Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahojte, tak pridavam sa aj ja 🙂 Termin mame podla PM 21. 06. ale malicka je o tyzden vacsia, takze to posunuli na 12. Neplanujete nahodou niektora v tom obdobi rodit v Kochu?
tak vcera som bola na tej glukoze, som prisla domov taka unavena... :-/ ale som rada, ze uz mam po... 😀
Baby vcera som sa bola poflakat v meste, ze volaco nakupim zo zoznamu malemu, nejaku tu vybavicku... v HM nemaju u nas uz male cisla 😢 a vo velkom tescu nic moc (Nitra).... pridem do maleho Tesca a total sklamanie... z kvality a vyberu.. vsetko na jedno kopyto, tiez velkosti na novorodenca skoro ziadne...kym som kupovala v minulosti kamoskam mali v tescu toolko krasnych veciciek....a teraz nic... 😖 som bola vazne nemilo prekvapena.... 😨 akokeby zabudli doniest tovar nejaky uz novy 🙂
@delica neboj sa, zvladnes to... 🙂 tiez som si to nevedela predstavit... ja som mala depku po porode... ked som prisla z porodnice a uvidela ten neporiadok, co tu mm dokazal spravit (chcel ma prekvapit a dokoncit strop v kupelni, ale vsade bolo vsetko...) len som si sadla na postel a plakala... chcela som sa vratit radsej do nemocnice... potom som mamine volala s placom, nech pride co najskor, lebo neviem, co mam robit a bojim sa malu aj okupat... mamina mi velmi pomohla, uz len tym, ze bola pri mne. potom to po par dnoch preslo a mala ma uz 3 roky... 😀
ale tiez mi nie je vsetko jedno, ked donesiem domov druhe dieta, co bude...
@dulkagabulka ja som sa prihasila 🙂
@zuzka444 ja som mala tie 2-5 kg pampers premium, maly mal 3150 g ked sa narodil a bli mu dobre, aj doma sme ich este pouzivali niekolko tyzdnov...
@hobit jeej..potom sa mi ohlas 😀..ja nikoho na žiadnej akcii nepoznam...lebo tu z fotiek to neviem identifikovat..
tesim sa na teba
@dulkagabulka no ak ta spoznam, ohlasim sa, inak som krpata a mam rysave vlasy a velky nos 😀, tesim sa na to, dufam, ze tatino bude moct byt s malym a nebudem to musiet zrusit
@susannah ja som v kochu rodila v juni malu, ale to je 7 rokov dozadu xixu Nenormalne teplo bolo, 34 stupnov vnutri aj vonku...
@hobit kedže som predsedníčka OZ Ženské kruhy, ktore film premieta a budem tam mat predslov, určite ma spoznaš... 😀
a kludne pridi aj s dietatom, pripade aj s tatinom...
@hobit tiez ta pozyvam do skupiny na FB, ktora sa vola "OZ Ženské kruhy"
davam do pozornosti clanok o detskych zubkoch, precitajte si...
http://primar.sme.sk/c/6717356/detska-zubarka-j...

@misza1 áno je to určite super, aj vecičky nekupujem toľko, lebo viem, že budem mať od segrušky, hlavne ako dupačky.......