Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 inak ja ti popravde poviem ze je to asi aj jedno na ake to je meno ja mam skoro vsetko este nahlasene na staru adresu.heh a nikto sa nestazuje.:D.dokonca doklady v banke mam na staru adresu...jasne sobasak im musi stacit si myslim ze je to dost velky doklad o ton ze mas ine priezvysko a oni ani nemozu od teba ziadat aby si im taketo dokumenty posielala nespolahlivym mailom.
@zuzka444 - no najneskor v porodnici bude problem... ja uz mam len pas a aj to na stare meno, pri cestovani je to problem, lebo deti maju manzelovo meno od narodenia a musim zo sebou vlacit dodatocne este aj ich rodne listy 😝 V marci si idem preto na slovensko po doklady, matrika uz zahranicny sobas uznala, tak len na urady, taky detail 😝
@anjelicek26 pevne nervy pri vybavovani 🙂 na slovensku je to ako u debilov 😀
@katuska54 - no to je tak uplne vsade 😀 😀 😀 Uradnici je specialna sorta ludi 😀 😀 😀
@anjelicek26 a ako pokracujete s prerabkou?
@anjelicek26 no to ano bo tam potrebujes aj sobasak aj obc a asi musia sediet mena :D...ja nemam problem xi este som zatial slobodna a svadba bude asi az v novembri a to budem mat po porode 🙂..a do porodnice donesem len papier z matriky o tom ze priatel je otec dietata 🙂...dufam ze prizna :D :D....boze doktor ma.dnes vyhresil ze som moc pribrala za tento mesiac 3,5 kila :/..ale mu povedala ze cez vikend boli oslavy a cely vikend nebola na zachode heh..a to dost spravi si myslim nie?🙂...
@katuska54 - ale velmi slusne, dnes hore spravili podest pod strechou na odkladanie veci (nemame pivnicu) a uz spravili aj ramy na buduce izby, zacina to nadobudat rozmery... ale na schodisko si este 2-3 tyzdne pockame, dovtedy vsadit okna, elektrika, kurenie, podlahy, robotnikom nuda nebude 😀 😀
@zuzka444 - xixi ja som mala zasa nakazane pribrat, co sa mi uspesne dari 😀 😀 😀 Inak sa smejem, kazde dieta bude narodene v inej krajine a vlastne nase prve babo narodene a splodene v manzelstve 😅 Benjaminkovi aj bude luto, ze chybal na svadobnych fotkach 😅
@anjelicek26 no pekne pokracujete 🙂 my musime cakat 10-12 tt na nove interierove dvere 😠 takze to vychadza na maj...a to som uz chcela prat a zehlit malej veci a uz mat nachystanu tasku do porodnice...
@katuska54 - no u nas vraj budu do mesiaca zo vsetkym hotovy, vratane solarnych panelov na streche... no to som zvedava ale tempo nahodili riadne... ale tak chapem, platime ich za hotovy vykon, nie od hodiny, ked skoncia, tak skoncia, ci tyzden, ci mesiac, to je jedno... tak makaju o sto tristo a sef im chodi aspon dva krat denne podkurovat 😀
@anjelicek26 no pekne 😀 aspon to budete mat skoro hotove 🙂 a mozes zariadovat izbycky 😉
@katuska54 - na maleho izbu sa moc tesim, maliar mi spravi zaklad a ja sa uz potom budem realizovat s nevlastnou dcerou, uzasne maluje 😵 Uz aby to bolo 🙂
Ja idem do hajan, nejaka som utahana, aj ked vlastne cely den nic nerobim 😕
@anjelicek26 len chod hajat..idem aj ja hajat aby som vyspala tu pliagu co mam v sebe...
@katuska54 - tak ja som poctivo zamotana v posteli s notasom, ale uz fakt idem spat 😅 Bru nocku 🙂
@anjelicek26 len ja mala aj mimo tehu tendenciu pribrat aj z cistej.vody pomaly.ja by musela vysadit maso aby tolko nepriberala ale to nechcem koly babu zase.obmedzim.pecivo a nahradim pukancovym chlebikom heh..no ja uz pribrala 12 kilov :/..a to este kolko predomnou uf..hadam dame aj magicku 100 co dufam ze nebude..joj aj ja by bola rada keby mi povedali ze musis pribrat ach.heh no mate to pestre ale tak na tom nic neni deticky mozu byt pysne ze su neni na jednom mieste narodene heh..take zaujimavejsie to je 🙂..ale tak kto povedal ze si nebudete moct dat po rokoch obnovenie slubov pekne a mozte zase spravit pekne fotecky a budete komplet rodinka 🙂
@delica zavidim/nezavidim🙂
me vcera bylo sice taky zle, ale to proto ze jsem si po chlebu se syrem dala cokoladu, na to rajcata a zalila jsem to juickem, jo a aby to nebylo malo jeste jsem si chroustala musli🙂
me ikdyz na zacatku byvalo fakt zle, tak sladke jsem mohla i hned po zvraceni :/
dnes jdeme na druhy pokus 4D, uz tyden Oskarovi vysvetluju, ze musi byt hodny, ukazat se nam, abychom meli jeho fotecky v brisku, tak doufam, ze nebude zase trucovat 😠
@willy_wonka ahojky, aj ten náš krpček presne takto boxuje 🙂))
Dobreee ranecko 🙂 +5kg hore 😀 😀 😀 Tak k teme chudnutie v tehu mozeme dat zbohom, ide to pekne do plusu xixi
@anjelicek26 uáá že 5 kg...ja mám +10 a včera som sa stretla so známou ktorá čaká koncom marca a má menšie bruško ako ja 😲 , čož je pravda že ja ho mám /teda aspoň podľa všetkých/ obrovské 😉
@martoska - no neboj nic, ku koncu to nabehne, pri dcerke som mala +11,5kg a pri malom +13,5kg a to sa narodil tri tyzdne pred terminom... a brusko mam tiez riadne a tie mega prsia hruza 😝
@anjelicek26 keby že len prsia ale tie bradavky 😀 vidno ich z kilometra 🙂 . Adamko sa ma stále pýta že či mi nespadnú keď sú také ťažké 😎
@qtinka77 Ja si tiez myslim, ze vek zohrava velku ulohu. tak, ale osud to zariadil tak, ze az teraz sa stanem mamou, takze sa nad tym nezamyslam, ale urcite mladsi organizmus vsetko zvlada inak 🙂 takze teraz cakate chlapceka?
@marilliana No ved aj moj osud to zariadil tak, ze druhe az teraz a tiez som rada, ze vobec to tak zariadil, lebo uz som sa pomaly aj zmierila s myslienkou, ze budem mat len 1 dieta, ale nastastie to vyzera tak, ze nie :o)
Hej, teraz cakame chlapceka a vy? :o)
@qtinka77 My cakame dievcatko. priznam sa, ze som si o chlp priala viac dievcatko a akosi to vyslo. takto budeme na manzela dve 🙂 teraz uz len dufam, nech je zdrava. vsetko ostatne zvladnem, ak bude zdrava. lebo ked vidim, aj v telke vselijake chore deticky... az ked som otehotnela mi doslo, ze co to znamena mat zdrave dieta, aka je to vyhra. viac si nemoze nikto priat.

@katuska54 ak mozem poradit obc naozaj neposielaj.ja ked som prehlasovala na nas ked sme sa stahovali vtedy som nepotrebovala obc...tak.isto ho anibteraz nebudu potrebovat..posli len sobasny ...to im musi stacit.