býva vlastne od zaciatku tak mi napadlo aj spravit si test, aj teaz rano uz do seba nic nedostanem teda co zjem to ide hned von, pomoze mi len nieco suché a nic nepit apson pol hodiny tak bolo aj pri malom.. inak aj cez den mam nevolnosti ale glgnem cocacolu stací mi glg a pomoze
@hannah_ veru zázracná pri prvom mi tiez bolo tak skoro zle este ani mrcha nemeskala a ja uz som nemohla cítit sladké ako aj teraz a rano som v sebe nic neudrzala vtedy mi to ale kus trvalo kym som prisla na to ako na nevolnosti teraz uz viem co mi pomahalo a aj teraz mi to pomaha.. pri malom mi presli nevolnosti asi az v 7 mesiaci, inak ranné aj celodenné a aj teraz to tak vyzerá ale este je len zaciatok som sama zvedavá ako to bude dalej
@enynka30 mozes, aj ja si ju davam🙂 aj nealko pifco mi pomaha trosku...
ako vam zavidim, tie co nemate ziadne nevolnosti ani nic, ja uz som zufala, v jednom kuse mi je zle od zaludka, chvilu viac, chvilu menej, pachut mam v ustach ci sa najem, ci sa nenajem, ci si umyjem zuby alebo nie...prsia mi idu odpadnut, vecer o 21:00 som uz tuha, v noci furt curam a pri tom ako sa zobudim zas citim nevolnost:(...smrdi mi hadam uz vsetko, kozmetika komplet, a pomaly uz aj nejake pachy z jedal 😖 ...asi sa uz obesim
Dievčatá, mám nádchu a upchatý nos, dávala som si kvapky do nosa Nasivin, dnes sa mi minuli a manžel išiel kúpiť ďalšie, ale v lekárni mu povedali, že sú v tehotenstve nevhodné. Myslíte si, že som bábu nejako ublížila, keď som o tom nevedela a brala som ich?
@minicko ahoj 🙂 Ja tiež nemám žiadne príznaky 😉 iba občas ma trošku obolieva bruško, no a niekedy mi zostane tak čudne/zle... inak nič 😉 Bruško zatiaľ žiadne a tak ani sama neverím že som tehu 😀
jeej baby ako vam tak pekne zavidim...ja cakam kym mi moj test ukaze // ale nejako sa mu nechce..robila som si ich uz par ale stale nic...ale co mi je zahadou vzdy len po niekolkych hodinach mi ukazalo 2 ciarky...a mrcha mi meska taky 10 den a od poslednej MS uz s dnesnym dnom uz 44 den. neviem co sa deje..bola by som velmi rada s vami a pridala sa k vam ale..... uvidim..mozno ze ano.. 🙂

@rybca ja nie, som nepila odkedy som zistila ze som tehotna, ale asi skor preto ze nemam chut na nu, Keby som mala asi si dam nejaku slabsiu, myslim, ze sem tam neuskodi 😉 pijem meltu kavu mnam 🙂