Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@angels882 Ahoj, nie je to zle. Zbytočne nestresuj, každé tehotenstvo a každá žena je iná. To, čo je u niekoho v tomto obdobi vidno, to u druhého byt nemusí... A kedy si bola u doktora? Okrem toho, tehotenstvo z dňa na deň veľmi napreduje, to čo nebolo vidno včera, môže byt vidno uz dnes😉
@evelyn1986 dakujem viem ze je to individualne ale uz si namyslam krize ma dost bolia posledny tyzden , bola som vcera dr sice povedal ze je vsetko v poriadku ale tak gestacny vacok sa zvacsuje a mimi nikde
@angels882 ahoj. Aj ja mam prazdny GV velky na 7+0 tt a mala by som byt 6+1tt, nic nebolo vidiet. V pondelok idem na kontrolu, hcg nam 95000. Tiez sa bojim.
@barborka291 ahoj aky ho mas velky
@angels882 cislo neviem, ale sono vyhodilo udaj 7+0 alebo 7+1, ale ja som 6+1, max. 5+5 ak to bolo neskôr... ale snad je len skoro na to....pri prvom si ale spominam, ze uz tam nieco bolo vidiet... ale uz som sa vyrevala od vcera dost...
@barborka291 ja som mala vcera gestacny vak 15 mm tiez mu sono vyhodilo 5 tt + 4 dni ale ja som viac viem presne kedy lebo som po umelom oplodneni , a kedy ides na kontrolu ?
@angels882 idem v pondelok, aj ked silno uvazujem o pohotovosti...tam maju asi lepsie sono ako moja dr. nie som s nou vobec spokojna ☹ vela veci zanedbava podla mna, aj ked ju mnohi chvalia, tak nechapem... asi mi este vezme krv na hcg aby sa videlo ci stupa ci co...jeden odber mi je na nic, aj ked to cislo zodpoveda 7tt. a ty kedy ides? snad to bolo naozaj este skoro a fazulky to dobehnu
@barborka291 no inak teraz ako keby som seba citala uplne presne moj dr je podla mnohych uzastny ale ja snim spokojna niesom sono tiez nic moc ja mam prist az o dva tyzdne lebo podla jeho slov je vsetko v poriadku tebe co povedala
Caute tehulky, priebezne vas citam cez mobil, len nestiham pisat.....ja zatial ziadne priznaky.....len bolest prsnikov a uz sa mi aj zvacsili 😀 .....
@laskykvet no tak to mas aspon potvrdene, ze mrnousek je na bezpecnom mieste 😀 , potom uz budes pocut aj srdiecko.....ja k lekarovi asi pojdem az v piatok, aj ked ma to taha uz ist, ale ako citam u niektorych bab este nieje nic vidiet a ja by som uz najradsej chcela pocut aj srdiecko 😉 ......
@erique12 viem tiez, ze sa niektore bylinky nemozu, viem hlavne o mata, a minule som si kupovala sirup od kaslu a lekarnicka povedala, ze neodporuca dokonca ani eukalyptus, neviem precooo.....pocas prveho tehu som sa kavy vzdala, pila som len ranajkovu, ale teraz jednu nescu s mliekom si dam, lebo potom na mna prichadza strasnaaa unava....ale rada by som sa jej aj vzdala......
@nibokazv86 a ty ako, este si chora? Vcera ma este dusilo, normalne ma uz boli v celovej oblasti z toho kaslania...ale mam pocit, ze mi zacal zaberat ten bylinkovy sirup......este sa mi aj faajny kutik vyhodil, tak beriem riboflavin......
@angels882 ja idem az v utorok na prvu kontrolu..budem 6tt +6 dni...takze netusim co ma caka... a ked som cakala malu...to je vyse 10 rokov dozadu 🙂...to si veru uz nepamatam...a ivf by predsa malo byt sledovane dobre, neboj sa, daj tomu bobacikovi este par dni 🙂 uplne ta chapem, vsetky sa rovnako bojime, aj moje je toto piate tehotenstvo a mam len jednu dceru...holt...treba vydrzat a verit a ako hovori moj anjel strazny...kazdy den si nahlas vravim: dakujem, ze donosim a porodim zdrave dietatko. A ja to dam! Aj ty 🙂
@jeinabe jasne, ze dam infosku...bude to inak dost vtipne... lekar je turek v americkej nemocnici...ja turecky viem povedat tak chleba a dobre rano 🙂 v uvodzovkach a anglicke terminy pre tehotenstvo ovladam tak zbezne...tak to aby som sa v pondelok este pripravovala ako do skoly 🙂))
Ahojte krásky a bublinky🙂
Ja dneska celkom fajn, ráno malého na zápas, potom nákup, pomaličky varím a motkám sa 😉 nemám žiadne ťažkosti dneska 😉 klop klop 😀 a čakám svokru na čaj o 5-tej 🙂
@martinaj- inak ja to tiež obzerám mi to prišlo silnejšie a dalšie som si nerobila:D 8 ks stačilo 😎 🙂
@angels882 - klud, to je individuálne🙂 neboj
Baby ale mne uz aj brusko trosku narastlo, ale este take "sadlovske"
@chymenitta33
@thea77
@barborka291
@evelyn1986 baby aj vas bolia krize ?
Tak ja mam brucho odjakziva 🙂 ale tiez len take michelinovske hehe...kriza ma nebolia, vlastne mi nic nie je...dnes som aj jedla a nic... pohodicka...mne priznaky utichli velmi rychlo, nemam ani vytok, ani ma nedrazdia pachy, nohavice zapnem, spim na bruchu, nic ma nepicha ani netaha...no zvedava som na utorok...dam info
@angels882 - mna všeobecne bolia obličky stále, ale pocitujem aj kríže. Hlavne že nevraciam ako prvé dni. Akurát mam chuť na chilli a spánok:D a prsia mam goodddd:D 😅 keby to tak zostalo 😅 a ja som tučnučká aj bez bublinky 😀

@joyance Držím palce, aby ti to dobre dopadlo!😉 Daj potom vedieť...