Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 gratulujem 😵
@janka_k
@maria200981 maria ma pravdu!
Myslim, ze vysetrenie o ktorom si citala, asi mamicka nedefinovala presne, asi ju nepozerali na kolko je otvorena! Skor, siel lekar az do krcka maternice. Ale tiez by som to necitala, zbytocne sa znepokojujes!
Vsetko sa to da... a ked je miminko pri mame, tak nic neboli 🙂 , aspon sa to lahsie zvlada 🙂
@misza1 velka gratulacia,hlavne vela zdravicka obom a nech vam Osky robi len samu radost... 😉
Aj Vase baby uz su take lenive,ze sa moc neprevaluju v brusku? nasa mala sa akosi uz dost malo hybe,az mam stresy z toho. uz ani sladke nepomaha 😒
@katuska54 ja cakam chlapca, ale mne, aspon sa mi zda dost spravi kava a cola, vcera som vypila jednu kavu, a asi 2,5deci coca coly a teda tak dorabal v bruchu. Dnes je ovela kludnejsi a mala som len slabsiu kavu. A este aj ked moc pochodim, ze neoddychujem, aj vtedy viacej kope!
@katkalubkova mne doteraz stacilo nieco sladke si dat a take rososo bolo v bruchu..ale uz asi 3 den je moc kludna..sem tam sa ponatahuje a niekedy si musim tukat aj na brusko aby sa aspon trochu pohla...uz je leniva ako jej maminka 😀
inak ja som to myslela celkovo ako nase deticky 😉 ( baby- ako deticky) 😉
@katuska54 ja som zase radsej ked je kludnejsi, je to lepsie aj na tych pasoch! Ked je to srdiecko take pravidelne a len sem - tam kopne. Moj prvy syn ked zacal kopat tak to CTG normalne zvonilo a ze tep srdca skoro 200, takze tiez ziadna sranda. Ked lezim na pasoch, tak mu vzdy v duchu hovorim, Mato musis byt kludny, posluchaj, este musime ist domov 😀 a zatial to zabralo 🙂 . Ale rozumiem co vravis, ze ked je moc kludne, tiez ma mamina obavy 😒 , to asi vsetky!
@katkalubkova ja ked som bola na pasoch u svojej gyn. tak to male srdiecko tak bilo..taka bola akcna 🙂 mne to pripadalo ako ked ide vlak 😀
@katuska54 inak, kukam, ze mame skoro rovnaky termin, kolko krat si uz bola na tom CTG, ja zatial 2 krat. No, zajtra idem rano ku zubarke, potom na vysetrenie do porodnice a sono, ohladom plan. sekcie, ako sa rozhodnu. No, zajtra na pasy asi nepojdem, ked budem taka ulietana, az ich nemam nahodou zle. Uz mi dost tvrdne brucho ked som dlho na nohach, no ked si lahnem, tak je to ovela lepsie
@katkalubkova ja som bola iba 1x u mojej gyn. aj to som si platila. v nemocke na poradni mi to este nerobili. zajtra idem druhy krat do nemcky na poradnu a ani nevim ci to tam robia a ako casto. aj ja uz citim dost brusko ked dlho chodim. vcera som myslela,ze uz ani k autu nepridem ako ma bolelo vsetko. sme behali po obchodoch.
@katuska54 mne sa dnes šrotoval kdesi dolu, som si aj pozorovala brucho v zrkadle, ci mi kleslo, ved od tohto tyzdna by mi pomaly malo klesat.
@willy_wonka tebe uz kleslo bruško?
ja ho mam este pekne hore...
@katuska54 to poznam pri tych obchodoch, mna to tak ako pises chytilo minuly utorok a to som nejako moc nechodila...
Ledva som dosla k autu a taka pani sa ma pyta spoza chrbta, ze ci ma boli chrbtica, ze aj ona tak chodila, ked mala problemy s chrbticou 😀 a jej na to, ze: " mna uz vsetko boli " a ked som sa otocila tak vravi: " aha, vy ste tehotna ". Tak som musela ist ako pos..... Ale fakt, ked ma to tak chyti, tak len lahnut 😒
ja mam tiez pocit ze mam to brucho hore, ale na druhej strane mi vadi ked sedim normalne rovno na stolicke, tak si to neviem predstavit ked klesne ako mi bude vadit.
a pohyby ja asi prvy den kludnejsie, doteraz pomaly cely den 🙂
@delica no nie, nekleslo 🙄
@janka_k ty nas konikovsky Ilko, v stredu to ako vyzera?🙂
@misza1 - gratulacia k chrustikovi, uzivajte si jeden druheho ♥ Inak lekari sa tusim pekne sekli v odhade vahy 😉
@anjelicek26 ale praveze ani nie velmi, tusim naposledny mal nieco cez 2,5 kg, este na poradni co Miska pisala🙂
oddychnuta, vydovolenkovana?🙂
ja som taka zvedava,ktora bude dalsia na rade... 🙂
@misza1 tak gratulujeeeeem. Nech rychlo zabudnete na vsetko zle a uz sa len tesite zo spolocnych chvil.
@willy_wonka zatial mame len zlozenu ale obliecky este oblecene nie su, aby sa na ne neprasilo.
@willy_wonka
@anjelicek26
ked si dobre pamatam tak na poslednej poradni minuly pondelok jej namerali 26x0 g, takze celkom sa trafili, nie?
No a v utorok uz dostala tie bolesti Miška a dodnes to musela vydržať 🙂))) jooj, to ani pravda nie je, že je Oskarko uz na svete 😀 😔 , baby už sa to blíži k náááám
dievcata, som v raji, mam marhule, ceresne a MELON konecne 🙂

@willy_wonka este nieje nachystana,lebo mame byt rozbity koli dveram..takze ked budu dvere dokoncene tak postavime postielku..dufam,ze mala dovtedy vydrzi v brusku a nevypyta sa skor na svet.