icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

petrah3
7. jan 2013

@katkapoli Ahoj, ak som dobre pochopila, aj ty čakáš trojičky?

pasad
7. jan 2013

@henriett19 ja uz dlhe roky som mal predstavu, ak dievcatko tak terezka. drahy mi to schvalil, takze som sa rozhodla mu dat moznost vybrat chlapcenske meno a to si vybral michal a schvalila som mu to, takze mame jasne v menach. a teraz nase embryjko volame pracovnym nazvom TeMi 🙂

henriett19
7. jan 2013

@pasad Jeej to je milé 🙂 a super, že už viete a ste sa pekne dohodli

rybca
7. jan 2013

@pasad ja zas uz od zacatia snazenia (2,5 roka) tomu nasmu hovorim Projekt RiJu....🙂))

zuzanarichard
8. jan 2013

dievčatá moje zlaté,ďakujem Vám za podporu!!!bohužial včera ráno som začala strašne krvácať a plodík odišiel...museli ma vyčistiť:((som doma,vraj o tri mesiace môžeme znova skúsiť...je mi to ľúto:((

midu6
8. jan 2013

@zuzanarichard to mi je luto,ale ak nieco nebolo v poriadku tak radsej takto 😔 a o tri mesiace sa treba dotoho pustit a isto to vyjde....drz sa

marekdianka
8. jan 2013

25.8.2013 dufajme ze vsetko bude ok

mahulenka87
8. jan 2013

@zuzanarichard škoda ☹ je mi to ľúto... Ale o 3 mesiace sa budete opäť tešiť. Neboj sa. Držím plačeky 😉

mahulenka87
8. jan 2013

Včera ssom sa tak nažrala! 😕 manžel spravil úžasné cestovinky a tak som zožrala 2 plné taniere... ani zaspať som nemohla čo ma tak brucho tlačilo 😅

zuzanarichard
8. jan 2013

mahulenka87,ďakujem,si zlatá..aj ja som to povedala,aj keď som to odrevala... ☹

zuzanarichard
8. jan 2013

@midu6 ďakujem veľmi pekne za podporu,si zlatá..

marekdianka
8. jan 2013

@zuzanarichard je mi to luto, tohoto sa ja strasne bojim ☹

zuzanarichard
8. jan 2013

@marekdianka vôbec na to prosím ťa nemysli!!!ak máš bábo v poriadku,tak sa udrží,,stresom nič nevyriešiš..naše asi v poriadku nebolo,tak radšej dobrovolne opustilo moje telo...držkaj sa a hlavne klud!!!

cerkutka
8. jan 2013

@zuzanarichard je mi to naozaj luto moja:((

zuzanarichard
8. jan 2013

@cerkutka aj mne:((

bubich
8. jan 2013

@misha1986 ahojky uspesna snazilka 😀 tak vidis, ako dobre vam to vyslo, gratulujem strasne moc a vitaj medzi nami 🙂 drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku a aby si si uzila tehu.

katuskad
8. jan 2013

@zuzanarichard juj , tak veľmi silno držím palce, treba veriť že to bude ok.....

marin.frist
8. jan 2013

@zuzanarichard to ma mrzi 😢 drzim palce, nech je nabuduce uz vsetko v poriadku!

katuskad
8. jan 2013

@zuzanarichard juj teraz čítam čo sa stalo, až ma zatriaslo. je mi to veľmi ľúto.... ☹

ondatra2
8. jan 2013

@zuzanarichard velmi ma to mrzi, mam take nieco za sebou pred 7 mesiacmi, takze viem, ze slova su zbytocne.....☹ drz sa a nestrat usmev a nadej, aj ked je to priam nemozne.

cora41
8. jan 2013

@zuzanarichard tak to mi je naozaj velmi luto☹ neboj, trosku to preboli a potom pojdes nanovo, uvidis, len hlavu hore, vela zien tym preslo a je to lepsie takto, ako keby si sa mala trapit neskor 🙂 drz sa...

cora41
8. jan 2013

@pasad tak mi mame zatial kopec mien, uvidime, ako to nakoniec dopadne.. Pre chlapca by sme chceli meno Theo a pre dievcatko mame Chloe, Sara, Ester a Cora 🙂 Vsetko take nezvycajne, no my mame aj nezvycajne priezvisko, takze tak.. 🙂 ako inac sa citis? mne bolo vcera zle cele doobedie a ukludnilo sa to uz poobede.. dnes zatial dycham 🙂

cerkutka
8. jan 2013

inak umyvanie zubov rano je pre mna hotova katastrofa ty kokooooos......ma napina na prasknutie...

lucka188
8. jan 2013

@henriett19 My mame mena vybrane uz daaavno. Ja som mala podmienku ze chcem peknu dvojslabicnu zdrobnelinu 🙂 A este aby sa hodili k priezvisku. No a vybrali sme teda Riska (pre zmenu 😀 ) a Katku. No ale netusila som ze ten Risko je az taky popularny 🙂

berbell
8. jan 2013

@zuzanarichard to mi je lúto, viem ako ti je, ale ani sa nenazdáš a opäť sa budeš tešiť z mimi a potom to uz bude v poriadku 🙂 Drž sa!

mistrall
8. jan 2013

@zuzanarichard straasne ma to mrzi , viem co prezivas ☹ ale o 3 mesiace sa isto zadari zdravucke babatko neboj , drzim palce 😎

berbell
8. jan 2013

@henriett19 aj my už máme meno ale len chlapčenské, dievčenské sme zatial žiadne spoločné nenašli, ja by som chcela Dianku, ale manželovi sa to z ďaleka nepozdáva, tak som zvedavá, že ako sa to nakoniec bude volať, ak bude dievčatko 😀

enynka30
8. jan 2013

@penelope111 jejda tak to nie je nic prijemne, a este ku koncu tehu ako nas bude boliet chrbat juj 😒

ehm ehm Richard je nadherne meno 😀 😵 😵

gelinka75
8. jan 2013

baby tak dnes sme boli na 1 utz a cakalo nas prekvapko, mame 2 srdiecka, cakame dvojicky 🙂

barchee
8. jan 2013

@lucka188 my máme Riška 😀 😝 a druhé ešte neviem... 😉