icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

daniela7481
6. jan 2013

ahojte , som tu nová, pripájam sa 🙂

mistrall
6. jan 2013

@lucka188 no to je jeden taky Dr. Eugen Jonas ( uz umrel, teraz to pocitaju jeho deti) a on pomahal neplodnym parom aby mohli mat deti, a ja som si len tak zo zaujmu dala unho vypocitat zivotaschopnot babatka po pocati, a tam bolo aj pohlavie. On to urcuje podla datumu narodenia a presneho casu narodenia plus nejake astrologicke veci do toho.. Ja kedze som po jednom MA tak som chcela vediet co a ako, ale nepridrziavali sme sa toho, a vysiel mi z jeho vypoctu chlapcek, neviem aku to ma vypovednu hodnotu. Je taka stranka http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... tak si to mozes vypocitat zadara 😉 Je to to iste ako by to vypocital on 😎

nefertitka
6. jan 2013

@dasiacik jej si zlata, dakujem ti🙂... normalne si mi vycarila konecne usmev na tvari, za co ti aj moj manzel dakuje 😉

penelope111
6. jan 2013

@zuzu188 Na nete som čítala že 99% presnosť toho testu 🙂 Som zvedavá 🙂

penelope111
6. jan 2013

@mistrall Ja som tiež hrozne zvedavá čo to bude aj ked mi je to jedno 🙂 Tiež sa poteším aj chlapčekovi aj dievčatku 🙂

penelope111
6. jan 2013

@rybca
@mistrall Ja som jedla nivu 🙂

mistrall
6. jan 2013

@penelope111 dala by som si, len sa bojim plesnove syyry jest, ale ked prejde prvy trimester tak si veru dam, zatial sa napchavam dijonskou horcicou a pastekou 😀

rybca
6. jan 2013

@mistrall ja som to nahradila s maslom a solou..🙂)) trochu syru som aj jedla, tak dufam, ze to neublizi, ale uz je dojedeny, tak ma uz nebude podrypavat..🙂

lucka188
6. jan 2013

@penelope111 Hmm no poviem ti ze ja pohlavie este vobec neriesim, hlavne dufam ze sa pekne vyvija a vsetko je v poriadku. Myslim ze az ked budem mat za sebou prvy trimester zacnem premyslat nad pohlavim 🙂 A to uz budem aj blizko 3D ultrazvuku na ktorom uz by to malo byt vidiet 🙂

enynka30
6. jan 2013

@zuzanarichard jasne, ze babatko bude, krasne levicatko 🙂
vodu s citronom? noooo skusim to 😉

mistrall
6. jan 2013

@daniela7481 vitaj cit sa tu dobre 😉

penelope111
6. jan 2013

@mistrall Neviem prečo by mali plesnove syry robiť zle. Jedine čo viem čo je zakázané je pečienka 🙂

penelope111
6. jan 2013

@lucka188 Keď ja som hrozne zvedavá 🙂 Tak jasné že prvoradé je aby bolo zdravé a dúfam, že všetko bude v poriadku 🙂

enynka30
6. jan 2013

@lucka188 hej? takze gravitjoga sa moze uz od prveho trimestra? a chodila si na nejaku jogu aj predtym? lebo ja nie, a neviem ci mozem zacinat s jogou prave v tehotenstve...

mistrall
6. jan 2013

@penelope111 mmm pecienku aj tak nemam rada, no plesnove syry kvoli plesniam 😉 aspon tak mi povedali 😀

enynka30
6. jan 2013

@mistrall noo to ti neporadim 😉 a konkretne na ake by si chcela? vo vode, v telocvicni, alebo na tu gravitjogu? lebo ja neviem naco mam chodit 😕

zuzu188
6. jan 2013

@rybca
@mistrall v pohode si dajte,keď máte chuť 🙂

zuzu188
6. jan 2013

@penelope111 ja počkám do 20tt 😀

enynka30
6. jan 2013

ja som jedla cele prve tehu plesnove syry a nic nam nebolo 😕 tak ja neviem, urcite nejest surove maso, ale plesnove syry... 😉

rybca
6. jan 2013
penelope111
6. jan 2013

@mistrall Neviem o tých syroch som nepočula 🙂

zuzu188
6. jan 2013

@rybca ak ti mám pravdu povedať,pri prvom tehu som vôbec neriešila čo sa smie jesť a čo nie,jedla som všetko a aj teraz plánujem jesť všetko

lucka188
6. jan 2013

@penelope111 @mistrall ja som tiez citala ze plesnove syry ani nepasterizovane mlieko alebo vyrobky z neho (domaca bryndza) by sa nemali kvoli plesniam a bakteriam

lucka188
6. jan 2013

@enynka30 Na jogu som nechodila, ale chodila som na pilates, to je podobne. Joga by nemala byt problem, zvlast gravidjoga. V prvom trimestri vraj pomaha najma odburavat stres a relaxovat.

rybca
6. jan 2013

@zuzu188 ja si tiez myslim, ze v rozumnej miere sa moze vsetko, hlavne ked je na to chut, ale na to pasterizovanie a surove stavy si predsalen dam pozor

penelope111
6. jan 2013

@lucka188 Je to možné, že na tom niečo bude 🙂

pasad
6. jan 2013

dievky z kosic a okolia, viete o nejakych organizovanych cviceniach pre tehotne? ja by som rada na nejake zacala chodit, ked dobojujeme prvy trimester a ukoncia mi pn konecne.

cora41
6. jan 2013

@pasad absolutne o nicom neviem, ale ak nieco zistis, budem rada, urcite sa pripojim 🙂

zuzu188
6. jan 2013

@rybca ja som mala od dr. zakázané jesť plesňové syry a všetko z kysnutého cesta (kvôli kvasinkám),iba keď som mala mykózu ku koncu tehu..po týždni mi to všetko zas dovolil jesť

pasad
6. jan 2013

@cora41 toto sa mi zatial paci:
Cvičenie pre tehotné
Cieľ:prispieť k bezproblémovému tehotenstvu a zvládnuť pôrod bez komplikácii. Tehotenstvo nie je choroba, ktorá vám nedovoľuje hýbať sa. Tehotná žena by sa preto rozhodne cvičeniu a pohybu nemala vyhýbať. Cvičiť sa odporúča počas celého tehotenstva. Cvičiť budete na podložkách, overball-e a na fitloptách.
Cvičenie vedie diplomovaná fyzioterapeutka p. Bérešová, certifikovaná inštruktorka cvičenia pre tehotné
Stretnutia: Utorok od 17:30, ul.Hviezdoslavova 7, KE-Staré Mesto.
Vstupné - dobrovoľný príspevok na činnosť nášho občianskeho združenia:
2,50EUR jednorazovy vstup
Nie je potrebné hlásiť sa dopredu.