icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

st2
8. júl 2013

@zemruska ako to? preco to? joj luto mi je velmi, drzkaj sa silno, ja idem este len v piatok na prvy uzv a uz teraz som nervna ci je vsetko ok, nevydrziiiim

cukrik580
8. júl 2013

@mysicka33 aj ja som mala vytok...ale tqky hnedasty...nasadil mi utrogestan a zatial vsetko ok 😉 dufam ze bude vsetko ok

janeita
8. júl 2013

Ahojte, ja som dnes bola u dr., dočkala som sa akurát odberu krvi, čakam na výsledky.

mysicka33
8. júl 2013

@barcelona94901 ale mna praveze boleli a teraz posledny tyzden uz akosi zrazu prestali... a uz mi ani tak zle nebyva ako byvalo... ☹

mysicka33
8. júl 2013

@cukrik580 ja mam taky ruzovy... ved uvidim... poobede vybehnem k dr...

ejkapod
8. júl 2013

Tieto 4 dni bol premna horor, tak strašne ma bolela hlava, ani spať ani jesť, bože hruza..dnes mam žaludok taky dokrutený, že ja už naozaj neviem čo mam jesť..baby poradte niečo aby som zjedla a nevyvratila, ved to babo potrebuje z niečoho rasť..aj vam niektorej začalo byvať zle až teraz na začiatku 3 mesiaca?? dufam že to prejde...

cukrik580
8. júl 2013

@mysicka33 uvidis ze vsetko bude ok.ja mam hroooozne tmavu krv tak mozno preto bol u mna hnedasty 😉
@mysicka33 aj mna raz bolia a raz nie.neboooj 😉

cukrik580
8. júl 2013

@ejkapod aj mne bolo vecer strasne zle.uz som skoro utekala tycku hodit ale preslo to nakoniec...

aplless
8. júl 2013

@ejkapod ahoj ja mam podobny problem vcera sme boli u znamch na opekacke tak som sa dožrala s prepacenim az ma prehnalo mlatila som jedno cez druhe maso zelenina melon spekacka marhule nanuk kolace ...... uf ale rano neranajkujem az v robote lebo neviem ci by to vadrzalo ale zatial som nevracala obcas ma napne. dufam ze to bude ako pri prvom do 12 tt som ani nevedela ze som tehu, skus nieco suche piskoty suchare s cajom

ejkapod
8. júl 2013

@cukrik580 , ja ich aj hadžem 😀 ale doteraz som to nemala len ako začal 3 mesiac, predtým my bolo fajn, aj som sa tešila že tehu bez vracania a teraz toto...

ejkapod
8. júl 2013

@aplless , budem musieť aj ked to mam ťažšie lebo som celiatik, ale zajtra zajdem do pd a kuknem niečo suche na dietu pre mna..a čaje ake piješ??

aplless
8. júl 2013

ja len dufam ze druhe tehu bude lepsie ako prve aj dieta sice sa nemozem stazovat ale keby to tak je tak je super do 12tt som nevedela ze som tehu a porod lahodka 4 h aj s kontrakciami len potom sme sa trapili dcera mi mala koliky tak sa naplakala

aplless
8. júl 2013

@ejkapod granulovy ovocen sme tam pigy ja jem a pijem vsetko aj radlerika si dam jedine co mam problem vecer mavam zapchy neda sa mi ani poprdet az rano to ide von :P

aplless
8. júl 2013

@ejkapod sice sa skoro pytam ale kam chces ist rodit???

mrnousjana
8. júl 2013

inak baby ak sme tehu máme nárok v práci neobmedzene P-čka musia vám ich preplatiť 😉 , myslím, že to začnem naplno využívať 😀

ejkapod
8. júl 2013

@aplless , vieš asi by som radčej šla do martina alebo do žiaru, lebo čo som sa už napočuvala o bojniciach tak sa tam bojím isť...ja tiež granulovane ale furt my to nechutí..

aplless
8. júl 2013

ja som bola v bojniciach pre 11 rokmi tak neviem ako to tam je ale ked mas muza pri porode tak sa viac staraju, ale neviem tiez ja mam blizko aj banovce

@ejkapod

barcelona94901
8. júl 2013

@mysicka33 ved to je dobré ,aspon teda podľa mna ,nič moc keby nám malo byť zle celé mesiace a všetko nás bolelo 😉

aplless
8. júl 2013

@ejkapod pijem v robote cistu vodu z vodovodu doma mineralky sirupova voda a tak rozne ale vacsinou vodu teraz v lete

ejkapod
8. júl 2013

@aplless , aj nad tým som rozmyšlala, ked počujem meno durčenka je my zle, teraz mam vela kamaratiek čo rodili a hruza ako sa sprava, už len preto tam nechcem isť..

aplless
8. júl 2013

@ejkapod ja som ho mala pri porode a nemam zle skusenosti ale ako vravim 11r je tomu

ejkapod
8. júl 2013

@aplless , ved to no ale ked ma to chytí a nestihnem isť nikam inde budem musieť isť tam čo fakt nechcem.. 🙂

mysicka33
8. júl 2013

@cukrik580 Tak si ma trochu ukludnila... ja som mala v piatok len trosicku a teraz cim dalej tym mam viac... no uvidim... nervozna som z toho. Na zachod uz chodim s takym strachom... uvidim teda... 😒

mysicka33
8. júl 2013

@barcelona94901 Tak to mas pravdu, len sa mi to zda byt podozrive lebo pri obidvoch detoch som zvracavala do 5 mesiaca... 😖

jessy212
8. júl 2013

@ejkapod ahoooj ano mne. Do druheho som ani nevedela ze som tehu. Teraz na začiatku 3 mi je hrozne. Hlava ma boli uz druhy den, dnes som uz dva krat vracala. Proste hruuuza

cukrik580
8. júl 2013

@mysicka33 neboj, urcite to bude fajn, doky daco nasadi a bude dobre, aj ja som tak na wc chodila...s velkym strachom...muzova kolegynka krvacala tri mesiace a az tak, ze jej vlozky nestacili a udrzalo sa mimi 😉

mysicka33
8. júl 2013

@cukrik580 No uvidime... mam taky stiahnuty zaludok, co mam taky strach... ☹ Dam potom vediet ako som dopadla

cukrik580
8. júl 2013

@mysicka33 hned podaj hlasenie a neboj, stres ti nepomoze...ale lahko sa mi to hovori...ja som preplakala cely den kvoli tomu...:-/

simonkato
8. júl 2013

Ahojte dievcence mozem sa ku vam pridat ?Cakame nas treti poklad prve dve tehu nedopadli u nas dobre tak teraz verime a dufame ze toto tretie skonci s najstastnejsim koncom.Termin mame zatial urceny na 12.2. a citim sa celkom fajn sem tam nevolnost.

mysicka33
8. júl 2013

@cukrik580 Tak somprave prisla od dr... Mala som dobru intuiciu... babo odumrelo... ☹ Tak drzim palce vsetkym co ste tu, aby ste dopadli lepsie ako ja a v zdravi donosili vase babatka. Drzte sa

bea00
8. júl 2013

Ahojte tehulky mozem sa aj ja k vam pridat? cakam svoje prve babo a som 9tt+7.

majaon
8. júl 2013

@mysicka33 ☹ je mi luto...vela sil ti prajem...
@simonkato
@bea00 vitajte a vela stastia a zdravia v nasom-vasom tehulkovani 😉