Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Este mozem 😃 vecera fajny segedinsky od mamky 😊 nasleduje zmrzlina a zajtra este dobrotky 😊 a od pozajtra uz obmedzovanie a ciel? Dostat tych 25kil dile 😊
@jarkajozo neboj,to das 🙂 ja musim dat dole 20 🙂
@jarkajozo @stanka2612 baby ja tiez tak nejaaak :(((( :D:D to dame!
@stanka2612
@luciamic
dame co bojite 😊 uzite si este to kopec jedla a sladke a vsetko na co mate chut 😊 ja uz len zajtra 😊
Ja mam pocit akoby mi plo brusko alebo tak stahovalo hmhmhm, zajtra asi posledna poradna
No ja som "zatiaľ" pribrala nejakých 11kg, ale už teraz som z toho chorá, ako to zhodím. Inak s tým chudnutím by som nezačínala ihneď po pôrode, bojím sa aby som nestratila mliečko. Kolegyňa hovorila, že ako kojila, váha jej išla sama dole. Závideniahodné....
@jarkajozo pozajtra vyvolavacka?
@mata0312 to si super dala dole za taku kratku dobu 👍👍👍
@orsi_h mna vacsinou "kope" na oboch bokoch pod rebrami aj v pravo aj vlavo a okolo pupka sa puci...
@18lula4 povedz jej nech ide von 😀
@stanka2612 joooj moja ale este.som ako slon ..a hlavne mi ostalo velke.brucho ...si myslia zr som neporodila
@stanka2612 tak ok, aj mna , toci sa okolo vlastnej osi ,kope do stran, a okolo pupku sa puci :D vyzera to ako malinky jezko v bruchu.. 🙂
@mata0312 neboj,dame to 🙂 ved pri kojeni vela toho nemozes,co nafukuje,suseda nemohla ani chleba jest,lebo malu dulo z toho...dame salatiky a bude 😀
@orsi_h no myslim,ze je to v pohode,je otoceny hlavickou dole a v polohe ze rucicky aj nozicky prikrcene k telu a ked si ich vystrie,tak "kopne"...aspon doki vravel 🙂
@stanka2612 taak je dobre,hadam bude vsetko ok zajtra.. dik za ukludnenie. ako sa mi to blizi,tak stresikujem.
@orsi_h sa zajtra spytaj,ako ho mas ulozene 😉

@misska22 neboj sa, ja som ten spinal ani necitila 😉 viem porovnat mala som aj aj