Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte, ja som dnes bola u dr., dočkala som sa akurát odberu krvi, čakam na výsledky.
@barcelona94901 ale mna praveze boleli a teraz posledny tyzden uz akosi zrazu prestali... a uz mi ani tak zle nebyva ako byvalo... ☹
Tieto 4 dni bol premna horor, tak strašne ma bolela hlava, ani spať ani jesť, bože hruza..dnes mam žaludok taky dokrutený, že ja už naozaj neviem čo mam jesť..baby poradte niečo aby som zjedla a nevyvratila, ved to babo potrebuje z niečoho rasť..aj vam niektorej začalo byvať zle až teraz na začiatku 3 mesiaca?? dufam že to prejde...
@ejkapod ahoj ja mam podobny problem vcera sme boli u znamch na opekacke tak som sa dožrala s prepacenim az ma prehnalo mlatila som jedno cez druhe maso zelenina melon spekacka marhule nanuk kolace ...... uf ale rano neranajkujem az v robote lebo neviem ci by to vadrzalo ale zatial som nevracala obcas ma napne. dufam ze to bude ako pri prvom do 12 tt som ani nevedela ze som tehu, skus nieco suche piskoty suchare s cajom
ja len dufam ze druhe tehu bude lepsie ako prve aj dieta sice sa nemozem stazovat ale keby to tak je tak je super do 12tt som nevedela ze som tehu a porod lahodka 4 h aj s kontrakciami len potom sme sa trapili dcera mi mala koliky tak sa naplakala
inak baby ak sme tehu máme nárok v práci neobmedzene P-čka musia vám ich preplatiť 😉 , myslím, že to začnem naplno využívať 😀
@mysicka33 ved to je dobré ,aspon teda podľa mna ,nič moc keby nám malo byť zle celé mesiace a všetko nás bolelo 😉
@barcelona94901 Tak to mas pravdu, len sa mi to zda byt podozrive lebo pri obidvoch detoch som zvracavala do 5 mesiaca... 😖
Ahojte dievcence mozem sa ku vam pridat ?Cakame nas treti poklad prve dve tehu nedopadli u nas dobre tak teraz verime a dufame ze toto tretie skonci s najstastnejsim koncom.Termin mame zatial urceny na 12.2. a citim sa celkom fajn sem tam nevolnost.
Ahojte tehulky mozem sa aj ja k vam pridat? cakam svoje prve babo a som 9tt+7.

@zemruska ako to? preco to? joj luto mi je velmi, drzkaj sa silno, ja idem este len v piatok na prvy uzv a uz teraz som nervna ci je vsetko ok, nevydrziiiim