icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

alexaba
31. dec 2012

@cerkutka a špinila si normálnou červenou krvou? lebo ja som mala najskor hnede špinenie a potom som mala akoby mi začínal menzes, aj ma brucho tak bolelo a za dva dni prestalo. a krvácanie bolo silnejšie vždy ráno, kedy bola aj trošku hustejšia krv a cez den vždy akoby to ustávalo, špinila som len na slabočerveno a hnedo. na intimke nič moc, len taký tenký pásik, skor ked som sa utrela po wc tak vtedy bolo na papieri. A takto to trvalo 5 dní. A ked ani po týchto 5 dnoch ešte nič nevidel len gestačný váčok (to už som bola v polovici 6tt a vraj aspon bodku alebo niečo by tam už mal vidieť) tak si myslí že či to neni mimo mat. alebo to bol spontánny potrat. Ale ked som potratila prvý krát, tak to boli riadne bolesti a teraz nič také nepociťujem. Len tá cesta na wc mi týždeň robila traumu. a teraz idem na dalšiu kontrolu hned po sviatkoch na hcg a uvidí sa či stupa, alebo klesá.

gelinka75
31. dec 2012

@zelovocka hej mama mi vravela, ze ju popocuval na bruchu a tym to skoncilo 😀

mistrall
31. dec 2012

@zelovocka čauko tak ja sa cítim celkom fajn nevoľnosti trochu ustúpili tak hádam to je ok, podľa kalkulačky mám termín cca 11.8 orientačne,, na kontrolu až v 12tt čiže na konci jan. Ale pôjdem ku kamoske asi skor či je všetko ok . Lebo aj minulé bolo a babo v 12tt na kontrole už nebolo tak to už nechcem zažiť..ty ako?pracujes či si na on?

zelovocka
31. dec 2012

@mistrall máš kamošku gynekologičku? to je super, že môžeš ísť tým pádom skôr 😉
ja normálne pracujem, ale našťastie nemám takmer žiadnu robotu 😝 na PN ani ísť nemôžem, lebo som živnostníčka...

cora41
31. dec 2012

@moonica moja, len si daj pekne oddych a lez co sa da.. To spinenie ma naozaj vela bab, ale je lepsie bez neho..🙂 tak nech ti to rychlo zmizne 🙂 ja mam pocit, ze ma prsia pobolievaju menej, dnes rano ma maternica - alebo teda podbrusko bolelo slusne, mala som tam take tlaky, ale uz to prestalo, tak je lepsie.. je super, ze mam dovolenku, tak si tak oddychujem a vzdy ked nieco urobim, idem si na 15 m sadnut a je to fajn 🙂 a co brusko? uz nejake mas? 🙂

moonica
31. dec 2012

@cora41 tak od toho prveho spinenia som sa dala vypisa na PN a som doma . Jasne,ze brusko ziadne nemam ved to este nemoze byt akurat tak som riadne nafuknuta, takze jasne,ze je vacsie. Kolkeho augusta tebe vychadza termin? 🙂

cora41
31. dec 2012

@moonica ja uz nejake mam 🙂 a nohavice teda uz nezapnem 🙂 ja mam oficialne podla mrsky termin 1.8.2013, no zatial podla UTZ to vychadza na 2.8.2012.. ja chcem ist k lekarovi tento piatok, to budem akurat 10tt+1, aby som zistila, ci je vsetko ok, lebo potom o 2 tyzdne pojdem na morfologicky screening, tak to bude tak akurat 🙂 a ty mas kedy dalsiu kontrolu?

moonica
31. dec 2012

@cora41 mne termin vychadza 4.8. A 16.1. mam ist k dokymu 🙂 na sone som bola u doktora uz 2x a minulu sobotu som bola na tom urgente kde mi robili 🙂 Jej tak super,ze uz mas brusko 🙂

zuzu188
31. dec 2012

@cora41 len my už jedného drobca máme 😀..najväčší problém pre mojich rodičov je škola,ešte ju nemám dokončenú (tento rok maturujem)..ale školu zvládam dobre,učitelia sú so mnou spokojní 🙂

mistrall
31. dec 2012

@zelovocka hej hej mam, robi v nemocke, tak mi vravela ze ma moze skor kuknut, ak sa bojim alebo co 🙂 tak asi sa jej ozvem po sviatkoch nech viem na com som .. Ja som na PN ale uz mi z toho sibe, najradsej by som uz sla robit 🙂 hadam koncom mesiaca po kotnrole pojde spat do prace

cora41
31. dec 2012

@zuzu188 to zvladnes, neboj , my baby sme silne a sikovne a ked ti trosku pomozu tym, ze ti zoberu maleho von, aby si sa mohla ucit, tak to bude ok. a v polke juna uz budes mat po skole a doo augusta este 2 mesiace, takze juchaaa 🙂

zuzu188
31. dec 2012

@cora41 už na konci mája budem mať kľud 🙂..ja sa väčšinou učím s ním..vždy si spolu ľahneme na posteľ,ja si čítam nahlas a malý mi ukazuje,že sú tam písmenka 😀

sisisi
31. dec 2012

ahojte baby! 28. som bola na 1. kontrole. nedozvedela som sa vobec nic lebo som nebola u mojho doktora, ale uz som chcela mat potvrdene tehotenstvo. lekarka mi povedala, ano ste tehotna, ale nic co sa tyka velkosti, tyzdna atd... chvilku sme videli vo vacku nieco blikajuce, ale srdiecko nepotvrdila, ze o tom sa budeme bavit az neskor. mam z toho divny pocit... aj preto, ze mi absolutne nic neni!!! len ma trosku bolia prsia z bokov. ani brusko, ani bradavky, ani zle mi nie je. len ma chytaju hlady.. no mozem skonstatovat, ze tesne po vynechani MS som sa citila viac tehotne. dufam, ze bude vsetko ok! kontrola az o dva tyzdne a bojim sa, ze odidem bez babatka.

cerkutka
31. dec 2012

@alexaba ja iba hnedu,mala som 2x cervenu - ale iba kvapku ale to povedal ze je to z krcka maternice ze mam poraneny...ale ze je to OK..pravdu povediac, ked spinime tak sa stale strachujeme, clovek si nikdy nemoze byt uplne isty ze je to ok... 😒 a ine priznaky mas? bolest prs alebo nevolnosti alebo krize?

nefertitka
31. dec 2012

@katarinka_brnka ano trapia a nezabera mi skoro nic, trosku mi zabral torecan cipok...ale inak trpim

nefertitka
31. dec 2012

ja uz som zmatena, minule mi v lekarni povedali, nech si spravim zazvorovy caj a dnes v druhej lekarni, ze v 1.trimestri nemam pit zazvor.

gelinka75
31. dec 2012

@sisisi tak takuto lekarku by som ihned vymenila, to co je za pristup...

sisisi
31. dec 2012

@gelinka75 nie je to moja lekarka, ma ordinaciu na mieste, kde aj moj doktor a ten neordinoval, tak som sla aj jej. bojim sa aj toho, ze mi nepovedala ziadne info kvoli tomu, ze to nevyzera dobre a zbytocne ma nechcela strasit. uz si namyslam hocico!

cora41
31. dec 2012

@zuzu188 tak vidis🙂 na konci zmaturujete obidvaja🙂

stella6
31. dec 2012

@alexaba ja som mala presne to co popisujes ty...tiez si lekarka myslela ze je to mimomaternicove, tak mi vysadila lieky na udrzanie a tyzden na to som potratila. To bolo v 7 tt a od 5 tt som spinila... Bolesti som mala len obcas. A v den kedy som potratila boli tie bolesti neznesitelne. Ale budem ti drzat palce aby toto nebol tvoj pripad a aby si mala dobreho lekara ktory sa o teba postara 🙂

gelinka75
31. dec 2012

@sisisi nato aby ti povedala ste tehotna si tam ani nemusela ist, to si vedela aj sama, presne veci co potrebujes vediet a uistit sa ti nepovedala, podla mna sa ta mozno chcela zbavit, tak to nechcela rozoberat..a pytala si sa vsetko? lebo su lekari co su ticho kym nedas konkretne otazky, inak je to pre nich vybavena vec, nemysli na zle veci..v 7 tt je skoro robit zavery nie? 😉

sisisi
31. dec 2012

@gelinka75 mozno sa ma chcela zbavit... uz ma nechceli ani vziat lebo isla do sluzby. nepytala som sa nic, v tom momente mi to fakt nedoslo... bola som rada, ze som videla na sone ciernu skrvnu a doktorka sa chvilku tvarila, ze tam je aj srdiecko, ale nepotvrdila mi to. na kontrolu uz idem k mojmu lekarovi, tak hadam bude vsetko dobre. ani na sone nemam ziadne info. divne noooooooo...

gelinka75
31. dec 2012

@sisisi no vidis, vsetko bude v poriadku, ja idem na prve sono az o tyzden 🙂

sisisi
31. dec 2012

@gelinka75 a mas nejake priznaky? ja som teraz este aj riadne nachladnuta, mam mykozu. parada 😠

gelinka75
31. dec 2012

@sisisi byva mi dost tazko od zaludka doobeda a aj vecer, bolia ma prsia na dotyk a citim obcas podbrusko take tlaky, nevladzem dlho stat lebo sa citim niekedy na odpadnutie, to kde si prisla k tej mykoze? ☹

nefertitka
31. dec 2012

@sisisi aj ja som mala mykozu na zaciatku, nechceli mi dat na to nic, ze v prvom trimestri sa nesmie...ze ked je silna, tak oni robia vyplachy v spitali. Odporucili mi rosalgin alebo floragyn a preslo to.

jaj baby, vsetci sa uz ozieraju a ja budem na detskom sampanskom 😝

@stella6 fuha, myslis, ze kebyze vysadim duphaston, ze mozem potratit?niezeby som planovala, ale zaujima ma to.

sisisi
31. dec 2012

@gelinka75 ja s nou mam problem stale, uz som to riesila aj s imunologickou a u lekara skoro kazdy mesiac... je to chronicke.

sisisi
31. dec 2012

@nefertitka mne dala len nejaky gelik do susky, ale zatial nikde v lekarni nebol. ja uz nieco vymyslim, mykoza je moja najlepsia kamoske posledne roky 😀 😀 😀

gelinka75
31. dec 2012

@nefertitka nahly pokles hormonov moze sposobit krvacanie
@sisisi no to mi je luto, nastastie s tymto nemavam problemy klop klop

sisisi
31. dec 2012

@gelinka75 @nefertitka dobre babule! ja sa idem chystat na vecer, dufam, ze vydrzim aspon do polnoci s tymi mojimi soplami 🙂
prajem vam krasny silvester a stastny novy rok, uz s babatinkami! a neopite sa, xi xi xi 🙂