Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@enynka30 fuha, co si chora?
@luculele srdiečko na konci januára?? si sa pomýlila, nie? v 7tt už zvykne byť srdiečko vidieť tĺcť 🙂
no ale baby, ja sa neviem prestať dožrať všetkého 😀 😀 neska som tlačila čokoládové bebe so šunkou 😕 rohlík s pažitkovou nátierkou je jak zlaté kura keby som jedla, úplná slasť v bruchu...sa smejem sama sebe 😀 😀 toto nepoznám, pri prvom synovi mi nič nebolo, ani zle, no to mi bolo asi 3x, inak vôbec nič, tak tieto chute sú pre mňa nové 😅
@enynka30 ja sa tiez teraz trapim, uz asi tyzden, tiez pijem zazvorovy caj s citronom a medom a na kasel mam hedelix, ten mi doteraz vzdy pomohol okamzite, ale teraz som ho nemala hned na zaciatku, tak sa mi to pohorsilo, ale uz sa mi zda, ze to ustupuje, no a babyplan 1x denne este a snazim sa co najviac oddychovat
@luculele nooo vidis to, vela medu si budem davat este, ale cesnak ja teraz ani citit nemozem 😖
@nefertitka no vies co, maly byva stale teraz chory zo skolky, muz mal cele sviatky tiez chripku, tak som to dostala asi od nich ☹
@rybca hedelix mozme??? boze ved ja som ho bravala, on by mal byt na prirodnej baze, tiez mi vzdy pomohol, len som na neho zabudla teraz 😕 a ten babyplan, to co je? dakujem
@enynka30 a daj si aj Cecko 500mg sumive....tak skore uzdravenie prajem...to poznam, aj mala bola furt chora, tak sme jej prerusili dochadzku az do aprila, to sa nedalo
mna uz porazi z toho ako mi vsetko smrdi, akonahle mi nieco zasmrdi, tak mi je na vracanie...uz mam toho naozaj dost. Preco mi nesmrdi ako inym ze maso, alebo cibula?jedna dve veci?preco mi musi pachnut pomaly uz komplet vsetko???!pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc...to je hnus
@nefertitka dakujem, a treba vydrzat,ved ono to raz prejde,hadam🙂 no je to tazke,strpcuje to kazdodenny zivot,ja ani varit nemozem,lebo by ma naplo do hrncov...nastastie teraz sme docasne u nasich,tak vari mama,ale ked vari,musim ist s malym von. kvoli tym fazulkam nasim to musime vydrzat🙂
@nefertitka ahoj,ešte stále ti je zle? mne sa dnes troška ulavilo,dokonca už včera večer celý deň zle a až večer som zjedla šunkové rožky a hned bolo lepšie,na ranajky zasa paštekové rožky a aj teraz a musím povedať že asi potrebujem masko aby mi bolo lepšie 😉 kiežby ti to už prešlo a mne smrdí akurát údené ,ale dnes som sa nevedela načuchať v drogerke 😀 tebe to zasa smrdí mne naopak ,som nechcela odísť 😅
@enynka30 uz aby to preslo, mna uz fakt poraza, neviem to vydrzat, uz mi smrdi aj ked otvorime okno a vyvetrame, ten hnusny zimny vzduch, ked nevetrame, zas mi vadi, ze je zatuchnute, no proste akoze komplet vsetko
@mojkamoj mne tiez dnes cez den bolo o kustik lepsie, ale boli sme vonku, tak mozno aj preto, ze som sa nadychala vzduchu...normalne mi ovela viac vadia tie smrady ako ten zaludok, boze obe musim mat, keby to bolo aspon jedno z toho:( mne jest chuti vacsinou, lenze potom mi je zle, strasne tazko od zaludka, tiez sladke moc nie a maska ano zatial...ale po kazdom jedle zas pachut v ustach, no proste hroza a des...naozaj ma to uz nebavi 😢
ako mam existovat, ked nemozem ani slobodne dychat? ☹
@nefertitka je to ťažké,skús sa natierať pod nos niečo čo ti vonia,medovku alebo také niečo mätové,dáku mastičku ,možno pomôže troška potlačiť tie nevábne vône,ešte pár dní a bude lepšie uvidíš 😉 inak čerstvý vzduch aj mne pomáha,dnes som bola tiež vonku 🙂 našťastie ja žalúdok mám v pohode,len mne to v krku stojí a tlačí ma hlava ako na migrenu aj preto mi je zle,ale hovorím dnes už lepšie a verím že už každým dňom bude lepšie 🙂
@mojkamoj ved si lepim zuvacky pod nos, mandarinku nucham, ta mi nevadi, ale to sa neda takto stale a ked to uz dycham dlhsie, tak mi to tiez zacina uz vadit,,,,, ale sa stazujem, co? ale fakt mi to je strasne neprijemne
Baby chcela som sa spytat, to ze budete mat v auguste babo - uz ste to oznamili rodine? myslim rodicom, svokrom a pod.? alebo este nie? U mna to vedia zatial baby na MK a priatel a dve kamosky, ale ked pridem domov, to budem v 7+4tt tak by som to nejako vtedy chcela uz povedat??? Co si o tom myslite?
P.S. - uz teraz ma ide rozdrapit 🙂
@nefertitka neboj sa HCG je na vrchole už sa to nebude zhoršovať,ale pomali ustávať,musíme tomu veriť 😉 mandarinky aj ja môžem 🙂 len sa sťažuj kolko chceš 😉 mne to nevadí len tebe keby to aspoň chcelo pomôcť 😒
@lenkafurindova jasné už to vedia od 7+3 😉
@lenkafurindova
No,u nas doma to vedia len priatel a moji rodicia.A ti
to vedia len preto,lebo som bola v nemocnici.Inak,to
chceme oznamovat az po prvom trimestri.Pre istotu...
@lenkafurindova
Originalne?Skus fotku zo sona,alebo male papucky
ci ponozticky 🙂
@lenkafurindova My to chceme svokrovcom oznamit zajtra v ramci silvestrovskeho priania, originalne sa velmi neda co vymyslat kedze to bude uz ich stvrte vnuca, ale tak povieme aspon nieco v duchu ze im zelame vela sil aby sa vladali starat o vsetky styri vnucata.. 🙂
@nefertitka vydrz moja....nic s tym neurobis, bud co najviac vonku alebo si najdi vonu, ktora ti pomoze a ked zacitis nieco smradlave, tak si ju rychlo priloz k nosu 🙂
@enynka30 Paralen a postrúhaný cesnak s medom 🙂
@lenkafurindova ja s mm nemam problem. Horsie je to s mojimi rodicmi, lebo jedneho betara uz mam, a je dost narocna, tak sa bojim reakcie, ze co povedia na dalsie 🙂
@lenkafurindova my sa to chystáme oznámiť zajtra..strašne sa bojím toho,ako to moji rodičia vezmú 😒..nemuseli by sa hnevať,veď sme zobratí a v lete sa sťahujeme do svojho
babuľky, aj vás tak pobolieva bruško??? 😨 Bojim sa... fakt je tak cítiť to zväčšovanie a cvičenie maternice?
Bruško mi ešte nerastie... Vám už ano? Preto si tehu ani nepripadám 😅

@barchee bola som na utz len kvoli potvrdeniu tehotenstva, bola tam fazulka. Srdiecko by malo byt na konci januara 🙂
@enynka30 ja beriem medik na kasel a vela cesnaku :o/, ine sa bojim