Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo moja a ty si ako dopadla?
@emilia25 je to taka dilem ale ja som dala malemu este rano zimne topanky , lebo isli s drahym autobusom rano , musim mu ist kupit nejake take prechodne
Baby chlapi rano o siestej odisli sme sa nakojili a spali s bambulkou doteraz 😀 a to spala od pol dvanastej bez zobudenia 😉
Babenky poraďte, už 5. týždeň mám nádchu, DR. ma liečila pamyconom, na chvíľočku zabralo, ale včera ma to vzalo znova. Mám zatrepané celé dutiny. Doktorka hovorila, že ak mi to neprejde, más si prísť pre antibiotiká, že už v takomto štádiu tehotenstva môžem. Nechcem ísť do pôrodnice s chorá, čo potom deťúrence...
Baby,mozno trapna otazka ale neva,skusim 😀 vo stvrtok mam termin a prave ma prehnalo,brutalne,zial kym som z obyvky dobehla na wc aj do gatiek mi uslo... 😕 😨 Ale inak nic,zatka nic,bolesti ziadne,nic...mali ste to niektora pred porodom?
@anka173 najprv by ti mala zistit,ci mas bakterialnu alebo virusovu infekciu...ak bakterialnu,radsej by som tie ATB brala,su aj pre tehotne,nech nerodis chora 🙂
Na predoperačné vyšetrenia v Bn sa treba aj objednávať? Neviete,kde to tam robia na gynekologii priamo?
@matapeprna neviem kde teda ale isto sa treba objednat , mna tu v pb objednala sestricka od zenskej 😉 treba k.internistovi sa.objednat a krv na predoperacne tvoj zensky doktor
@stanka2612 toto by aj mňa zaujímalo...mňa dnes aj včera preháňalo....tak som dúfala, že už idem..
@stanka2612 Ja síce ešte nie, ale kamoška mi povedala, že ju začalo preháňať a že telo sa jej akoby vyšistilo a na druhý deň ráno jej odišla voda a v ten deň porodila 🙂
@pahu juj bodaj by to tak bolo aj u mna 🙂
@stanka2612 baby to ma všechny predbehnete ☹
Tak kočky, mamičky a mamičky čakateľky, nakoniec to išlo prirodzene a od soboty,12.3., 22:05 sme tí najšťastnejší rodičia Simonky s mierami 3530 g a 53 cm, malinká sa krásne prisáva, len maminka nemá zatiaľ mliečko. Snáď sa to čoskoro zmení. A ešte musím pochváliť ocinka, ktorý statočne asistoval 🙂
@matvejkovamimushka neboj, maminka mliečko má, pár kvapiek toho najvyzivnejsieho 😉 a moc moc gratulujem, krásne miery 🙂
@skarabubu
@stanka2612
Dnesna poradna dopadla na vybornu doktor sa vyjadril preco som este nerodila ze co somnou robili...tak zajtra ma nocnu tak mam prist aj s taskou 😊 zeby sme to mali zajtra vecer za sebou? Hihi 😃 rozbabral mi krcok tak mozno sa to spusti aj do zajtra 😊 tak neviem ci sa bat abo tesit 😊
@matvejkovamimushka gratulujem k princeznej a veela vela mliEcka prajem :-* a tiez zdravicka
Ja dnes včera zahájila pitie ostružinovníka, dnes trošku pocity na krámy... Idem vybaliť aniball 😀 Snáď za týždeň-dva čosi natiahnem 😀
V stredu mám prvú "rizikovú" poradňu, tak som zvedavá, v čom bude iná, keďže sú to vedľajšie dvere.... 😎

@lenadka krasny poklad 😊 so psikom sup na veterinu nech jej pichnu injekciu aby sa jej nezapalili ciciky...chodte urcite my sme to mali len nas si myslel ze maciatko je jej stena 😊 maly je krasny 😊 len tomu nasmu sa nechce 😊