icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cora41
30. dec 2012

@katuskad uvidis, ze prejde 😉 skusila si nejaky jemny caj na upokojenie?

cora41
30. dec 2012

@barchee gratulujem 🙂 aj ja som uz niekde citala, ze chudnutie a zmena metabolizmu pomaha na tehotenstvo 🙂 tak sa len pekne drzte 🙂

petrah3
30. dec 2012

@barchee No my sme to tiez skusali najprv zdravou stravou - vysledok muz schudol, ja ani nie a babatko sme nepocali... Na vine boli tie hormony. Zatial beriem len duphaston a picham si fraxiparin a vsetko ide v pohode. Dufam, ze to tak aj zostane...

enynka30
30. dec 2012

@cora41 no musim si ist aj ja take nejake kupit uz 🙂 lebo aj teplaky ma tlacia na bruchu uz...
no tak isto aj ja, uz som si myslela, ze to len ja som nejaka sisnuta, ze odrana nevladzem nic robit, len sa kade tade povalujem 🙂

nefertitka
30. dec 2012

ahojte...
my sme boli doobeda vonku, joj ako mi bolo dobre na cerstvom vzduchu, ziadne smrady nikde( okrem prevonanych zien kde tu 😖 )...ani tak tazko od zaludka mi tam nebolo, a uz som doma a zas mi je zle;( skoda, ze je taka zima vonku, by som tam trcala stale, nech uz je jar

baby tie co ste v 10tt, citite sa o nieco lepsie?tie kt. byvalo zle alebo boli citlive na pachy....
lebo som citala, ze v 9tt je hcg na vrchole a uz nestupa, takze by sa to vsetko malo ustalit a organizmus by si mal pomaly uz zvykat na to, ze je tehotny

alexaba
30. dec 2012

@dasiacik ahoj, bola som na kontrole a doktor nič ešte nevidel, len gestačný váčok. je to normálne na konci 6tt?tebe je už lepšie, prestala si špiniť?

dasiacik
30. dec 2012

@alexaba
No,a doktor Ti na to čo povedal?Ja Už nešpiním takmer vôbec,ale zajtra aj tak pôjdem asi k dr.

nefertitka
30. dec 2012

@alexaba mne videl tiez na konci 6tt iba vak, neboj 😉

inak vecer ako som si dala torecan, tak v noci som sa ani raz nezobudila na to,ze mi je zle...hm...

alexaba
30. dec 2012

@cerkutka si ma povzbudila trošku... a tebe už videl a potvrdil vnutromaterrnicové tehotenstvo? lebo mne tam stále vidí len gestačný váčok... a stále sa nevie či to je vlastne v maternici... :( tak čakám na dalšiu kontrolu o pár dní, je to dosť na nervy...

alexaba
30. dec 2012

@dasiacik ja už tiež nešpiním, povedal, že sa uvidí podla hcg či stupa alebo klesá. v 5tt som mala vyše 1000 ale potom som začala špinit a do toho aj krvácať a trvalo to týžden, ale stále som brala duphaston a ascorutin. po sviatkoch idem na kontrolu a zoberu mi krv na hcg a uvidí sa. zatiaľ nemám vylúčené ani mimomatern. tehu :( , ktoré som už raz mala.

alexaba
30. dec 2012

@nefertitka fakt?? takže je tam ešte šanca že mimi bude v maternici? lebo niektorým je už vraj aj srdiečko vidieť, tak som z toho zmetená. ale všetko vraj závisí od toho, kedy bolo vajíčko oplodnené, vraj to mohlo byť aj tesne pred menzesom a preto je to ešte také malé

alexaba
30. dec 2012

@dasiacik a čo ti pomohlo k tomu aby si prestala špiniť?

dasiacik
30. dec 2012

@alexaba
Nič mi nepomohlo,akurát prísny kĺudový režim.Už ani duphaston nemám,akurát včera mi došiel,tak čakám čo bude.

katuskad
30. dec 2012

@cora41 nie, čaj nemôžem ani cítiť..... vlastne jediné čo ako tak vypijem je minerálka s citronom, ale aj to ťažko.....

penelope111
30. dec 2012

@nefertitka Torecan pomohol? Ja som si dala dnes 4 čipku včera mi bolo trochu lepšie tak som zvedavá či dnes zaberie alebo to bola včera len náhoda lebo dnes mi je hrozne.

katuskad
30. dec 2012

@nefertitka ja som pri oboch tehu bola okolo 9-10tt už fit, žiadne nevolnosti 😉 tak uvidím ako to bude teraz....
@alexaba ja som pri minulom tehu bola u lekára na začiatku 6tt a bolo vidieť gestačný a v tom takú mini bodku, ale u každého je to inak, možno si mala ovulku trošku neskôr, alebo sa neskôr zahniezdilo.... kedy máš ísť zase na kontrolu?

dasiacik
30. dec 2012

Kočky,zoberie ma iný gynekológ na vyšetrenie než ten ku ktorému patrím,keby tam môj zajtra nebol??? 😒

alexaba
30. dec 2012

@katuskad áno, vraj to je jedna z možností. 2.1. hned po sviatkoch idem. teraz som 5tt+5

barbora87
30. dec 2012

@nefertitka ahoj no ja som podla ms od dnes v 11.tyzdni a podla sona zajtra10.tyzden a veru cez tyzden som sa citila fajn aj mäso som jedla a od vcera nejako zase chcipam a dnes total ze sa zivim na termixe

zabavka
30. dec 2012

babule možno trochu smiešná otázka, ale môžem ešte spať na bruchu, či radšej nie 😅 ?

pasad
30. dec 2012

@zabavka ahojky, tak ja este spim na bruchu, ale uz ma zacina tlacit, tak si zacinam zvykat na taky brucho bok 🙂

luculele
30. dec 2012

@barchee ahaaa, jasneee, no to je super nahoda 🙂 Som zvedava, ako to budu znasat nasi krpci. Ta moja nerada vidi, ked sa bavim s niekym inym, ako s nou. :(

@deborah1 tak uvidime, ze ktora bude skor 🙂 nevies nahodou den oplodnenia, len tak na porovnanie.

Inac, ja uz to baby citim v bruchu, asi preto, ze som pred dvoma rokmi rodila. Inak mi nie je zle, ani nic, ale citim taky maly kamienok v brusku. Moj manzel sa stale tvari, ako keby sa nic nedialo, co ma stve, lebo pri prvej bol cely vzruseny a teraz mu to ako keby este nedochadzalo... ach jaj, chlapi.

luculele
30. dec 2012

@pasad ach nie, najviac mi bude chybat spanok na bruchu dokelu! 🙂

@petrah3 teeda trojicky, no to je uzasne! gratulujem

nefertitka
30. dec 2012

@penelope111 no dala som si to o 19tej a o 21:00 mi este bolo zle, potom o 21:00 som zacala zaspavat pri filme, o 22:00spat a okrem jedneho cikania som sa ani raz nezobudila na to, ze mi je zle od zaludka...doobeda mi dnes bolo vcelku fajn, ale teraz to zacina byt zasa divoke, tak neviem, ci si zasa dat...
@katuskad jej to si ma potesila, dufam, ze to tak bude aj u mna. lebo uz nevladzem
@barbora87 fuha, no pekne...

cora41
30. dec 2012

@nefertitka no moja, ja som v polovici desiateho tyzdna a zatial veru dobra katastrofa... dnes mi je veru cely den zle a ledva som sa pozrela na obed. Polievku ako tak a druhe ledva polovicu..takze neviem.. Ja som zase citala, ze ked je zene zle, tak je babatko v poriadku, takze to jedine ma tu teraz tesi 🙂

cora41
30. dec 2012

@zabavka no ja este spim na bruchu, ak mi to bolest prs dovoli 🙂 ale uz je to taky brucho bok, lebo ma to na bruchu trochu tlaci predsa.. ach jaj, tiez Ta bolia krize? lebo mna teda zacinaju 🙂

barchee
30. dec 2012

@cora41 hej, ale sme nečakali, že výsledok príde tak rýchlo :D stravu sme zmenili len od leta toho 😝 ja som úplne ok bola aj predtým, ale mužovým spermičkám sa očividne prilepšilo 😀 😀
@luculele zvyknú si, tak ako všetky ostatné deti, záleží len na našom prístupe k nim potom 😉 už si bola na utz?
@petrah3 urťite bude všetko ok 🙂

penelope111
30. dec 2012

@nefertitka Mne ich dala vo štvrtok a mám ich brať každý deň až do stredy v tedy idem zase k nej. Tak si skús dať a uvidíš či ti bude lepšie.

zabavka
30. dec 2012

@pasad
@cora41 mňa zatiaľ netlačí nič, aj keď teda mi trvá, kým si najdem konečne polohu na spanie, no sa bojím, aby som drobca netlačila :D A kríže, to katastrofa, bolia ako keby som už aspoň v 7m. 😅

enynka30
30. dec 2012

baby, co si davate na chripku? taka klasika, kasel, hrdlo, nadcha??? pijem zazvorovy caj, dufam ze ten mozem...vela ovocia, nejake vitaminy, mala som aj homeopatika z lekarne ale tie mi vobec nepomahali 😒