Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 ten druhy link mi nejde otvorit:( skusam hladat v sk eshopoch a naslo mi http://m.alza.sk/polohovaci-podlozka-d293567.htm
uvitam radu🙂
@delica jej, to sa tesim, ze to mas v poriadku🙂 daj si nieco na zriedenie tej.cukrvej vody,oddychni si a bude dobre🙂
@willy_wonka - jo jo, my sme mali presne tento model pri malom 🙂
@anjelicek26 http://www.sanicentrum.sk/?lang=&p=_group&id=po...
a z tychto by si ktoru odporucila?🙂
@katuska54 ako si dopadla u lekara?
@delica aj ja uz mam po glukoze...vysledky dobre, ale som tam skoro odkvecla.. bolo mi z toho zle a strasne dlhe je to cakanie 😖 ale vdaka @natalinka98 to islo lepsie 😀 uz doma tiez lezim a oddychujem ...
baby poradte, oplati se speci kos na plinky?akorad to koukam na nete a nevim na co se mam zamerit. nasla jsem nejaky tommee tippe a angelcare.
@willy_wonka ono je ich viacej modelov, aj v roznej cene, ale to je v podstate jedno, ucel splnia vsetky
@hobit vsimam, ze ich je vela, v rozdielnych.cenovych kategoriach, preto chcem poradi,ktora je idealna🙂
@willy_wonka my sme mali tu druhu v poradi, kupovala som ju od jednej baby asi za 6 euro
@delica super, ze to mas za sebou a ok, a nestras lebo ja idem zajtra
@misza1 podla mna neoplati, ja som ho na zaciatku pouzivala, ale potom som ich hadzala do normalneho kosa v kuchyni a aj teraz budem
@willy_wonka mne vyhovovala ta nasa, dalo sa to vyzliect a oprat, aj ked mozno nie je najkrajsia z nich
ahojte, je tu niekto, kto ma termin okolo 4. juna? z bratislavy?
@marilliana ahoj, ja mam TP 1.6, ale zrejme porodim uz v maji
@hobit dakujem za tip, aj mne sa taka pozdava, anjelicek ma podobnu tiez🙂
baby, užasny rozhovor s osvieteným lekárom pôrodníkom, odporúčam prečítat..hlavne pre tie, ktoré zvažuju cisársky na želanie...
@marilliana Ahoj, my mame termin 5.6. :o) A som z BA.
dneska je taaaak unudeny den... roboty malo, cas se tahne... 😖
@qtinka77 aha 🙂 a ako sa mas - mate? pomaly sa to blizi a zacinam mat zo vsetkeho statky zmatky.
@marilliana Tak zatial ja musim zaklopat - ja som doma na PN, takze stresy v praci nastastie nemusim riesit, zrazu mam uplne ine priority :o) A Ty (vy)? Cakas prve babatko? A kde budes rodit? Ja mam uz 12-rocnu dcerenku a ju som rodila na Kramaroch, tak aj toto babatko by som chcela tam...
@misza1 - urcite nekupuj tie smetne kose otocne z nahradnymi sacikmi. Ked si to preratas, tak ta to vyjde aj 40 evri na nahradne naplne mesacne, sialena suma... normalne tesny kos s tou gumou okolo a normalne saciky na smeti do toho za par centov a tak to chodit vyhadzovat do popolnice. Necitit vobec nic.
@dulkagabulka Dakujeme, vyborny rozhovor!
@qtinka77 aj ja som PN, od minuleho tyzdna, nastastie uz je po horuckach, len nadcha ma kvari. A to s tou pracou, akoby bolo o mne. hoci nie som stastna z choroby, ale dobre padne byt trochu mimo. toho vsetkeho... aj preto sa tesim na matersku, mam 32 a teda uz potrebujem z toho pracovneho kolotoca vypadnut. no ja cakam prve babo, bude to dievcatko. a rodit budem na antolskej, to mam doslova takmer za rohom. trochu zavidim, ze uz mas doma taku velku slecnu. ze teda do znamych vod sa ide 🙂 aj ja som to doteraz celkom dobre znasala, len teraz mi vybehlo brusko akosi 🙂 tak trochu fucim a ze teda fiha 🙂 a prezivas inak toto druhe tehu obdobie? kamoska moja ma 6 rocneho syna, teraz porodila druheho a hovorila este pred porodom, ze na vsetko uz zabudla.... 🙂
@marilliana - priroda je mocna, porod ano, co si budeme hovorit, je to proste bolestiva zalezitost, ale ta odmena stoji fakt za to. Inak by vsetky zeny ostali pri jednom dietati 😀 My cakame uz tretie junovciatko 😀 😀
@marilliana No prezivam to uplne inak - ked som cakala malu, mala som 23 :o) A to som fakt ani nevedela, ze som tehotna... :o) a teraz...prilis sa strachujem od zaciatku, pobolieva ma vsetko...akoze nehovorim, ze uplna katastrofa, ale je to uplne ine...a pravdupovediac...rada by som vsetkym mladym babam poradila, aby to materstvo neodkladali...nie je jediny dovod...
Aj to babatko vnutri je uplne ine - dcerka bola taka jemnunka dama uz v brusku, len tak sa prevalovala, jemnucko o sebe davala vediet a toto? :o) To je inyyyy temperament - tohto krpceka ctim uz od 13.tyzdna a teraz kope ako divy...to uz teraz su poriadne rany...fakt neviem, co bude v 8.mesiaci :o))))

no uz mam po cukri, vsetko OK, len mi je straaaasne zle :(
som chcela ist do prace, ale idem si lahnut, potom uvidim