icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cora41
4. jan 2013

@enynka30 este ze tie puberty neboli a nebudu naraz, lebo by ma asi porazilo🙂 kazdy bol iny, dcera bola uplne ze otras no a teraz sa pomaly chysta ten 12 rocny, takze sa vytesujeme 🙂

darka2001
4. jan 2013

Taaak dnes sme boli na ko a vsetko je o.k ,zatial chodime do centra,este jedna navsteva a dufam,ze potom uz len obvodak a bude vsetko v poriadku,ale aj tak mam stale strach ,poriadne sa sledujem co je asi trocha aj na skodu,ale snazim sa mysliet pozitiv-musi to byt dobre a basta!!!

evkafi
4. jan 2013

@janab27 ahoj a si PN alebo chodis do prace? mne bolo dnes hrozne, skoro cely den som prelezala a prespala 🙂

cerkutka
4. jan 2013

@misha1986 ty este stale spinis?? lebo ja tiez...uz som z toho nanervy, raz je dobre raz nie.....ja spinim v podstate uz skoro 3 tyzdne, a to tak ze 2 dni spinim 3 dni nie...a potom znova dookola....

midu6
4. jan 2013

@cora41 ja zas 30.7:)nooo tak naozaj podobne 🙂

nefertitka
4. jan 2013

@enynka30 ja som divna co sa toho pikantneho tyka, kupila som si zas wifonku, ale dam si ju az zajtra, lebo som zbadala diabolsky salat, dobehla domov a pustila sa donho este medzi dverami. Dokonca som dva rozky zvladla 😕 😀 ...to je zdrava strava v tehotenstve, co?...ale pre istotu som si kupila aj pivo nealko radlera, a dobre som spravila, lebo mi je tazko teraz, takze srkam pifco a grgam 😝

nefertitka
4. jan 2013

@pasad ja vyhlasujem boj tej sprostej depke co mam:( dufam, ze ako nevolnosti a pachy, tak aj ta depka bude druhym trimestrom prechadzat

mojkamoj
4. jan 2013

@minicko ale kdeže strašenie,práveže naopak,keby som vedela ja aké môžu byť pôrody ťažké a ako si ich zpríjemniť tak by som sa pri prvom rozhodovala inak,ale nemala som ani PC,bola som slobodná mamina a mám starú lekárku ktorá nič nepovie,takže som všetko prežívala ako v stredoveku,ak môžeš na všetko sa pýtaj,zistuj ako si môžeš pomôcť a ulahčiť,je to veľká pomoc 😉 pri druhom som naisto vedela čo chcem a ako chcem...vyplatilo sa a keď porodíš sama budeš o pôrode dlho rozprávať ,lebo je to silný zážitok a myslím,že sa tu môžme o tom baviť tie ktoré sme to prežili 😉
@cora41 ďakujem 😉 hej teda dnes padol u mňa rekord,na obed 3 taniere fazulovej omáčky a teraz dva krajce chleba s paštekou 😅 no čo ked mi je už naozaj lepšie 😉

nefertitka
4. jan 2013

@mojkamoj tri taniere?wow;)

cora41
4. jan 2013

@midu6 tak to mame tesne tesne 🙂 tiez budes mat levicatko 🙂

mojkamoj
4. jan 2013

@nefertitka ozaj a magnezko berieš už? ja si občas dám ak ma vewlmi bruško bolí a pomáha...vieš čo kamarátka rodila prvú dcérku veľmi skoro,ale synčeka už normálne na termín,tak ktovie,hlavne nech je v poriadku 😉 No na Samkovi sme sa zhodli s mužom hned,dievka by mala byť Kristínka,to už máme vybraté cez 2roky 😅 chlapca neviem asi Tomáško 🙂

nefertitka
4. jan 2013

@mojkamoj na zaciatku som si ho davala, ked ma bolelo brucho, teraz sa to da, ale ked ma bude boliet, zas si ho dam....toho magnezka som sa pri minulom tehu teda nabrala, aj infuzkami aj normalne. Mozno aj to bol dovod, preco som sa neotvarala

cora41
4. jan 2013

@mojkamoj 3 taniere?? tak to si hviezda 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 my sme dnes mali paradajkovu - tu milujem a grenadir - takze super 🙂 a zajtra mame kapustnicu!!!! mnamki mnamki 🙂

nefertitka
4. jan 2013

@mojkamoj Kristinka je pekne meno🙂

mojkamoj
4. jan 2013

@cora41no vidíš dva dni virozy,odchod nevolnosti urobí svoje,aj drahý pozeral na mna ako na blázna 😀 joj kapustnica,och teraz by som zjedla aj monitor,že kapustnicaa ,robíš chute 😅 grenadír zbožňujem tiež aj rajčinovku 😎
@nefertitka 😉 len si daj,radšej si pomôcť ako sa trápiť 🙂

nefertitka
4. jan 2013

a inak sa mi zacina aj plet strasne vyhadzovat vyrazkami fnuk....hormony, co?pomoc...take bolave su tie vyrazky...
@mojkamoj vidim, ze chute uz zacinaju 😉 tak uz je fakt dobre

dnes som si kupila aj farbu bez amoniaku, napriek tomu, ze mam kupenu uz doma nejaku, ale tak radsej bezamoniakovu, musim sa uz zafarbit, uz mi tak vidno sediny, ze sa hanbim chodit po ulici, neviem si to predstavit este mesiac takto, tak dufam, ze tym nic nepokazim

zuzu188
4. jan 2013

ja už som tak na nervy,že o tehu doma ešte nevedia ☹..chlap má stále čas,veď však ešte sme nedostali knižku,tak sa neni kam ponáhľať ☹..len keby mu bolo tak na prd ako je mne,tak by určite inak vravel

enynka30
4. jan 2013

@misha1986 no ja mam aj zahu aj zapchu, aj zle mi je zo vsetkeho, 😀

enynka30
4. jan 2013

@cora41 no s dcerami su podla mna najvacsie problemy, vacsie ako s chlapcami....poznam na sebe 😀
ale tak aspon mate veselo 🙂

darka2001
4. jan 2013

Baby celkom ste ma potesili,ze vam tak chuti,obcas mam pocit,ze ked to tak bude pokracovat tak do konca budem ako sud.lebo ked som najedena tak mi je zle ,ale ked som hladna tak mi je hrozne zle... 😒

misha1986
4. jan 2013

@cerkutka no aj ja som tak mala 3 dni som špinila, 5 dní nie a zas špinenie 2 dni, tak som písala o tom mojmu dokinovi a on, že mám prísť že mi dá lieky, tak mi dal duphaston a ak by som zas začala špiniť tak cyclo3fort 3x denne, ale zatial je všetko ok, aj sexík sme dnes ráno mali, aj ked som sa strašne bála ale nič žiadne špinenie nebolo. ty nemáš žiadne lieky, či máš a aj špiníš?

misha1986
4. jan 2013

@zuzu188 moja ani my sme to ešte nepovedali doma, segrám so to už ale povedala, ale som im povedala že doma sme to ešte neoznámili, tak nech sú ticho. ja som bola za to, aby sme to ešte nepovedali, lebo fakt sa všeličo môže stať

mojkamoj
4. jan 2013

@nefertitka jejda bolavé vyrážky,vitaj v klube,ale aj o tom sa píše že vlastne teraz sa to môže zhoršovať 😠 😝 som bola pri oboch ako lienka bodkovaná 😝 šediny no a čo,šak som bola do teraz len doma ,ale kedže sa mi polepšilo,tiež pôjdem dáku vybrať,tiež bez amoniaku,lebo tiež sa mi to krásne belie 😠 jejda ale ved čapica to môže vyriešiť 😀
@zuzu188 chlap má možno pravdu,nenervuj 😉 ,možno bude lepšie ak už budeš mať knižku,ja stále takto bez fotečky a knižky ani nemám pocit že som tehu,dáko mi to nedochádza...to ti je až tak velmi zle? a kedy ideš pre knižôčku?

enynka30
4. jan 2013

@nefertitka no sak to, ja som sa prve tehu ked mi uz bolo dobre prezierala vsetkym moznym, samozrejme ze aj nezdravym totalne, lebo mi to chutilo, ale teraz pred tymto tehu som jedla tak vcelku zdravo, a som si povedala ze nebudem jest nic take nezdrave, a take somariny, ale neda sa mi to, uz teraz mam chut na take hovadiny, no co uz narobime 😀 mnaaam diabolsky 🙂 pivko si aj ja musim niekedy po jedle dat, lebo ani nezjem vela ale je mi tazko

nefertitka
4. jan 2013

@mojkamoj nasla som si akurat clanok o 9tt ze vyrazky su normalne, no super, tak som krasnaa, vyrazkova a sediva 😝 ...ciapka to riesi, len ked dojdem niekam do obchodu, alebo tak, tak uz sa citim, ze mi vsetci na to cumia, co je samozrejme blbost 😝

nefertitka
4. jan 2013

@enynka30 no ved aj ja mam chut na hovadiny 😝

enynka30
4. jan 2013

@darka2001 presne tak isto je aj mne, ci jem ci nejem, furt to iste, iba tu chvilocku kym to jem je mi dobre...a sem tam ma chyti nejaka zravost na nieco extra nezdrave a tiez neviem neviem ako budem vyzerat ku koncu tehu... 🙂

lulu939075
4. jan 2013

@nefertitka
@mojkamoj
uf ked sa tu bavíte o tých vyrážkach tak som si malinko odfúkla, ja som s toho totiž totálne na nervy neštastná ☹ také nechutné vyrážky a po celej tvári ešte aj na krku ☹ už som objednaná k kozmetičke tak dúfam že mi s tým niečo urobí 😢

enynka30
4. jan 2013

jezis vyrazky ani nespominajte, ja uz sa aj bojim vychadazt z domu!! 😖 vyzeram hrozne, cervene bolave a VSADEEEE 😖
co s tym?? 😠

cora41
4. jan 2013

@darka2001 preeesne ako ja 🙂 ked som hladna tak mi je zle a ked sa najem, tak mi je tiez zle, lebo sa prejem🙂 normalne ze sibnuta 🙂|