icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

aplless
3. júl 2013

@os ahoj no aj ja mam teraz najvacsie stresy robime jeden projekt velky a zhony suj popritom este aj ine veci sama som tu koleg. je na materskej tak som zvedava ako to pojde sefa som uz oboznamila nech so mnou na rok nerata na taketo velke veci

zemruska
3. júl 2013

a zistujem ze mi prestala robit dobre coca cola ...uplne na zaciatku som sa jej nevedela dopit a teraz vypijem za pohar a do 5 min utekam co ma z nej prezenie 😕 😕 😕 takze zbohom cola

zemruska
3. júl 2013

@aplless ty robis v akej firme ? na co sa zameriavate ?

aplless
3. júl 2013

@janeita ahoj no rano je to v pohode som normalna ale vecer mam brusisko ako v 5 mesiaci

aplless
3. júl 2013

@zemruska institut zivotneho prostredia ale sukromna firma to je mame tu aj labaky to budem musiet obmedzit kolegg. by sa mala vratit v okt. a mame tu este jednu na vypomoc a robim aj administrativu objed. faktury a tak a este aj akreditaciu auditroa a manazera kvality takze vsetko

zemruska
3. júl 2013

@aplless takze dievca pre vsetko v jednom 🙂 a u doktorky si uz bola ? uz si videla drobceka `?

aplless
3. júl 2013

@zemruska uz som bola tri krat na sono. uz som to tu pisala som prvy mesiac po HAK este sme neplanovali az na jesen. cakala som na 1 mrchu ale dlho nechodila po tyzdni meskania som zo srandy spravila test a bola tam slabunka ciarka tak som robila dalsie a dalsie .posledna mrcha skoncila 8.5. cely maj som bola chora brala som antibiorika. tak som bola vyplasena z // . na sono som bola 14.6 a 17.6 nebolo nic vidno. potom 24.6 a uz tam bola bublinka dr aj vypravala ze uz vidi plod ale ja som tam videla len machulku teraz idem na kontrolu 17.7 tak som zvedava v kolkom tt som lebo v 6+2tt podla ms nebolo nic vidno tak asi som otehotnela niekedy zaciatkom juna.

msmutna
3. júl 2013

@janeita ahoj.preto cisárskym,bo mi môj internista pred pár rokmi zistil zväčšené srdce a vopred ma upozornil že nemôžem pri pôrode tlačiť a jediná možnosť je cisárskym...momentalne ma čaká návšteva u neho na žiadosť gyn. aby to bolo písomne zaznamenané v teh. knižke

janeita
3. júl 2013

@msmutna pred par rokmi sme mali autonehodu, mala som značne poškodenú chrbticu- popraskané stavce,poposuvane, potom jednu operaciu, a doteraz mam 2stavce vystuzene, takze normalny porod by moja chrbtica nezvladla, a tiež to budem mať zapísané v tehu knižke pre kazdy pripad.

barcelona94901
3. júl 2013

😀 bolo mi 😝
ale spravila som si polievku z mladej zeleninky ,dala som do nej uplne všetko, čo je v záhrade a teraz len tak odfukujem spokojne 😝 ani sa nepamatám ,kedy som toľko polievky naraz do seba dostala 😀 ja neviem čo je toto za tehotenstvo baby ,pri prvom som nič z tohto nezažila a teraz sa teším na kakaový koláč ,rada by som vedela,kedy nás prejde tá ospalosť?

msmutna
3. júl 2013

@janeita presne...všetko musí byť...všetky vyšetrenia...chcem sa spýtať na nevoľnosť...maváš ju...ja som na Pn...som moc schudla a stáloe zle...akurát dnes je mi super..

janeita
3. júl 2013

@barcelona94901 netuším kedy nas prejde ta ospalost ale ked bude trvat este aspon tyzden tak budem chodit po ulici naha alebo vo vykrcenych satach kedze sa mi nic nechce robit 😅

janeita
3. júl 2013

@msmutna tak ako vravíš všetky vyšetrenia, a v tehu knizke to musi byt lebo ak by si nahodou zacala rodit skor tak aby vedeli ze musis cisarskym. a ja sa nastastie zatial nemozem stazovat na nevolnosti 🙂

danuska111
3. júl 2013

ahojte, návšteva u dr. úspešná, potvrdená gravidita 7tt, aj srdiečko malo akciu, super, bola som tešivá, CRL 5, máme už aj knižku aj prvú fotečku, veľká radosť doma.... 🙂
a nevoľnosti, sú ale iba nevoľnosti, žiadne zvracanie, zatiaľ, ale už bolo na mále, inak ok, som ospalá, unavená, určite to zvládneme

cukrik580
3. júl 2013

@os na rizikovom su tusim neni vychadzky...financne sme na tom tiez dost na hovienko...muz nezarobi ani 500 skoro 300 prejazdi vyse 100 za dom skoro 100internet a telefony a este sme nejedli a este kde je mimi...a plienky a nedaj boze umele mliecko...aspon ze mi fajcit nechuti a dufam ze uz nikdy nezacnem... Ach jaj...a citali ste co chcu schvalit ti buzeranti vo vlade???

katulienocka11
3. júl 2013

@cukrik580 caves, hlasim sa dnes po stresujucom dni....uz to vedia v praci, kedze som s tym musela von, lebo rano som sa zobudila na stahy maternice, cize cele doobedie som stravila v nemocnici, lebo moja Dr. je na dovolenke....srdiecko bije, vsetko je OK, len sa mi tam spravil hematom, takze mi nasadili Duphaston a Magnezium....mam byt v klude, a vegetit....cize vzrusujuci den za mnou....

danuska111
3. júl 2013

@cukrik580 ahoj pozerám, že si z NR, odkiaľ, lebo ja tiež

tahivka
3. júl 2013

@os hovor mi o tom :´( už som tento rok na dlhodobej PN bola, dávala som sa finančne dohromady asi 3-4 mesiace...ja som však o jedno mimi prišla začiatkom roku, takže možno preto tie obavy. Čo už, rozhodli sme sa mať bábo, musíme to nejako utiahnuť aj z jednej výplaty. Nemáme na výber 😉

cukrik580
3. júl 2013

@katulienocka11 davaj na seba pozor trosku baba jednaaaaaaaaa ;) som rada, ze je nakoniec vsetko vpodstate ok 😉
@danuska111 ahoj, original klokocina, ale teraz byvame v Podhoranoch, ty si odkial?

anjelikdianka
3. júl 2013

Ahojte.Pridávám sa k Vám.čakáme bábätko .🙂Včera som bola na sone a všetko dobre,srdiečko bije,fazuľku vidno a som v 7tt.Mám už jedného 7 ročného syna a minulý rok som čakala dievčatko ale potratila som v máji v 23tt.Teraz som sa veľmi potešila ked som zistila že čakáme bábätko ale trošku sa aj obávám,ale verím že teraz to dotiahneme až do konca a vo februári sa nám narodí krásné a zdravé bábätko.

cukrik580
3. júl 2013

@anjelikdianka ahoj, vitaj a gratulujem, vsetko bude ok, uvidis 😉

ejkapod
3. júl 2013

Tak ahojte baby, kedže nam blokli forum a tomto som nevedela tak sa pridavam sem k vam 🙂

bambulka12
3. júl 2013

Ahojte baby,poradi mi niekto?Mam laryngitidu,strasne ma boli krk,cely den cmulam Homeovox ,ale zatial nezabera,uz som zufala,nemate s tym skusenosti,s niecim,co by pomohlo,uz nevladzem ani prehltat a uplne mi odisiel hlas ☹ .Dakujeeem

bambulka12
3. júl 2013

Zabudla som napisat,ze som v 9tt 🙂

danuska111
3. júl 2013

@cukrik580 ahoj, ja som z Chrenovej

ejkapod
3. júl 2013

Baby čo by ste my odporučili na papanie niečo lahke nech to hned nevyvratím, ja už neviem čo si uvariť každy obed skonči v mise 😀 , potom čo moje babo ma papať a z čoho rasť..

os
3. júl 2013

je dakto z okolia PP? 🙂

cukrik580
3. júl 2013

@danuska111 aj moj muz 😀

edinka20
3. júl 2013

@jessy212 tak to mame asi rovnakych doktorkov, lebo aj ten môj ma zobral hned na druhy den ako som mu volala, že test je pozitívny urobil mi sono, no nic este nebolo vidno ... potom ma objednal na dalsí týžden na sono vtedy už bolo niečo vidno 2x 😅 , no nebilo este srdiečko, tak na další týžden znovu, bilo uz aj srdiečko len škooda že len 1x ☹ a druhe sa pomaly vstrebáva... a uz mi vzali aj krv...

edinka20
3. júl 2013

@ejkapod moja švagrina bola taka že hned vsetko vyhodila ☹ ona jedla iba topinky, tak mozno aj tebe pomôžu.. držim palce.