icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

luciarichard
29. dec 2012

@katuskad volajú sa cocculine oni sú ale písané že sú na nevoľnosť pri cestovaní, ale v lekárni mi povedala že sú aj na tehotenskú nevoľnosť.

minicko
29. dec 2012

@dasiacik chod radsej na pohotovost!

katuskad
29. dec 2012

@dasiacik teraz našťastie nemám, ale pri dcérke som mala a lekárka mi predpísala duphaston, to mi pomohlo....

katuskad
29. dec 2012

@luciarichard a to si dávaš jednu denne, alebo len ked ti je veľmi zle? asi ich skúsim....

dasiacik
29. dec 2012

@katuskad
duphaston uz mam...

katuskad
29. dec 2012

@dasiacik tak by som určite radšej skočila na pohotovosť.....

nefertitka
29. dec 2012

@dasiacik veru utekaj....ja som pred malou spinila hnedo dva krat a potratila a potom pri malej tiez a donosila som ju....takze moze a nemusi to nic znamenat

nefertitka
29. dec 2012

@katuskad davaj si rano na obed a veceer dve tbl pod jazyk...ja uz ich neberiem, uz mam dojem, ze mi nezaberaju:( dnes som sa rozhodla, ze uz si dam torecan cipok naozaj, lebo toto je uz na mna moc
vcera sa na oslave MM doslova prezral a dnes mu je tazko, chudacik nic nevladze 😝 ...tak som mu hned povedala, ze sa konecne vie vcitit do mojej koze, ze mne je tak nonstop

zabavka
29. dec 2012

@dasiacik ja som špinila asi pred 2dňami, išla som na pohotovosť a tam mi dr. povedala, že tam mám asi 1cm hematom, tak že to mám z toho. Ale odvtedy nič, bolo to len raz a nič mi na to ani nedala. Povedala, že špiniť ešte môžem, ale aj nemusím a časom by sa mal vstrebať. Ale kúpila som si ascorutin

dasiacik
29. dec 2012

@zabavka
Skusim pockat do zajtra.Pokial nejde krv,tak je to
snad ok,nie?

zabavka
29. dec 2012

@dasiacik tak neni som lekár, ale viem, že niektoré mali taký výtok počas celého tehu a bolo to ok a pokiaľ to nieje čisto červené, tak... ale ja mám aj cystu, tak som radšej nečakala a išla na pohotovosť.

katuskad
29. dec 2012

@nefertitka ok dakujem, tak skúsim.....

nefertitka
29. dec 2012

@dasiacik a by som sla hned...ja som pri oboch potratoch mala iba hnedy vytok, bez krvi....radsej zbytocne ako neskoro

dasiacik
29. dec 2012

@nefertitka
Uz to preslo...Mala si aj nejake ine tazkosti?

enynka30
29. dec 2012

a baby co mam rozumiet pod tym, ze spinenie??? ja som si asi pred troma dnami nasla na nohavickach malilinko hnedeho vytoku, ale odvtedy vobec nic, a to nie cely den, ani nic, iba jedenkrat malo...to som akoze spinila??

katarinka_brnka
29. dec 2012

@enynka30 to som mala aj ja vcera a baby mi povedali ze to je natahovanie maternice...kedy mas presny termin porodu?

henriett19
29. dec 2012

@penelope111 podľa mňa je ešte skoro 😉

enynka30
29. dec 2012

@katarinka_brnka no ako pozeram, tak presne vtedy ako ty , 14.augusta...preco?? takze nemusim sa obavat hej?

katarinka_brnka
29. dec 2012

@enynka30 jeej super 🙂 a nemusis ale ak by to pretrvavalo baby mi poradili bud pohotovost alebo doktora pre istotu 🙂

cora41
29. dec 2012

@dasiacik ahoj moja, ja by som predsa len isla na pohotovost, nic za to nedas, maximalne ti povie, ze vsetko je ok a budes spokojnejsia... Asi by som neriskovala, nikdy nevies, co sa tam vo vnutri deje a spinenie znamena vzdy nieco. Bud je to ale nieco nerizikove, alebo priznak niecoho ineho. Ak mozes, tak chod...drz sa, papa

cora41
29. dec 2012

@fracle ahoj, az teraz som si vsimla tuto temicku a zistila som, ze mas rovnaky termin ako ja, tak ma to potesilo🙂 Vsetko dobre do dalekej krajiny🙂

cora41
29. dec 2012

@zabavka ja osobne nemam, ale som citala vela clankov, ze pocas tehotenstva jednoducho zmizla...Tak drzim prsty 🙂

cora41
29. dec 2012

@minicko no myslim, ze asi vsetky rovnako panikarime 🙂 Asi je to normalne s tymi nasimi hormonmi...🙂 Neboj nic, ak nemas tazkosti, tak raz tie nevolnosti predsa musia ustupit...Ja sa tiez sledujem, ked mi je zle, tak si hovorim super, ked ma prestane boliet maternica, tak som v panike a dnes si zasa namyslam, ze ma uz nebolia prsia..🙂 Drzim prsty, treba si to jednoducho uzit 🙂

cora41
29. dec 2012

@hannah_ mozem sa opytat? cola sa v tehotenstve nesmie? dakujem za radu🙂

cora41
29. dec 2012

@pasad ten link je uplne nadherny🙂 dakujem🙂

cora41
29. dec 2012

@katuskad gratulujem🙂

cora41
29. dec 2012

@dasiacik no ja uz vyzeram ako stara mama, take mam sedive vlasy, ale kedze som tehotna az po stvrtom IVF, tak mi doktor povedal, ze nech do konca 12 tyzdna vydrzim, ze to nerobi dobre a aby sme vraj zbytocne neriskovali..Ach jaj, co clovek neurobi pre maleho cloviecika? takze este 3 tyzdne a mozno zase budem vyzerat ako clovek 🙂 takze ja by som sa asi nefarbila, ale su baby, ktorym to problem vobec nerobi..

cora41
29. dec 2012

@penelope111 ja by som tiez este mozno pockala. Minuly rok som otehotnela a nedalo mi, kupila som nadherne 2 dupacky a cumlik a v 7tt som potratila.. Urcite to s tym nebude spojeneç ale teraz si dam pokoj dlhsi cas, az ked budeme za 15-16 tyzdnom tak si urobim radost 🙂

cora41
29. dec 2012

@mamamonika ahoj mama monika, ja som tiez mama monika 🙂 a v noci vobec nespim, zato cez den som mrtvola🙂)

penelope111
29. dec 2012

@henriett19
@cora41 Radšej počkám 🙂 Aj keď mi to stále nedá pokoj 🙂