icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
14. mar 2016

@lenadka krasny poklad 😊 so psikom sup na veterinu nech jej pichnu injekciu aby sa jej nezapalili ciciky...chodte urcite my sme to mali len nas si myslel ze maciatko je jej stena 😊 maly je krasny 😊 len tomu nasmu sa nechce 😊

stanka2612
14. mar 2016

@jarkajozo moja a ty si ako dopadla?

skarabubu
14. mar 2016

@lenadka Gratulujem moc!!!!

mata0312
autor
14. mar 2016

@emilia25 je to taka dilem ale ja som dala malemu este rano zimne topanky , lebo isli s drahym autobusom rano , musim mu ist kupit nejake take prechodne

Baby chlapi rano o siestej odisli sme sa nakojili a spali s bambulkou doteraz 😀 a to spala od pol dvanastej bez zobudenia 😉

mata0312
autor
14. mar 2016

@katariso jeee aky je krasnucky :-* cmuk

skarabubu
14. mar 2016

@jarkajozo A co ty moje stále 2v1?To sme jediné co prenášaju?Už som skušala aj skákat,ale stále nic.

anka173
14. mar 2016

@mata0312 no to ti teda závidím. Ja som toto nezažila ani pri jednom dieťati. Myslela som, že budem spať aj postojačky. Síce mi to potom vynahradili, keď mali okolo 4 rokov. Potom spávali cez obed aj 4 hodiny. Ale ako malí....fúha...

anka173
14. mar 2016

@emilia25 no, záleží na tom odkiaľ si, ja som z Oravy a teraz mi ukazujem teplomer iba okolo 1,2 stupňa, ja som ešte ráno rozmýšľala, či mám malému dať do škôlky šál lebo je po chorobe a zdala sa mi teda riadna kosa i keď chodíme do škôlky autom.

anka173
14. mar 2016

@anka173 inak, u nás má zajtra podľa SHMU snežiť....cha cha cha....

anka173
14. mar 2016

Babenky poraďte, už 5. týždeň mám nádchu, DR. ma liečila pamyconom, na chvíľočku zabralo, ale včera ma to vzalo znova. Mám zatrepané celé dutiny. Doktorka hovorila, že ak mi to neprejde, más si prísť pre antibiotiká, že už v takomto štádiu tehotenstva môžem. Nechcem ísť do pôrodnice s chorá, čo potom deťúrence...

stanka2612
14. mar 2016

Baby,mozno trapna otazka ale neva,skusim 😀 vo stvrtok mam termin a prave ma prehnalo,brutalne,zial kym som z obyvky dobehla na wc aj do gatiek mi uslo... 😕 😨 Ale inak nic,zatka nic,bolesti ziadne,nic...mali ste to niektora pred porodom?

emilia25
14. mar 2016

@anka173
@mata0312 tak este nejaky tyzden pockam a uvidim podla pocasia.

stanka2612
14. mar 2016

@anka173 najprv by ti mala zistit,ci mas bakterialnu alebo virusovu infekciu...ak bakterialnu,radsej by som tie ATB brala,su aj pre tehotne,nech nerodis chora 🙂

matapeprna
14. mar 2016

Na predoperačné vyšetrenia v Bn sa treba aj objednávať? Neviete,kde to tam robia na gynekologii priamo?

mata0312
autor
14. mar 2016

@anka173 aj ja si zavidim hehe , bola nevyspata z.celeho tehu aj z nemocky tak teraz dobieham a doteraz som tu moju krasavicu budila aby sa vobec napapala 😀 inak by spala dalej 😀 ja som malemu dala rano aj take tenke rukavice a nakrcnik na.krk bola riadna kosa
@emilia25

mata0312
autor
14. mar 2016

@matapeprna neviem kde teda ale isto sa treba objednat , mna tu v pb objednala sestricka od zenskej 😉 treba k.internistovi sa.objednat a krv na predoperacne tvoj zensky doktor

anka173
14. mar 2016

@stanka2612 toto by aj mňa zaujímalo...mňa dnes aj včera preháňalo....tak som dúfala, že už idem..

pahu
14. mar 2016

@stanka2612 Ja síce ešte nie, ale kamoška mi povedala, že ju začalo preháňať a že telo sa jej akoby vyšistilo a na druhý deň ráno jej odišla voda a v ten deň porodila 🙂

stanka2612
14. mar 2016

@pahu juj bodaj by to tak bolo aj u mna 🙂

skarabubu
14. mar 2016

@stanka2612 baby to ma všechny predbehnete ☹

matvejkovamimushka
14. mar 2016

Tak kočky, mamičky a mamičky čakateľky, nakoniec to išlo prirodzene a od soboty,12.3., 22:05 sme tí najšťastnejší rodičia Simonky s mierami 3530 g a 53 cm, malinká sa krásne prisáva, len maminka nemá zatiaľ mliečko. Snáď sa to čoskoro zmení. A ešte musím pochváliť ocinka, ktorý statočne asistoval 🙂

gabuchah
14. mar 2016

@matvejkovamimushka neboj, maminka mliečko má, pár kvapiek toho najvyzivnejsieho 😉 a moc moc gratulujem, krásne miery 🙂

18lula4
14. mar 2016

@jarkajozo a ty este chodis na poradnu aj ked prenasas? Lebo ja mam poradnu zajtra a termin v sobotu, tak asi zajtra uz bude moha posledna poradna

jarkajozo
14. mar 2016

@skarabubu
@stanka2612
Dnesna poradna dopadla na vybornu doktor sa vyjadril preco som este nerodila ze co somnou robili...tak zajtra ma nocnu tak mam prist aj s taskou 😊 zeby sme to mali zajtra vecer za sebou? Hihi 😃 rozbabral mi krcok tak mozno sa to spusti aj do zajtra 😊 tak neviem ci sa bat abo tesit 😊

jarkajozo
14. mar 2016

@18lula4 normalne dalej som pokravovala v poradniach ale chodila som castejsie

pahu
14. mar 2016

@jarkajozo Teš sa!!! Keď ťa neváhal rozbabrať na poradni, dokončí to počas nočnej 😀

mata0312
autor
14. mar 2016

@matvejkovamimushka gratulujem k princeznej a veela vela mliEcka prajem :-* a tiez zdravicka

mata0312
autor
14. mar 2016

@jarkajozo jooj nech to uz co najskor pride 😉 aj ja mam kamosku ktora mala termin 9.3. A este caka , zajtra ide na prijem 😉

pahu
14. mar 2016

Ja dnes včera zahájila pitie ostružinovníka, dnes trošku pocity na krámy... Idem vybaliť aniball 😀 Snáď za týždeň-dva čosi natiahnem 😀
V stredu mám prvú "rizikovú" poradňu, tak som zvedavá, v čom bude iná, keďže sú to vedľajšie dvere.... 😎

jarkajozo
14. mar 2016

@mata0312
@pahu
Dakujem dievcata urcote sa ozvem ze co a ako 😊 tesim len neviem co ma caka 😊