Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo tesit 😉 budes mat adamka pri sebe uz...joj drzim paluchy a daj vediet,keby nieco 😀
Ďakujem, dievčatá ;)
@mata0312 aj u nás mrzlo a boli minusove teploty.inac aj mne malá spáva v noci super vzdy jej pred spaním pomôžem vykskst nspsps sa sunaru plus aj mojim a spinks az do rána.ale citim ze toho mojho mlieka je menej a menej vobec ich nemsm nejsk moc nsliste ked premesksme kojenie.a aj cez den uz viac dávam toho sunaru.no uvidím do kedy budem mať mlieka.
@mata0312 ako mrazis mliecko? A v com skladujes?
@katuliena82 Ahoj, ja som tiež dávala do mrazničky - vždy minimálne 100ml - do presnidávkových fľaštičiek. 😉
@katuliena82 kupila som si aventove pohariky tu z bazaru 😉 do -18 moze sa 6 mesiacov
@mata0312 parada, dakujem.
no bola u lekarky mala bolesti divne tk som na 3 cm otvorena a cakame na tie prave bolesti alebo vodu xiixixxixi
Baby kedy a kde idete dat nastrelit alebo prepichnut nausnicky? Co je lepsie? Som.z toho jelen :-\
Ahojte,
babyy? kde vas kopkali babatka v brusku v poslednych tyzdnoch?
Mamicky je normalne mat hnacku tyzden dva pred porodom? Alebo mam cakat ze to prichadza dakujem
@misska22 byva to pred porodom...u mna par hodin pred porodom, u niekoho par dni
@stanka2612 stanka mna prehanalo dva dni pred porodoma to som brala zelezo...den pred porodomma bradavky svrbeli 😉
Babule, pri prijme vas aj vazili a merali?
@1234lubka zelezo beriem aj ja,tak dufam,ze signal je to pozitivny a do stvrtka to dam 😉

@matvejkovamimushka joj moc moc gratulujem k princeznej 😘😍😍