icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
1. mar 2013

@anjelicek26 ano, take nieco uz mam 🙂 hento sa mi paci, ze je aj pod hlavickou. Dieta v nakupnej taske 😀

martoska
1. mar 2013

@zuzka444 vypiť mlieko a najesť??? fúha, to keby som vedela idem na cukor tam kde bývaš 🙂 .Ráno prídeš nalačno,vezmú ti krv, moč, vypiješ glukózu /odporúčam vziať citrón-podstatne lepšie sa pilo/, po hodine zas krv,moč a po hodine zas.Až potom sa môžeš napapať a napiť 😉

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no ved jasne 🙂...ja mam este k tomu aj minimum :/...lebo som strasne malo zarabala takze ja budem rada ked mi pride dakych 250 eur za mesiac :/...uvidim este mi nedosiel vymer kolko budem mat na den.

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 no napodobne. Ja som tiez nemala nijako slavnu vyplatu...Ved co moze clovek chciet pri 10 hodinovej praci v banke, kde od teba vyzaduju VS titul. Hanba....

zuzka444
1. mar 2013

@martoska to vazne?tak ja nebudem put tu vodu lebo som mala nakazane si vziat 2 oblozene rozky a 2 dcl mlieka 🙂...u nas sa to teda robi asi tak ze prides vezmu krv potom sa najes (to viem isto bo som to videla ako zeny jedia v cakarni ) a po.2 hodinach zase krv.🙂...no uvidim heh..no ja som z banoviec pride teda sem :D

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 http://www.heureka.sk/?h[fraze]=Prekladacie+bod... s takymto motivom a bodinka kratke,dlhe,tie polodupky,ci co to je...

hubenourova
1. mar 2013

@martoska ty si tiez z ke, ze? kde si bola na cukor? mne by ten citron celkom pomohol,lebo ked som bola pri malej, bola som tam na dva krat, lebo som to vygrcala hned. Citron by mi to velmi ulahcil...

martoska
1. mar 2013

@hubenourova moja reč 😉 . U nás v práci to bolo tiež o nervy, a u mňa rozhodlo hlavne to že kolegyňa nedávno takto prišla 2x o nenarodené detičky ☹ a to teda za to nestojí.. netvrdím že to mohlo byť hlavnou príčinou ale nestojí za to riskovať pokiaľ to nie je nutné

hubenourova
1. mar 2013

@martoska ja som bola s nervami v koncoch...Chudla som zo dna na den a ku dr. som prisla s takymi krcami, ze som sa ani vystriet nevedela. Ja som tiez potretila v maji, tak mi hned povedal, ze nebudeme nic rizkovat. A kde si bola na cukor?

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no ja robila 9 hodin a zarabala som 300 e v cistom :/..takze si to vezmi a to som robila v stavkovej kancelarii kde mas velku zodpovednost za peniaze a tak a vidis zdierali ako sa len dalo a zdrbali ta za vsetko pomaly aj za to ze si sa podpisala najprv meno potom priezvysko...asi tak.

martoska
1. mar 2013

@hubenourova jeej pozerám že máme cca rovnakú prácu.. a tiež som z KE teda z okolia..ešte zistíme že sa aj poznáme 😉

martoska
1. mar 2013

@zuzka444 to fakt? ale to je dosť divné nie? že to takto rozdielne robia

martoska
1. mar 2013

@hubenourova bola som na mäsiarskej na poliklinike, tak sa skús opýtať.Kde máš lekára?

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 tak ja o 100 viac v cistom a v banke je zodpovednost vysoka. Po mojej skusenosti s touto pracou tvrdim, ze sa tam nikdy v zivote nevratim ani neviem keby co bolo.

zuzka444
1. mar 2013

@martoska no vidis vies ako preco by mi kazala vziat jedlo a mlieko a presne 2 dcl?heh...a svagrina mi to tiez hovorila ..sak ti napisem ze ake to bolo heh...neviem xi xi..som z toho debil cisty :o

martoska
1. mar 2013

@zuzka444 ok, tak potom napíš fakt som zvedavá 😉

hubenourova
1. mar 2013

@martoska ja mam lekara v novej nemocnici a setricka mi vravela, ze pojdem niekam ku tip topu na tie testy, tak dufam, ze aj tam mi dovolia citron. A mame sa odkial poznat?

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no asi tak ale zase tu si nemozes moc vyberat kks keby bolo na vyber nepoviem nic dokelu ale toto?preco nedaju minimalku 500 eur?preboha sak z tohto sa neda vyzit z 300 eur....to nemas na nic ...keby byvam sama tak to dlho nevydrzim lebo to neni ani na zakladne potreby..

zuzka444
1. mar 2013

@martoska jasne jasne isto napisem 🙂...tak som zvedava xi xi.

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 neviem preco to tak robia. Ja to budem musiet inak zariadit. ale na to mam este 3,5 roka casu 🙂

martoska
1. mar 2013

@hubenourova pokiaľ viem tak citrón je väčšinou dovolený..podľa toho čo píše zuzka444 ako vidíš niekde je toho dovolené oveľa viac 😀 . Neviem či sa poznáme, len som pozerala že tiež robíš v banke, tak len či náhodou nie v rovnakej 😉 . A k tej práci - ja tiež netuším či sa tam vrátim pretože fakt je to o držku, ale je mi to ľúto pretože som tam už 10 rokov a to predtým bola práca ktorá ma fakt bavila, teraz je to o niečom inom

silsil
1. mar 2013

ahojte, viete mi poradiť tie čo ste už boli na glukozovom teste.. ze co sa tyka jedenia - resp. vecere den pred tym, ake je tam obmedzenie? ci mozem zjest hocico, a kedy je posledny cas jedla? niekde som citala ze by to malo byt napr. o 18tej..len mne sestricka nic take nepovedala o dni pred tym..iba ze v ten den nalačno.. a nalačno znamena ze ani cistu vodu si rano nemozem dat? dakujem

martoska
1. mar 2013

@hubenourova a rodiť budeš tiež v novej?

martoska
1. mar 2013

@silsil neviem o tom žeby boli deň predtým nejaké obmedzenia a ráno som si dala vodu, to myslím že kľudne môžeš 😉

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne uvidime mozno sa vlada vschopi a zvysia minimalku...len dufan ze ju nezrusia lebo by boli schopny nam dvat 200 eur mesacne..

slavka_a_maros
1. mar 2013

@silsil 10 hodin pred testom sa nema jest. Vodu pit mozes a aj zuby si mozes umyt🙂

hubenourova
1. mar 2013

@martoska rodit budem v novej. Hlavne kvoli tomu, ze aj Hanka sa narodila v 34tt a bola som povdacna, ze ju nemuseli prevazat do inej nemocnice ale boli sme pri sebe, tak kvoli dietatku pojdem urcite do novej. Keby bolo rozhodnutie len na mne, idem do sace.

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 tak ja od nasej vlady uz necakam ziadne zazrak, skor ta druha moznost sa mi ich zmyslaniu viac podoba...

martoska
1. mar 2013

@hubenourova to ti verím že je to dôvod na novú. Ja som prvé rodila v Šaci a teraz tam idem tiež, tak hádam bude všetko OK, ešte zvažujem pôrodníka